Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: τα...ξενον μου μεσα!!!

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή τα...ξενον μου μεσα!!!

Παιδες, εχω μεγαλο προβλημα με τα φωτα..Στη μεσαια σκαλα οπου εχω βαλει (προσφατα) ξενον Η7, μου αναβει συνεχως στο αριστερο φαναρι (Vision τα xenon) ενδειξη καμενης λαμπας. Το φαναρι, αφου τρεμοπαιξει μερικες φορες, σβηνει. Αν τα ανοιγοκλεισω μερικες φορες, η ενδειξη σβηνει και το φαναρι λειτουργει κανονικα για μερικα λεπτα, οταν και ξαναπαρουσιαζεται το ιδιο φαινομενο..πηγα στο μαγαζι που τα τοποθετησα οπου το παιδι που τα εβαλε, πηγε να αλλαξει αρχικα το μπλαστερ, το οποιο οταν ακουμπουσε στην εσωτερικη πλευρα του φτερου πετουσε σπινθηρα!!!! Το φαναρι τρεμοπαιζε και εσβηνε! Αλλαξαμε 2-3 μπλαστερ, αλλα και στο τελος και τη λαμπα (δηλ. ολο ουσιαστικα το αριστερο ξενον) οταν ως εκ θαυματος αρχισε να δουλευει χωρις κανενα προβλημα μεχρι την επομενη μερα που ξεκινησε να κανει παλι τα ιδια νουμερα..Το φαινομενο εχει τυχει να το παρακολουθησω μονο εν κινησει, ενω και το μπλαστερ εχει σταθεροποιηθει στο εσω αριστερο φτερο, πανω απο τη ροδα..
    Το ολο στορυ εχει και συνεχεια, αφου φαινεται οτι ζηλεψε και το δεξι φαναρι αυτη τη φορα αλλα οχι το ξενον (το οποιο δε μου εκανε ποτε προβλημα), αλλα η απλη Η7 λευκου χρωματος που εχω βαλει στους προβολεις (η ομορφια μας μαρανε..). Μαζι ή χωρια λοιπον με την ενδειξη απο το αριστερο φαναρι (που εσβηνε στη μεσαια σκαλα), οταν εβαζα προβολεις, αναβε ενειξη καμενης λαμπας προβολεα στο δεξι φαναρι, χωρις να εχει καει...Η ενδειξη διαρκουσε 1-2 δευτερα, και μετα εσβηνε κανονικα για μερικα δευτερα (20-30) και παλι τα ιδια..Help please! Ειναι μαπα ολη η παρτιδα με τα ξενον? Φταιει το cαnbus? φταιει κανα ματι, να φωναξω κανα παπα??

Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Τσέκαρε το canbus αρχικά, δεύτερον τα μπλάστερ ΔΕΝ πρέπει να πετάνε σπινθήρα άρα είναι βραχυκυκλωμένα ή ο τεχνικός σου βαριόταν.....

3ον βάλε λίγο αγιασμό σε ένα μπουκαλάκι κακό δεν κάνει

3. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

jimdros (16-01-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

μαπα το καρπουζι βαλε μια φωτο απο τα μπαλαστ να δουμε

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσέκαρε το canbus αρχικά, δεύτερον τα μπλάστερ ΔΕΝ πρέπει να πετάνε σπινθήρα άρα είναι βραχυκυκλωμένα ή ο τεχνικός σου βαριόταν.....

3ον βάλε λίγο αγιασμό σε ένα μπουκαλάκι κακό δεν κάνει
    ξεκιναω απο το τελευταιο.. καλος ο αγιασμος, αλλα ως τελευταια λυση. Πιο πριν, και με δεδομενο οτι ο μηχανικος δε βαριοταν, δεν μπορω να καταλαβω πως εννοεις το τσεκαρισμα του canbus..help please!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαπα το καρπουζι βαλε μια φωτο απο τα μπαλαστ να δουμε
    θα προσπαθησω να βαλω, αλλα τι να λεει, ενα μεταλλικο κουτι ειναι που γραφει vision πανω και κατι καλωδια που πανε στο φαναρι...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

για εσενα μπορει να μην λεει για εμενα λεει ομως μηπως τρεμοπαιζουν οι λαμπες διαρκως?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

για εσενα μπορει να μην λεει για εμενα λεει ομως μηπως τρεμοπαιζουν οι λαμπες διαρκως?
    αν τρεμοπαιζουν παντως

καταργεις το πανω κατω στα φωτα σου

ενημερωνεις τον εγκεφαλο οτι φορας ξενον

κ ξεπερνιεται το θεμα

το ιδιο ειχε το δικο μου

απλα εχασα το πανω κατω των φωτων!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

9. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

jimdros (16-01-11)

Προεπιλογή

καλησπερα Δημητρη. Μην τρελενεσαι φιλε. Λογικα ειναι το canbus και ειναι φυσιολογικο.
    Το canbus να στο πω απλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα συστημα που τσεκαρει αν ολα λειτουργουν σωστα.
    Στην προκειμενη περιπτωση βλεπει το λαθος και κοβει παροχη ρευματος.Το λαθος που ειναι θα μου πεις....
    Το λαθος ειναι οτι οι συμβατικες λαμπες αλογονου καταναλωνουν 55w ενω οι ''ξενες'' 35w.
    Λυσεις τωρα...1η λυση πας σε ενα εξειδικευμενος συνεργειο ή αντιπροσωπεια και τους ζητας να σου προγραμματισουν το αμαξι σου ''οτι εχει ξενον''. Παρα πολυ απλη διαδικασια. Το μονο αρνητικο ειναι οτι θα χασεις την ρυθμιση δεσμης πανω κατω. Καθως τα μαμα το κανουν αυτοματα απο αισθητηρα που εχουν στο ψαλιδι.
    2η λυση παιρνεις δυο canselers .Δεν ειναι τιποτα αλλο απο κατι πυκνωτακια που παρεμβαλονται ,με βυσματακια ιδια κομπλε οχι κοψε ραψε, και ξεγελανε τον μπουφο canbus και ολα μελι γαλα.Το κοστος ειναι μικρο

11. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

ghost-rider (19-01-11), jimdros (16-01-11)

Προεπιλογή

σορυ ξεχασα να σου πω... κανε μου μια χαρη. Πηγαινε στο αμαξι, αναψε πρωτα τα φωτα και μετα βαλε μπρος την μηχανη...και δες τι κανει

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή

μονο η αριστερη μεσαια..μετα σβηνει. διαβασε ακριβως στο αρχικο μηνυμα τι παθαινω...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP