Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Αγορα 335

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή Αγορα 335

Πολυ καλος μου φιλος ενδιαφερεται για αγορα ενος 335(τον επησα και αυτον να φυγει απο την mb family).Βρηκε ενα σε μια μαντρα μεγαλη στην αθηνα.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ο συγκεκριμενος εμπορος ειναι αξιοπιστος γενικα και αν εχει καθαρα αυτοκινητα.Γενικα αν ειχε κανενας σας εμπειρια η εχει ακουσει κατι σχετικο.Το ονομα ειναι vt motors.Αν πιστευετε οτι δεν ειναι σωστο λογω διαφημισης καλης η κακης παρακαλω στειλτε μου pm.
    To αμαξι πριν αγοραστει θα περασει απο ελεγχο και σε bmw και σε λαμαρινα.Απλως λογω του οτι μενουμε Λαρισα και ειμαστε και οι δυο φανταροι ηθελα πρωτα να μαθω οσο γινεται περισσοτερα πριν παρουμε και οι δυο απο μια μερα αδεια.Ευχαριστω

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

kalo amaxi to 335 alla ta turbo mallon den antexoun kai poly megali dokimasia. (akouse me xero ti leo)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    kalo amaxi to 335 alla ta turbo mallon den antexoun kai poly megali dokimasia. (akouse me xero ti leo)
    Βασικα δε λες κατι.
    Πιθανων για να καταλαβουμε θα πρεπει να το τεκμηριωσεις.

Η γνωμη μου ειναι πως ολοι οι μαντραδες εχουν και καλα και κακα αυτοκινητα το θεμα ειναι ποσο τυχερος θα εισαι στην καθε αγορα.
    Βεβαια καλα κανεις και ρωτας γιατι υπαρχουν λαμογια παντου.
    Το σιγουρο ειναι πως το αμαξι πρεπει να ψαχτει πολυ καλα και θα πρεπει ο μαντρας να δεχτει να το πατε οπου εσεις θελησετε για να το ελεγξετε χωρις μα μου και αντιρρησεις.
    Αν δε δεχτει απλα πειτε του γεια και καλη συνεχεια !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (24-09-10)

Προεπιλογή

Όπως είπε ο Βαγγελης πιο πάνω , όλοι έχουν καλά και κακά κομμάτια ! Για τον συγκεκριμένο μάντρα είχε παει γνωστός και μέλος του φόρουμ να δει Μ3 Ε46 , το οποίο ήταν λίγο «κάπως» . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα , απλά σου επιβεβαιωνω ότι κανένας τους δεν έχει μόνο «καλά» . Πιάνονται και αυτοί κορόιδα θελημενα και μη ! Πέρα από τον έλεγχο που θα γίνει στο αυτοκίνητο κανε μου την χάρη και κοιτά τις βιδες στο μαύρο κουτί που είναι πίσω δεξιά στο μηχανοστασιο . Εκεί μπροστά από τον οδηγό . Είναι κάτι τορξακια αν θυμάμαι καλά , αν τα δεις χρησιμοποιημενα να ξέρεις ότι κατα πάσα πιθανότητα το αμάξι δούλευε με προγραμμα !

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως είπε ο Βαγγελης πιο πάνω , όλοι έχουν καλά και κακά κομμάτια ! Για τον συγκεκριμένο μάντρα είχε παει γνωστός και μέλος του φόρουμ να δει Μ3 Ε46 , το οποίο ήταν λίγο «κάπως» . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα , απλά σου επιβεβαιωνω ότι κανένας τους δεν έχει μόνο «καλά» . Πιάνονται και αυτοί κορόιδα θελημενα και μη ! Πέρα από τον έλεγχο που θα γίνει στο αυτοκίνητο κανε μου την χάρη και κοιτά τις βιδες στο μαύρο κουτί που είναι πίσω δεξιά στο μηχανοστασιο . Εκεί μπροστά από τον οδηγό . Είναι κάτι τορξακια αν θυμάμαι καλά , αν τα δεις χρησιμοποιημενα να ξέρεις ότι κατα πάσα πιθανότητα το αμάξι δούλευε με προγραμμα !
    για ενα 46 μ3 ειχα δει σε φορουμ κατι σχετικο..για το συγκεκριμενο μαντρα και ηταν πολυ ¨καπως"για να μην σας λεω λγια του αερα βρηκα και το thread στην 5-6 σελιδα γραφει κατι σχετικο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 24-09-10 στις 09:28

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το thread για το συγκεκριμενο αμαξι το θυμαμαι και εγω και ηταν ενας λογος που ρωτησα.Οκ εχετε δικιο οτι αλλα αμαξια θα ειναι καλα και αλλα οχι.Απως για εμενα εστω και ενα αμαξι να πουλας με διαφορετικα στοιχεια ειναι απατη.Αυτο που λετε οτι πεφτουν και οι ιδιοι θυματα δεν μου λεει κατι γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους.Δεν θα πληρωσω εγω το λαθος τους

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    .Αυτο που λετε οτι πεφτουν και οι ιδιοι θυματα δεν μου λεει κατι γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους.Δεν θα πληρωσω εγω το λαθος τους
    Φιλε μου λεω ...θελημενα και μη! Το ειπα οσο πιο κομψα μπορουσα

Rides
    1

Προεπιλογή

Τσεκαρε το καλα,πολυ καλα.Αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα κακο...μπερδεουν...την χρονολογια.2005 σου λενε και οταν ζητησα αρ.πλαισιου να μου δωσουν τσεκαρισα και ηταν 2003.Και μπερδευτηκαν 2 φορεs σε 2 διαφορετικα αυτοκινητα.

Εαν θελειs κανε μια βολτα χαμηλα στην Συγγρου,ειναι μια εκθεση με πολυ γρηγορα αυτοκινητα,κανε μια ερωτηση για το 335,και εαν εχουν(συνηθωs εχουν και 335 και Μ) θα δειs μεγαλη διαφορα τιμηs και επιπλεον σου λενε παρτο και πηγαινε και ελεγξετο οπου θελειs.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ankor : 24-09-10 στις 09:50

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ok αυτο ηθελα να ακουσω ευχαριστω

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

To 335 είναι εύκολο αυτοκίνητο για να ελεγθεί. Turbo, wastegates και αντία υψηλής είναι τα συνηθέστερα σημαντικότερα προβλήματα. Εκεί να επικεντρωθεί και όλα τα άλλα λύνονται εύκολα. Ας το πάει στον Φλασκή που είναι γνώστης των 335 και να αποφύγει θα έλεγα κάποια αντιπροσωπία γιατί εκεί μπορεί να το βγάλουνε σκάρτο για να πουλήσουνε κανένα δικό τους.

12. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

deepBLUE (24-09-10)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP