καλημερα..γνωριζει καποιος να μου πει απο την ωρα που αναβει το λαμπακι στο ε30 και μπαινει ρεζερβα ποσα χιλιομετρα εχω περιπου????![]()
καλημερα..γνωριζει καποιος να μου πει απο την ωρα που αναβει το λαμπακι στο ε30 και μπαινει ρεζερβα ποσα χιλιομετρα εχω περιπου????![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YAz : 17-01-10 στις 04:25
Ειναι 8 λιτρα αν θυμαμαι καλα.Αναλογα με τον ρυθμο που πηγαινεις υπολογιζονται τα χιλιομετρα.Παντως μην πολυβασιζεσαι στον δεικτη αφου ,οπως θα εχεις παρατηρησει και εσυ, αλλα λεει στην ανηφορα αλλα στην κατηφορα κλπ κλπ. Παντως μια φορα ειχα κανει καπου στα 60 χλμ εντος πολης
ευχαριστω m-power...![]()
δεν μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερο προβλημα με αυτο παιδια ....την βελονα την βλεπω ετσι μονο οταν εχω λιγο μεσα και σε κανενα πεταλο παει ρεζερβα μετα επιστρεφει..χωρις λαμπακι....το προβλημα που αρχιζω και τσεκαρω τωρα ειναι οτι αμα μπαινω με τιποτα παντες σε κανενα πεταλο βλεπω οτι χυνεται βενζυνα απο την ταπα..........και κανει σημαδι στο αμαξι....εχουμε καμια λυση γιαυτο να σταματησει??καλα μου φαινεται η ταπα..καλα κλεινει..![]()
Nα κοιτάξεις τι παίζει με την τάπα.Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.Έχω τρία Ε30 και τα έχω λιώσει σε πίστα και βουνά,αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Η ρεζέρβα με νορμάλ οδήγηση:
30χλμ με Μ10 μοτέρ
25χλμ με Μ20
40χλμ με Μ42
Λιγότερα από 20 με s14
(στο περίπου όλα τα παραπάνω)
Stathis (16-01-10)
Κωστα τι μοτερ φορας?