Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Παρκαδοροι μαγκες!!!!!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή Παρκαδοροι μαγκες!!!!!!

Για δειτε εδω τι κανουν τα αλβανακια που εμπιστευωμαστε τα αυτοκινητα

μας . . .

https://www.espressonews.gr/default....&artID=1280155

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα κανω εγω και δεν αφηνω ποτε μα ποτε κλειδια σε παρκαδορο...

3. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

halkida116mpack (27-10-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα κανω εγω και δεν αφηνω ποτε μα ποτε κλειδια σε παρκαδορο...
    +1 και εγώ επίσης

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατί εμείς τί είμαστε κουλοί και δεν μπορούμε να το παρκάρουμε?? Πώς οδηγήσαμε μέχρι εκεί δηλαδή? Η μάλλον πρέπει να δείξουμε την ανωτερότητά μας διατάζοντας τον εκάστοτε παρκαδόρο, ανεβαίνοντας έτσι στα μάτια της γκόμενας που συνοδεύουμε? (Ρητορικές ερωτήσεις)
    Πρώτα απ΄όλα φταίμε όσοι εμπιστευόμαστε τα αυτοκίνητά μας ακριβά ή φθηνά σε ξένα χέρια!!!
    Προσωπικά δεν δίνω ΠΟΤΕ το αυτοκίνητο σε άγνωστο και μάλιστα παρκαδόρο!

Rides
    0

Προεπιλογή

να τα λεμε ολα...λιγες ειναι οι ιστοριες απο φιλυος σας που μετα τους ελειπαν πραγματα?
    λιγες ειναι οι δημοσιευσεις απο ατομα που δινουν τα κλειδια απο πολυτελ αυτοκινητα και μετα απο δυο μερες...ω τι θαυμα..καποιος εκλεψε το οχημα τους?
    ειναι τυχαιες οι επιγραφες περι ουδεμιας ευθυνης φερουμε σε περιπτωση κλοπης???
    εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να πηγαινω σε οποιοδηποτε μαγαζι εχει παρκαδωρο για ενα απλο λογο...δε θεωρω οτι εχω υποχρεωση να πληρωσω ενα φιλοδωρημα για να παρκαρω.αλλωστε ακομα λιγοτεροι ειναι οι ιδιωτικοι χωροι των μαγαζιων,καθως πολλα απο αυτα εκμεταλευονται με τη βια πολλες φορες πεζοδρομια και γυρω δρομους.
    φωτεινο παραδειγμα του ποσο γιδια ειμαστε χωρις δυνατοτητα επιλογης...δεν μπορουμε να παμε σε ενα μαγαζι χωρις να αφησουμε το αμαξι μας οπου θελουμε εμεις...
    και μη μοπυ πειτε παρτε λεωφορειο....αντε να πεις την δημητρα να μη φορεσεις την 13ποντη γοβα οταν θα βγει εξω και να την βαλεις να περπατησει 100 μετρα με την 13ποντη....
    κατι αλλο που μπορει να μη γνωριζεται αλλα επειδη το ξερω απο τη δουλεια μου...
    στη θεσσαλονικη τουλαχιστο...τα μαγαζια δεν εχουν παρκαδωρους.....οι παρκαδωροι ειναι εκτος του μαγαζιου...το διανοειστε???
    ερχεται ενας κυριολεκτικος νταβαντζης,σου επιβαλει να του δωσεις τα κλειδια του αυτοκινητου σου,σου επιβαλλει ταριφα 5 ευρω.(καντε υπολογισμους κυριοι.και οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες...εδω ειμαι να του τις πω.....)
    και να κανει αντικλειδι στο πανακριβο (για αλλους) αμαξι,η να σου το κολλαει με του διπλανου και να το βρισκεις μεσα στα σημαδια.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

7. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

S8N (27-10-10), Thomelef (28-10-10)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμμμμμμμ εσυ να τα βλεπεις!!
    που σε ολα τα μπουζουκια που πηγαιναμε το ειχες πρωτη μουρη!!
    χιχιχχιιχιιχ

Rides
    0

Προεπιλογή

Και να σκεφθούμε, οτι μετά έπαιρναν και φιλοδώρημα !!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να τα λεμε ολα...λιγες ειναι οι ιστοριες απο φιλυος σας που μετα τους ελειπαν πραγματα?
    λιγες ειναι οι δημοσιευσεις απο ατομα που δινουν τα κλειδια απο πολυτελ αυτοκινητα και μετα απο δυο μερες...ω τι θαυμα..καποιος εκλεψε το οχημα τους?
    ειναι τυχαιες οι επιγραφες περι ουδεμιας ευθυνης φερουμε σε περιπτωση κλοπης???
    εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να πηγαινω σε οποιοδηποτε μαγαζι εχει παρκαδωρο για ενα απλο λογο...δε θεωρω οτι εχω υποχρεωση να πληρωσω ενα φιλοδωρημα για να παρκαρω.αλλωστε ακομα λιγοτεροι ειναι οι ιδιωτικοι χωροι των μαγαζιων,καθως πολλα απο αυτα εκμεταλευονται με τη βια πολλες φορες πεζοδρομια και γυρω δρομους.
    φωτεινο παραδειγμα του ποσο γιδια ειμαστε χωρις δυνατοτητα επιλογης...δεν μπορουμε να παμε σε ενα μαγαζι χωρις να αφησουμε το αμαξι μας οπου θελουμε εμεις...
    και μη μοπυ πειτε παρτε λεωφορειο....αντε να πεις την δημητρα να μη φορεσεις την 13ποντη γοβα οταν θα βγει εξω και να την βαλεις να περπατησει 100 μετρα με την 13ποντη....
    κατι αλλο που μπορει να μη γνωριζεται αλλα επειδη το ξερω απο τη δουλεια μου...
    στη θεσσαλονικη τουλαχιστο...τα μαγαζια δεν εχουν παρκαδωρους.....οι παρκαδωροι ειναι εκτος του μαγαζιου...το διανοειστε???
    ερχεται ενας κυριολεκτικος νταβαντζης,σου επιβαλει να του δωσεις τα κλειδια του αυτοκινητου σου,σου επιβαλλει ταριφα 5 ευρω.(καντε υπολογισμους κυριοι.και οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες...εδω ειμαι να του τις πω.....)
    και να κανει αντικλειδι στο πανακριβο (για αλλους) αμαξι,η να σου το κολλαει με του διπλανου και να το βρισκεις μεσα στα σημαδια.....
    Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που πήγε ο πατέρας μου ν' αφήσει το Χ5 σε ένα υπαίθριο parking στο κέντρο μαζί με τα κλειδιά. Ο υπάλληλος του είπε χαμηλόφωνα επί λέξει:

"Κύριε, έχετε τόσο ωραίο αυτοκίνητο, αν θέλετε να το ξαναδείτε καλύτερα να το πάτε κάπου αλλού".

Ήμουν παρών και μόλις το άκουσα έπεσα απ' τα σύννεφα.

11. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

GEORGE316 (29-10-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμμμμμμμ εσυ να τα βλεπεις!!
    που σε ολα τα μπουζουκια που πηγαιναμε το ειχες πρωτη μουρη!!
    χιχιχχιιχιιχ
    Aλλο πρωτη μουρη φιλε και ελεγχομενο και αλλο σε πεζοδρομια

και να γινωνται διαφορες μανουρες οπως αυτη που αναφερα . . .

Πολλες φορες εχει τυχει να βγω εξω για ελεγχο και δεν ελειπε ποτε απο εκει

ουτε τα χλμ ηταν παραβιασμενα απο εκει που τ'αφηνω . . .

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε σεις εγω πηγα στο Romeo στη καλλιροης πριν χρονια μ ενα φιλαρακο.Βγαινοντας φτιαγμενοι στο φουλ λεω στο παρκαδορο σε αγριο υφακι...Φερε ρε συ τη Carrera...
    ποια λεει τη μπλε΄?? ναι λεω αντε και σβελτα.
    πηγαινει και μου φερνει μια 911......
    Ρε του λεω εισαι καλα ?? τι εκανες? τι δεν ειναι δικια σας κτλ αλλαξε 10 colors μη το πειτε στο boss θα χασω τη δουλεια μου κτλ... τελικα πηραμε το Χ5 (φιλου) και φυγαμε...
    ακομα το συζηταμε που κ που με το φιλαρακι μου κανει κ πλακα επρεπε ρε να τη παρεις τα λοιπα.... εγω ακομα κ σημερα δε το πιστευω οτι συνεβει κατι τετοιο!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP