Παιδες, εχω μεγαλο προβλημα με τα φωτα..Στη μεσαια σκαλα οπου εχω βαλει (προσφατα) ξενον Η7, μου αναβει συνεχως στο αριστερο φαναρι (Vision τα xenon) ενδειξη καμενης λαμπας. Το φαναρι, αφου τρεμοπαιξει μερικες φορες, σβηνει. Αν τα ανοιγοκλεισω μερικες φορες, η ενδειξη σβηνει και το φαναρι λειτουργει κανονικα για μερικα λεπτα, οταν και ξαναπαρουσιαζεται το ιδιο φαινομενο..πηγα στο μαγαζι που τα τοποθετησα οπου το παιδι που τα εβαλε, πηγε να αλλαξει αρχικα το μπλαστερ, το οποιο οταν ακουμπουσε στην εσωτερικη πλευρα του φτερου πετουσε σπινθηρα!!!! Το φαναρι τρεμοπαιζε και εσβηνε! Αλλαξαμε 2-3 μπλαστερ, αλλα και στο τελος και τη λαμπα (δηλ. ολο ουσιαστικα το αριστερο ξενον) οταν ως εκ θαυματος αρχισε να δουλευει χωρις κανενα προβλημα μεχρι την επομενη μερα που ξεκινησε να κανει παλι τα ιδια νουμερα..Το φαινομενο εχει τυχει να το παρακολουθησω μονο εν κινησει, ενω και το μπλαστερ εχει σταθεροποιηθει στο εσω αριστερο φτερο, πανω απο τη ροδα..
Το ολο στορυ εχει και συνεχεια, αφου φαινεται οτι ζηλεψε και το δεξι φαναρι αυτη τη φορα αλλα οχι το ξενον (το οποιο δε μου εκανε ποτε προβλημα), αλλα η απλη Η7 λευκου χρωματος που εχω βαλει στους προβολεις (η ομορφια μας μαρανε..). Μαζι ή χωρια λοιπον με την ενδειξη απο το αριστερο φαναρι (που εσβηνε στη μεσαια σκαλα), οταν εβαζα προβολεις, αναβε ενειξη καμενης λαμπας προβολεα στο δεξι φαναρι, χωρις να εχει καει...Η ενδειξη διαρκουσε 1-2 δευτερα, και μετα εσβηνε κανονικα για μερικα δευτερα (20-30) και παλι τα ιδια..Help please! Ειναι μαπα ολη η παρτιδα με τα ξενον?Φταιει το cαnbus?
φταιει κανα ματι, να φωναξω κανα παπα??
![]()