Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Z4m e85 carbon εισαγωγή

Rides
    0

Προεπιλογή Z4m e85 carbon εισαγωγή

Καλή χρονιά με υγεία!
    Τελευταία μου έχει μπει η ιδέα να βάλω carbon εισαγωγή, μόνο και μόνο για τον ήχο. Δε ξέρω πολλά πράγματα πάνω στο θέμα..αν υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει/ξέρει να με κατευθύνει. Κάποιο συνεργείο εδώ Αθήνα να ρωτήσω.. Φαντάζομαι το original του csl δε μπαίνει; Μετά έχω δει karbonius και κάποιες άλλες μάρκες αλλά δε ξέρω αν είναι καλές/αξιοπιστες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζωι για το συγκεκριμένο όχημα/κινητήρα, αλλά επειδή έχω ασχοληθεί με εισαγωγές αυτοκινήτων (και μάλιστα έχω φτιάξει 2-3 από μόνος μου from scratch) να σου πω ότι (α) για το αν μπαίνει εισαγωγή από άλλο κινητήρα/μοντέλο θα στο πει κάποιος που το έχει κάνει ήδη (ή αποτύχει να το κάνει), και (β) για το θέμα ήχου, το carbon θα σου δώσει υψηλότερες συχνότητες από ότι το πλαστικό (λόγω σύνθεσης, πυκνότητας και ειδικού βάρους), άρα κινείσαι αναλόγως του αν θες πιο βαρύ ή πιο υψίσυχνο ήχο. Στο θέμα βάρους, η διαφορά carbon με πλαστικό θα είναι κάποια λίγα γραμμάρια, οπότε ανάξια λόγου, και μετά βέβαια πάμε στο θέμα ομορφιάς/looks και βέβαια brand name (βλέπε eventouri)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο polaxgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή χρονιά με υγεία!
    Τελευταία μου έχει μπει η ιδέα να βάλω carbon εισαγωγή, μόνο και μόνο για τον ήχο. Δε ξέρω πολλά πράγματα πάνω στο θέμα..αν υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει/ξέρει να με κατευθύνει. Κάποιο συνεργείο εδώ Αθήνα να ρωτήσω.. Φαντάζομαι το original του csl δε μπαίνει; Μετά έχω δει karbonius και κάποιες άλλες μάρκες αλλά δε ξέρω αν είναι καλές/αξιοπιστες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Να μην πειράξεις την εισαγωγή γιατί το μόνο που θα αποκτήσεις είναι ο θόρυβος και θα χάσεις σε δύναμη
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

skaros (10-01-26)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα