Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: ΧΑΜΗΛΩΜΑ

Rides
    0

Προεπιλογή ΧΑΜΗΛΩΜΑ

Γεια σας συμφορουμητες θα ηθελα να χαμηλωσει λιγο το αμαξι (316i e36 sedan) μου να μην ειναι σαν τρακτερ τι ελατηρια προτεινετε θελουν αλαγη και τα αμορτισερ θα κοπαναει παντου?? Και ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το ιδανικοτερο χαμηλωμα για να πας ανθρωπινα και να μην βρισκει παντου απλως θελω να χαμηλωσει λιγο ποιο πολυ απο τα μανησια ελατηρια.

P.S Με τις 16αρες που θελω να βαλω θελω να το χαμηλωσωγιατι τωρα εχω τις 15αρες ακομη.
    Τα αμορτισερ που φοραω ειναι sachs μαυρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dblade : 21-10-10 στις 01:26

Προεπιλογή

Το πιο ήπιο από μεριάς χαμηλωματος είναι το eibach , από άποψη σκληροτητας το hr . Και τα δυο μέχρι 3,5 πόντους παίζουν . Δεν θυμάμαι απέξω για όλα τα μοντέλα . Κοιτά στις σελίδες τους! Αμορτισέρ θα ήταν καλό να αλλάξεις γιατί θα τερματίσουν πιο εύκολα και θα κοπαναει. Απαραίτητο δεν είναι ...

Rides
    0

Προεπιλογή

η πιο συμβατικη λυση για οτι γραφεις ονομαζεται ελατηρια m pack....
    χαμηλωνει κατα 1,5 ποντο,χωρις να κοπαναει καθολου.
    ετσι εχεις και ανεση(χαρακτηριστικη ) και καλυτερο κρατημα
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πιο ήπιο από μεριάς χαμηλωματος είναι το eibach , από άποψη σκληροτητας το hr . Και τα δυο μέχρι 3,5 πόντους παίζουν . Δεν θυμάμαι απέξω για όλα τα μοντέλα . Κοιτά στις σελίδες τους! Αμορτισέρ θα ήταν καλό να αλλάξεις γιατί θα τερματίσουν πιο εύκολα και θα κοπαναει. Απαραίτητο δεν είναι ...
    εχει και ποιο χαμηλα απο 3,5 ποντους.....πχ τα μελιτζανη τα hr ειναι 6 μπροστα 5 πισω....
    bmw horse power freaks

Rides
    0

Προεπιλογή

Σορυ για το οφ τοπικ (αυτες οι ζαντες https://www.car.gr/parts/view/708059/ μπορουν να παρουν 205/55 λαστιχο η μονο 215 και πανω και ειναι και γαμω τις ζαντες!) τωρα για τα μ-πακ που ειπες θα το ψαξω να δω και καμια φωτο να δω ποσο καθεται το αμαξι.

Rides
    0

Προεπιλογή

παντως φιλαρι αν καταληξεις σε ελατηρια Μ πακ πες μου να σου δωσω τα δικα μου σε ξευτιλε τιμη.εγω εκανα μετατροπη σε εξακυλινδρο και δνε μπορουσα να τα βαλω

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο koukos e36 coupe Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει και ποιο χαμηλα απο 3,5 ποντους.....πχ τα μελιτζανη τα hr ειναι 6 μπροστα 5 πισω....
    Και η eibach βγάζει την sport line 4,5 cm ... Αλλά αν διαβάσεις το παιδί ζητάει λίγο χαμηλωμα ! Να μην βρίσκει παντού

Rides
    0

Προεπιλογή

πανω απο 3,5 ποντους υπαρχει προβλημα..θα αφηνεις προφυλακτηρες .....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πανω απο 3,5 ποντους υπαρχει προβλημα..θα αφηνεις προφυλακτηρες .....
    εγω παντως το εχω 6 μπροστα 5 πισω......και εχω και τα νυχακια απο το m3-gt και δεν σπαω κανεναν προφυλακτιρα.....το θεμα ειναι πως μπενεις σε γουβες.σαμαρακια.ανεβασματ α κατεβασματα του δρομου....κτλπ.....
    bmw horse power freaks

Rides
    0

Προεπιλογή

δημητρη,εγω ακομα και με τα μ πακ πχ δεν μπορουσα να μοω στο παρκινγ στην ολοκαινουρια οικοδομη της δικιας μου..
    μη μπερδευεσαι δεν ειμαστε γερμανια να εχουμε δρομους πιστα...
    για να βαλεις τετοια ελατηρια σημαινει οτι πρεπει να βαλεις και τα καταλληλα αμορτισερ.για να βαλεις αυτα τα αμορτισερ σημαινει οτι το αμαξι θα ειναι πετρα.
    και οπως και να το παρεις αν προσεχεις σαμρακια γουβες λακουβες σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις ουτε 5 μετρα χωρις τα ματια σου να μην ειναι κατω.
    απο οτι καταλαβα το παιδι το χρησιμοποιει καθημερινα και οχι ειδικα οταν θελει να ξεσκασει.οποτε 6 ποντα ελατηρια ...ακυρα.ασε που θελει λιγο χαμηλωμα!!!
    αλλωστε με 6 ποντα αδυνατο να κρατησει τα αμορτισερ αυτα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP