"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Andreas_E92 (08-06-11), aristent (08-06-11), gant (08-06-11), nikos1400 (08-06-11), pilot (08-06-11), sierra (08-06-11), Tsakirakos (08-06-11)
Θέλω το S-1000RR...το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω....![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Tsakirakos (08-06-11)
Στη σειρα παρακαλω. Παρτε νουμερακι και περιμενετε.
Αν κι εγω θα προτιμουσα RSV4.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Ενδιαφέρον βίντεο. Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε και ταχύτητες εξόδου στο τέλος του 400αριού, ενώ θα ήταν πιο εφετζίδικο αν η "κόντρα" είχε γίνει με όλα τα οχήματα να ξεκινάνε μαζί και να είχαμε έτσι και οπτική διαφορά. Πάντα είχα την περιέργεια πως θα στεκόταν το F800GS μου δίπλα σε ένα Μ3 και από ότι βλέπω μάλλον θα το είχα! Χμμμμμ μήπως να αρχίσω να μαρσάρω στα φανάρια όποτε πετυχαίνω κανένα?![]()
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
12.4 το Μ3 με την εκκινηση που εκανε δεν κανει ουτε αμα το ριξεις κατω απ τον Ολυμπο.
Γενικά δεν έκαναν καλές εκκινήσεις!Ειδικά στο S1000RR ξεκίνησε σα να πηγαίνει για βόλτα!
Νορμαλ Μ5 δεν κατεβαινει κατω απο 13...με τιποτα...Οι χρονοι ειναι λιγο πειραγμενοι...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.