σήμερα οδήγησα ένα CLS και αναρωτήθηκα για ακόμα μία φορά πως αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκουν αγοραστές.
σήμερα οδήγησα ένα CLS και αναρωτήθηκα για ακόμα μία φορά πως αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκουν αγοραστές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 29-06-11 στις 07:31 Αιτία: cls
εδώ και αρκετά χρόνια, κανένα μερσεντές δεν είναι σπορ με την ορίτζιναλ έννοια του όρου σπορ αυτοκίνητο.
no steering - no soul...
η απόλυτη αποστείρωση της οδήγησης.
sympether with chiefτης
Παίδες, έκανα 4000 km σε 11 μέρες πίσω από το τιμονι μιας SL500 του 2007 και ήταν μακραν καλύτερη ακόμη κι από το προσωπικό μου benchmark, την 911 (996) C4 3.6.
Tsakirakos (28-06-11)
όχι και σε αυτό έχεις δίκιο. απλά η μπεμβέ, ξέρει να κρύβει πολά πράγματα που δεν
πρέπει να υπάρχουν. η μερσεντές δεν μπορεί.
συγκριτικά, πολύ καλύτερη αίσθηση αφήνουν όλα τα αντίστοιχα μπεμβέ έναντι των
αντίστοιχων μερσεντές, τα οποία έχω οδηγήσει. δεν είναι και όλος ο στόλος βέβαια,
αλλά αρκετά για συμπεράσματα...
τώρα για το sls οκ...ίσως να ήταν λίγο υπερβολικό το σχόλιο μου, σίγουρα πάντως δεν
είναι αυτό που υπόσχεται η εταιρεία στον ενθούζιαστ.
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Να μεταφέρω τα λόγια φίλου μου που ο πατέρας του έχει SL500 όταν είχαμε νοικιάσει ένα panda και το οδηγούσαμε στο city:
"ΟΥΑΟΥ αυτό το έχει πολύ καλό τιμόνι, είναι σαν το SL του πατέρα μου!!"
Το γέλιο που ρίξαμε με το τρίτο άτομο που ήταν στο panda και έχει ένα 116 ήταν πολύ δυνατό....
S8N (28-06-11)
Θωμά το είδα...
Προσωπικά αν και μου αρέσει το sls, εάν ήμουν ο αγοραστής των σχεδόν 300,000 ευρώ σίγουρα θα έπαιρνα κάτι άλλο του στιλ...Πόρκε. Οπότε θεωρώ εύστοχο το σχόλιο του Κώστα....αλλά δε νομίζω να μην είναι ενδιαφέρον οδηγικά ένα supercar που οι περισσότεροι το θεωρούν καλύτερο από την SLR!!!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]