Το Lexus κάνει σαν F1όμως χάνει τη μάχη από ένα αυτοκίνητο στο 1/4 (?) της αξίας του
Το Lexus κάνει σαν F1όμως χάνει τη μάχη από ένα αυτοκίνητο στο 1/4 (?) της αξίας του
Το ξερο γαβγισμα του lfa στην εκκινηση ομως....ανατριχιαστικο! Σαν carrera GT εκανε..δεν πα να εχασε!
Μήπως ο οδηγός του LFA, ψιλοκοιμάται στην εκκίνηση?
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
nik200 (15-04-11)
Κωστα βλεπω παντως οτι τρεφεις μια ιδιαιτερη αγαπη στο συγκεκριμενο lexus. Μπας και το σκεφτεσαι να το αγορασεις στο μελλον?![]()
Αν θυμασαι, το ειχαμε συζητησει και παλιοτερα σε ενα thread που ειχες ανοιξει εσυ...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=4846
Το nissan ειναι πιστολι, τι να λεμε τωρα. Που με μια περιφεριακη βελτιωση γινεται πολυβολο χωρις να ξοδεψουμε μια περιουσια.
Η κατηγορια ειναι κατηγορια supercar και οι επιδοσεις εχουν τον πρωτο λογο. Ωραιο σαν concept και μπραβο τους που το υλοποιησαν σαν ιδεα αλλα μεχρι εκει.
chief (15-04-11)
για δειτε και αυτο ομως
και ο οδηγος να μην κοιμοταν οι αλλαγες σχεσεων και μονο...
Το 2012 GTR ειναι βελτιωμενο με περισσοτερα αλογα, καλυτερο κιβωτιο και πιο γρηγορο απο το 2010 GTR. Η διαφορα ειναι φυσιολογικη (περεπιπτοντως ακριβως απο πανω εχω ποσταρει το προηγουμενο thread που το ειχαμε ξανασυζητησει και περιεχει ακριβως το ιδιο video που μολις εβαλες εσυ)
nik200 (15-04-11)
Δημήτρη μου, απλά δίνω respect σε όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως μάρκας και το εξωφρενικό λέξους είναι ένα από αυτά. Το αν θα το αγόραζα χεχε το παίρνω ως κοπλιμέντο που με κόβεις τόσο 'large' κυριολεκτικά. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, μιας και έχω εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις με τη Λέξους δε θα 'ταν κι άσχημη ιδέα.
Πάμε κι άλλο ένα συγκριτικό...
............