Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: OEM Subwoofer σε Χ3. Βοηθεια....

Rides
    0

Προεπιλογή OEM Subwoofer σε Χ3. Βοηθεια....

Καλησπέρα!
    Εχω ενα BMW X3 , το οποίο εχει κάτω από τα καθισματα οδηγού - συνοδηγου δυο θέσεις στις οποίες μπαίνουν δυο subwoofer (στην ουσια woofer) των 8", στα αυτοκίνητα με το πακέτο Hi-Fi. Εμένα που δεν έχει το πακέτο Hi-Fi έχει τις θέσεις αλλά λείπουν τα sub.
    Bρήκα λοιπόν στο Ebay μεταχειρισμενα τα sub, και σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα γνωστό κατάστημα του Περιστερίου , πιστευοντας πως θα ηταν ευκολη δουλειά να συνδεσει τα sub με το "μαμα" Ηead Unit. Xωρίς επιπλέον ενισχυτή και τα λοιπά...Μόνο να προσθέσουμε τα δυο sub.
    Ο υπεύθυνος με απογοήτευσε λέγονυας ότι δεν γίνεται , ότι τα BMW ειναι περίεργα κλπ κλπ και γενικά τα μάσαγε..
    Ας μου απαντήσει κάποιος γνώστης..ειναι τόσο δύσκολο? Το εν λόγω κατάστημα αυτο-διαφημιζεται σαν πολύ παλιό στο χωρο, με βραβεια κλπ.
    Νομίζω ότι απλά δεν ηθελε να ασχοληθεί ο ιδιοκτήτης.
    Αν ξέρετε δώστε μου τα φωτα σας please...
    Τα sub ειναι αυτά :
    https://bmwfans.info/parts/catalog/E..._central_bass/

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή ένας είναι γνωστός στο περιστέρι και μάλλον σε αυτόν πήγες απλά βαριότανε και ήθελε να σου πασάρει subwoofer, ενισχυτή, καλωδίωση και να σου φύγει ένα 1000αρικάκι στο νερό.... Τα ξέρω απο πρώτο χέρι τα κόλπα άσε.....

Έχουν ενισχυτή ενσωματωμένο?

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν λέμε για τον Δ***** επι της Θηβών είναι απο τα καλήτερα καταστήματα που υπάρχουν αλλά μάλλον με αντιεπαγγελματισμό θα θέλει να πουλήσει και τα δικά του προιόντα. Τον ξέρω απο το παλιό μου ηχοσύστημα.

Δυστηχώς επι του θέματος δεν έχω πολλές γνώσεις. Ισως ο Nino X3 σε βοηθήσει περισσότερο

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή ένας είναι γνωστός στο περιστέρι και μάλλον σε αυτόν πήγες απλά βαριότανε και ήθελε να σου πασάρει subwoofer, ενισχυτή, καλωδίωση και να σου φύγει ένα 1000αρικάκι στο νερό.... Τα ξέρω απο πρώτο χέρι τα κόλπα άσε.....

Έχουν ενισχυτή ενσωματωμένο?
    Αν λέμε τον ίδιο είναι πολύ καλός στην δουλειά του και ότι πληρώνεις παίρνεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Στράτο επειδή δούλευα στον κλάδο, ο Δ***** πρώτα απο όλα είναι αντιεπαγγελματίας, απο υφάκι θές? απο αντίληψη θες? Πίστεψέ με έχω δεί πολλά αυτοκίνητά του και τα "στέλνανε σπίτι τους" αυτοκίνητα με πιο ελαφρύ ηχοσύστημα..... Επειδή βάζει 10άρια και τοίχους συντονισμένους κάτω απο 30Hz να ακούς μόνο αέρα δεν σημαίνει οτι είσαι και κορυφή έτσι?

Ο Ε.Τ. go home (αν κατάλαβες ποιόν εννοώ) πήρε αντιπροσωπεία πέρσι τα sub που είναι πιστή αντιγραφή με αυτά που φέρνει ο Δ****** και ασχολείται μόνο με αυτά πλέον....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν λέμε για τον Δ***** επι της Θηβών είναι απο τα καλήτερα καταστήματα που υπάρχουν αλλά μάλλον με αντιεπαγγελματισμό θα θέλει να πουλήσει και τα δικά του προιόντα. Τον ξέρω απο το παλιό μου ηχοσύστημα.

Δυστηχώς επι του θέματος δεν έχω πολλές γνώσεις. Ισως ο Nino X3 σε βοηθήσει περισσότερο
    Oχι παιδιά δεν ειναι ο Δ....Θα πάω και σε αυτόν..
    το ονομα του μαγαζιου αρχιζει από G....και ειναι κι αυτό στη Θηβών..

Τα δε sub δεν εχουν ενισχυτή ενσωματωμένο.. Απλά woofer ειναι.

Rides
    0

Προεπιλογή

μαλλον αυτον λες
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Rides
    0

Προεπιλογή

τι να πώ φίλε μου έλα να στα βάλω εγώ άμα δεν βγάλεις άκρη....

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την κάθε μ@...@ του Έλληνα θα την πληρώσω εγώ....
    Ούσσστ!!! Τι βλακείες είναι αυτά ρε παιδιά κάτω απ΄το κάθισμα με το kenwood του εμπορίου?
    Το link δεν ανοίγει κάτι!
    Αν το κατάστημα είναι στη Θηβών και ο ιδιοκτήτης του λέγεται Παύλος και στο είπε αυτό τότε είναι σίγουρα μεγάλη ιστορία...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την κάθε μ@...@ του Έλληνα θα την πληρώσω εγώ....
    Ούσσστ!!! Τι βλακείες είναι αυτά ρε παιδιά κάτω απ΄το κάθισμα με το kenwood του εμπορίου?
    Το link δεν ανοίγει κάτι!
    Αν το κατάστημα είναι στη Θηβών και ο ιδιοκτήτης του λέγεται Παύλος και στο είπε αυτό τότε είναι σίγουρα μεγάλη ιστορία...
    Stef δεν καταλαβαίνω...σε μένα αναφέρεσαι?
    Τον ιδιοκτήτη του καταστηματος δεν τον ξέρω , ούτε θέλω να κατηγορήσω το κατάστημα αλλά μου φάνηκε πολύ παράξενη η απροθυμια του , όταν στο site του γραφει πως αναλαμβάνει εγκαταστάσεις υλικών που εχει αγοράσει μόνος του ο πελάτης.
    Το link μου δουλευει κανονικά.
    Το Kenwood όντως μου το πρότεινε, αλλά θέλω να ειναι όλα μαμά...
    Δεν ψάχνομαι για τρελά μπάσα κλπ , απλά να "γεμισει" λίγο ο ήχος κάτι σαν τα Audi με το ηχοσυστημα που εχει και sub ,για όσους έχουν ακούσει.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP