Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Νέο twin turbo μοτέρ για τη 528i

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Νέο twin turbo μοτέρ για τη 528i

BMW is announcing a 5-series with four cylinders. (That is the tie-in, right?) For 2012, the 528i will trade its naturally aspirated 3.0-liter inline-six for the companyΆs new N20 turbo four. Including the recently announced M5, this makes the 5-series engine lineup all-turbo.

The 2.0-liter will produce 240 hp at 5000 rpm and 260 lb-ft of torque from 1250 rpm. That matches the horsepower figure for the old six and surpasses it in the torque department with 30 additional lb-ft, peaking 1350 rpm earlier. The engine is direct injected and uses BMWΆs Valvetronic variable-valve-lift system. A ZF-supplied eight-speed automatic will be the only transmission available, although the 2012 528i will see the addition of xDrive all-wheel drive as an option. BMW estimates a 0-to-60-mph run of 6.2 seconds, or 0.4 second better than it quoted for the 2011 car. We netted a 6.4-second run with the inline-six, and expect the turbo four to drop that time to around 6.0.

The engine will be equipped with a stop/start system, something BMW usually leaves out of U.S. products because of its limited effect in EPA fuel-economy testing. The EPA hasnΆt yet tested this new engine, but BMW expects a 15-percent increase in mileage over the 2011 528i—figure on something like a 2-mpg increase over that modelΆs 22/32 city/highway ratings.

We know this engine will show up in the Z4 sDrive28i, and you can expect it to show up in the rest of BMWΆs 28i offerings, including the next 3-series. You also can expect us to go enjoy the Fourth with a big American V-8.
    https://www.caranddriver.com/news/ca...sedan-car_news

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (07-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα μαλιστα, κατι κανουμε, ας δωσει και μια καλη τιμη να γινουμε σωστοι οικογενειαρχες
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το δικος μας τεινει να γινει συλλεκτικο το 523 παντως...και αυτο λογικα τιμη θα εχει μεγαλη οποτε ακλαφτο θα παει στην ελλαδα!!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφου εδω στο Ελλαντα φορολογουμαστε συμφωνα με τα κυβικα καλοδεχουμενος ειναι ο τουρμπο/τετρακυλυνδρος!!!!

.......να ηταν και κατω απο 1929κυβικα!!!!....ε τι στο καλο? λες και η φορολογικη κλιμακα δουλευει και βολευει μονο για την Μερσεντες!!!....ρε μπας και εχουν μεσο στα Υπουργεια καλυτερο απο την BMW???

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου εδω στο Ελλαντα φορολογουμαστε συμφωνα με τα κυβικα καλοδεχουμενος ειναι ο τουρμπο/τετρακυλυνδρος!!!!

.......να ηταν και κατω απο 1929κυβικα!!!!....ε τι στο καλο? λες και η φορολογικη κλιμακα δουλευει και βολευει μονο για την Μερσεντες!!!....ρε μπας και εχουν μεσο στα Υπουργεια καλυτερο απο την BMW???
    έχεις απόλυτο δίκιο
    αν ήμουν bmw ag θα είχα διαμαρτυρηθεί στο υπουργείο για την έμμεση προώθηση αυτοκινήτων merc,audi κλπ ίσης περίπου αξίας

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιατί την audi που την πας που γέμισε ο τόπος 1.8Τ.....

8. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

aristent (05-07-11), Nick bmwlover (03-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί την audi που την πας που γέμισε ο τόπος 1.8Τ.....
    και είναι και όλα φπε τα μπ@@ρδέλα...μέχρι και η κουτσή μαρία έμαθε πλέον...
    ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ουστ με τα κωλοφυσητήρια λέμε...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (05-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και είναι και όλα φπε τα μπ@@ρδέλα...μέχρι και η κουτσή μαρία έμαθε πλέον...
    ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ουστ με τα κωλοφυσητήρια λέμε...
    Αγχωμενο σε βλεπω.........ειχαμε τιποτε παρε δωσε με κανα vag......αμα ειχαμε πες μου μια και δε μπορεσες εσυ, να ερθω να τον πατησω εγω.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (05-07-11), Nick bmwlover (03-10-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγχωμενο σε βλεπω.........ειχαμε τιποτε παρε δωσε με κανα vag......αμα ειχαμε πες μου μια και δε μπορεσες εσυ, να ερθω να τον πατησω εγω.....

Μα ο Θωμάς με group vag έχει μείνει τώρα, δε καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζει. Α κάτσε, μάλλον το βρήκα. Διότι το δικό του δεν είναι TSI. Είναι από τα 'παλιά' ταααααα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ........1.2 καθαρόαιμο. Αν όμως ήταν turd-bro θα έλεγε τα καλύτερα.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    βλέπω του ξαδέρφου μου, που το ξαναέβγαλε πρίν μία εβδομάδα...περίπου 400 λέει
    πως είναι, αλλά φαίνεται πως είναι τελείως ξερύθμιστο. θα πάει απο τον σκανδάλια
    μόλις κάνει καμμιά 1000 χιλιόμετρα. πάντως σφυρίζει πολύ το μ@λ@κισμένο...τόσο
    πολύ που μου σπάει τα νεύρα, γιατί μου θυμίζει παλιές εποχές που μπορεί να ξαναζώ
    σε λίγες μέρες...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nick bmwlover (03-10-11)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας