Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: M3-E46 για 1 ωρα στην κατοχη μου!!!

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Talking M3-E46 για 1 ωρα στην κατοχη μου!!!

Απεριγραπτα τα συναισθηματα παιδια.....Ειχα για 1 ωρα και παραπανω Μ3 στα χερια μου , για μερικους θα ακουγετε γελιο (ειδικα σε αυτους που εχουν στην κατοχη τους ενα τετοιο αυτοκινητο)
    Εννοειται πως το αυτοκινητο δεν το εσβησα για κανενα λογο μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα. Το ραδιοφωνο κλειστο για να ακουγεται το κροταλισμα της μηχανης το οποιο ειναι υπεροχο..........
    Πραγματικα αρρωστησα με αυτο το αυτοκινητο και τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι τετοια τρελα με τα Μ γενικοτερα και ειδικοτερα με το Μ3 Ε46 το σκαφος...!!!
    Να ειστε γεροι να τα χαιρεστε τα Μ σας παιδια, ελπιζω καποτε να ειμαι και εγω κατοχος μιας Μ

2. The Following 16 Users Say Thank You to DionisisM5 For This Useful Post:

aristent (29-08-11), bill_m3 (30-08-11), black_beauty (29-08-11), chief (28-03-13), Gregory_///M (29-08-11), Konstantinos E60 (30-08-11), nik200 (29-08-11), nikos valvetronic (29-08-11), nikos1400 (29-08-11), Ptboul (29-08-11), RallyArt (28-03-13), S8N (29-08-11), steliosm46 (19-11-11), TAKIS_BMW (29-08-11), Thomelef (29-08-11), zannis (30-08-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γι'αυτο δεν εχω οδηγησει την //Μ5.....αντε μετα να οδηγησω παλι την ....520i???

ΥΣ.περα απο του φιλου Αλεξη που οποτε θελω την οδηγω, μπορω να παω και σε εκθεση μεταχ. αυτοκινητων και να οδηγησω μια,...αλλα μετα......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 29-08-11 στις 13:12

4. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (29-08-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό, αν και εγώ δεν έχω τόση χαρά, αλλά αγωνία με τον S85. Θα μου πεις με 2-3 βόλτες κ την ανιδεότητα που με διατρέχει τι περίμενες;

Εντύπωση μου προκαλεί - πέραν της αστείρευτης δύναμης και του κολλημένου αλλά cbr - στομαχιού στην πλάτη - η παραίσθηση του στενέματος του δρόμου που δημιουργείται από την επιτάχυνση κ την μεγάλη τελική στην Εθνική οδό.

6. The Following 4 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (29-08-11), gant (28-03-13), Konstantinos E60 (30-08-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=aristent;188058] Γι'αυτο δεν εχω οδηγησει την //Μ5.....αντε μετα να οδηγησω παλι την ....520i???

Δεν μπορουσα να αρνηθω μια τετοια ευκαιρια αρη...

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό, αν και εγώ δεν έχω τόση χαρά, αλλά αγωνία με τον S85. Θα μου πεις με 2-3 βόλτες κ την ανιδεότητα που με διατρέχει τι περίμενες;

Εντύπωση μου προκαλεί - πέραν της αστείρευτης δύναμης και του κολλημένου αλλά cbr - στομαχιού στην πλάτη - η παραίσθηση του στενέματος του δρόμου που δημιουργείται από την επιτάχυνση κ την μεγάλη τελική στην Εθνική οδό.
    Ετσι ακριβως!!!!!!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NionioSE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορουσα να αρνηθω μια τετοια ευκαιρια αρη...
    ...μην ακους τι λεω....και 'γω καιγομαι αλλα κανω πως ειμαι χαλαρος!!!

ασε που για να δω διαφορα θα πρεπει να την "σανιδωσω" λιγο,ομως με ξενο οχημα δε λεει,....εχω μπει συνοδηγος στη //Μ5 του Μπατμαν στους Ν.Πορους, αλλα και εκει χαλαρα πηγαιναμε ειμασταν σε κατοικιμενη περιοχη βλεπεις.....ομως μου εκανε γρηγορη βολτα με την //Μ3 Ε46 ο Γρηγορης(Gregory//M)εκει να δεις κλωτσιες το SMG!!!....φανταζεσαι η //Μ5 τι κλωτσιες θα ριχνει???....που θα παει????....δεν ειναι μακρια αυτη η μερα!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Gregory_///M (29-08-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανταζεσαι η //Μ5 τι κλωτσιες θα ριχνει???....που θα παει????....δεν ειναι μακρια αυτη η μερα!!!
    Αυτό ακριβώς μου έχει κάνει εντύπωση Άρη! Να σου πω την αλήθεια εγώ για αρνητικό το πήρα έναντι της 92άρας Μ. Την οποία (δεν έχω οδηγήσει - μόνο ως συνοδηγός) την θεωρώ πιο σμουθ στις αντιδράσεις της.

Η 60 άρα μου φαίνεται τρελό καράβι για αυτόν τον κινητήρα.

Την 46 άρα Μ την θεωρώ αξεπέραστη στο πίσω μέρος κ διακριτική μπροστά, ενώ η 92 άρα Μ είναι επιθετική μπρος - πίσω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 29-08-11 στις 13:57

12. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (29-08-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...μην ακους τι λεω....και 'γω καιγομαι αλλα κανω πως ειμαι χαλαρος!!!

ασε που για να δω διαφορα θα πρεπει να την "σανιδωσω" λιγο,ομως με ξενο οχημα δε λεει,....εχω μπει συνοδηγος στη //Μ5 του Μπατμαν στους Ν.Πορους, αλλα και εκει χαλαρα πηγαιναμε ειμασταν σε κατοικιμενη περιοχη βλεπεις.....ομως μου εκανε γρηγορη βολτα με την //Μ3 Ε46 ο Γρηγορης(Gregory//M)εκει να δεις κλωτσιες το SMG!!!....φανταζεσαι η //Μ5 τι κλωτσιες θα ριχνει???....που θα παει????....δεν ειναι μακρια αυτη η μερα!!!
    Φανταζομαι φανταζομαι πιστεψεμε.......Που θα παει οπως λες και εσυ μια μερα ισως!!!!

Ο γρηγορης εμενα δεν μου εκανε βολτα ειναι η αληθεια με το smg αλλα που θα παει θα τον τουμπαρο και αυτον!!

14. The Following User Says Thank You to DionisisM5 For This Useful Post:

aristent (29-08-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τί έπαθες φιλαράκι μου??
    Έτσι είναι τα ///Μ, σε κάνουν και ....αυλώνεις και τα σκέφτεσαι συνέχεια....
    Δεν είναι τίποτα πάντως..., αν το συνηθίσεις μετά λες ότι απλά πάει γρήγορα!!!
    Όσο για την βόλτα όποτε βρεθούμε θα σε πάω μια γρήγορη διαδρομή!!

16. The Following 2 Users Say Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

Ptboul (29-08-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τί έπαθες φιλαράκι μου??
    Έτσι είναι τα ///Μ, σε κάνουν και ....αυλώνεις και τα σκέφτεσαι συνέχεια....
    Δεν είναι τίποτα πάντως..., αν το συνηθίσεις μετά λες ότι απλά πάει γρήγορα!!!
    Όσο για την βόλτα όποτε βρεθούμε θα σε πάω μια γρήγορη διαδρομή!!
    χαχαχα Ετσι ειναι γρηγορη πραγματικα
    Μου χρωστας αλλωστε μια βολτα..........
    Δεν θα τη γλιτωσεις ετσι...........

Θα κανονισω να κατεβω για κανενα καφεδακι παλι λαρισα οπως την κυριακη θα σε ενημερωσω

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP