Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Σημερα πηγα το αμαξι για βιολογικο καθαρισμα εσωτερικου επειδη κλεινει τα 2 χρονια και επειδη προχθες γυρησα απο διακοπες και ηταν χαλια(στα ματια μου).Ο ανθρωπος που το πηγα ειναι και ο ιδιος που μου το πλενει κανονικα...και μολις το βλεπει μου λεει...αααα το δικο σου αφου εισαι ψειρας(ναι ειμαι το θελω παντα καθαρο, εχει τυχει να βρεχει και εγω στο υπογειο μου να γυαλιζω το αμαξι...χαχαχα)....το αμαξι σου θα ειναι ευκολο σαν αποστειρωμενο ειναι.Παιδια το τι βρωμα εβγαλε δεν μπορω να σας πω...καφε ειχε γινει το υγρο που εβαλε,το εκανε 2 φορες μαλιστα γιατι ουτε ο ιδιος το πιστευε...απορω που βρεθηκε τοση βρωμια ρε παιδια και ειμαι ανθρωπος που το εχω παντα καθαρο πριν μπω μεσα τιναζω τα ποδια(ναι μην γελατε)αν γινοταν και τα δοντια θα επλενα πριν μπω.(ολα τα οχηματα μου ειναι ετσι)...τελος οταν το ειδα μετα απο 4 περιπου ωρες το θεαμα ηταν απιστευτο...απλα ηταν τελειο...αξια ολου του καθαρισμου και απ εξω 70ευρω(φιλικα).παντως καταλαβα οτι μπορει να νομιζουμε οτι ειναι καθαρο το αμαξι μας αλλα στην ουσια καθε 6 μηνες με ενα χρονο πρεπει να του κανουμε και κανενα βιολογικο καθαρισματακι...

2. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (20-03-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια χαρα τιμουλα! καλη δουλεια? που αν επιτρεπεται? στειλε με πμ αν ειναι!

4. The Following User Says Thank You to Z4///M For This Useful Post:

120ie87 (20-03-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

η τιμη ειναι χωρις αποδειξη και επειδη εκει πλενω συχνα το αμαξι για το αν ειναι καλη η δουλεια εγω την βρηκα αψογη!!!και προσεκτικος ο τυπος πχ στον ουρανο λεει δεν το κανει με το υγρο για να μην δημιουργησει καποια ζημια στην κολλα αλλα με εμποτισμενα πανια...μολις το ειδε φιλος τον εστειλα εκει και παλι λογω εμου 70 του πηρε...στο ζ4 η τιμη θα ειναι σιγουρα μικροτερη λογω μικροτερης δουλειας(2 θεσεις).ο τυπος ειναι στην χαλκιδα περιοχη κανηθου το πλυντηριο λεγεται οκ ...κανονικα 100 ευρω κανει (δεν ξερω αν σε βολευει χαλκιδα αλλα αν ερθεις πινουμε και κανα φρεντακι)

6. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (20-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    η τιμη ειναι ******* και επειδη εκει πλενω συχνα το αμαξι για το αν ειναι καλη η δουλεια εγω την βρηκα αψογη!!!και προσεκτικος ο τυπος πχ στον ουρανο λεει δεν το κανει με το υγρο για να μην δημιουργησει καποια ζημια στην κολλα αλλα με εμποτισμενα πανια...μολις το ειδε φιλος τον εστειλα εκει και παλι λογω εμου 70 του πηρε...στο ζ4 η τιμη θα ειναι σιγουρα μικροτερη λογω μικροτερης δουλειας(2 θεσεις).ο τυπος ειναι στην χαλκιδα περιοχη κανηθου το πλυντηριο λεγεται οκ ...κανονικα 100 ευρω κανει (δεν ξερω αν σε βολευει χαλκιδα αλλα αν ερθεις πινουμε και κανα φρεντακι)
    Τετοιες εποχες αυτο δεν το λεμε στην φορα....... μην τον καψουμε κι ολας
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Vasilis (25-01-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η τιμή είναι λογική για επαρχία, ο «καλλιτέχνης» πάνω στα Βόρεια έπαιρνε ακόμα λιγότερα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Να ρωτησω κατι ?Με τοσο νερο που βαζουν στα καθισματα δεν υπαρχει κινδυνος για τα ηλεκτρικα συστηματα που ειναι απο κατω..?

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιος σου είπε ότι βάζουν νερό ?
    Με τον σωλήνα νομίζεις ξεπλένουν τα καθίσματα?

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο 3αρι ειχαν βγαλει και τα καθισματα να καθαρισουν τη μοκετα σε εμενα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z-man Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω κατι ?Με τοσο νερο που βαζουν στα καθισματα δεν υπαρχει κινδυνος για τα ηλεκτρικα συστηματα που ειναι απο κατω..?
    Το ψεκαζόμενο νερό που πέφτει στο ύφασμα και τα διάφορα χημικά δεν είναι ικανά να κάνουν κάποια ζημιά στα ηλεκτρικά.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ψεκαζόμενο νερό που πέφτει στο ύφασμα και τα διάφορα χημικά δεν είναι ικανά να κάνουν κάποια ζημιά στα ηλεκτρικά.
    Στις αντιστάσεις των θερμαινόμενων καθισμάτων υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα??

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP