https://www.bmw.gr/el/all-models/1-s...-1-series.html
ειπα να χαιρετησουμε τον νεο ασσο .αργησαμε λιγο,ποιον ενδιαφερει θα μου πειτε σε ενα φορουμ που καταλαβαινω οτι ψιλοσνομπαρεται η σειρα αυτη.
λιγο οτι ειναι μπροστα κινηση εδω και χρονια .λιγο οτι εχει γινει συνηθισμενο σχεδιο? ασχημο για bmw? θα συμφωνησω εν μερει με πολλα απο αυτα.
δεν ασχοληθηκα και εγω σαν ασακιας με τα προηγουμενα χοντροκομμενα λουκουμακια μικρης απομιμησης του υπεροχου Χ1. μετα απο 1 χρονο και
ειπα να του ριξω μια ματια γιατι τελικα εξωτερικα μου αρεσει,εχει χαρακτηρα.το βλεπω στον δρομο συχνα γιατι πουλαει σαν ζεστο ψωμι,ειναι μεσα στην 20αδα σταθερα μαζι με το Χ1
στην ελλαδα,οταν κανενα αλλο ΚΑΘΑΡΑ γερμανικο δεν εχει ουτε εναν εκπροσωπο στην καταταξη αυτη.το βλεπω επισης σε διαφορα μοντερνα χρωματακια,κατι γαλαζια,κατι μωβ και δεν μπορω
να αρνηθω οτι μου αρεσαν πολυ, παρα οτι ειμαι πιο συντηρικλας.
και ομως ακομα δεν ειχα παει να το οδηγησω.παντα παω να δοκιμασω τον απογονο του δικου μου.λογω ασχολιων,το ανεβαλα συνεχως.ομως ακουγα συνεχεια απο γνωστους ποσο υπεροχο ειναι
στον δρομο και οτι δεν εχει καμμια σχεση με τα προηγουμενα.ακομα και τα f20 με πισω κινηση.εγω βεβαια που ειχα δοκιμασει και τα f40 δεν τα βρηκα ασχημα οδηγικα.η μπροστα κινηση μπορει να υπαρχει ,ομως η μοναδικη μηχανικη
της μαμας δεν σταματησε να δινει το νευρο,το σπορ χαρακτηρα στο τιμονι ποτε.οκ,δεν θα το γυρισεις(ΠΕΤΡΟ) αλλα για εναν μεσο οδηγο ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο τα αλλα της κατηγοριας.
αυτο ομως πως να το πω,ειχαν δικιο οι γνωστοι μου.εχει παλι μεγαλη μουρη,θυμιζει λιγο ρετρο σπορ με τα πισω φωτα,που οκ,σε αλλους θυμιζουν αντιγραφη γαλλικου λιονταριου,σε αλλους Χ1,εχει αυτη την
περιεργη μασκα αντι για γριλλιες αλλα...εαν το παρεις σε ενα χρωμα βαθυ,κανεις την μασκα ολομαυρη, αυτη η ατελεια οχι μονο χανεται αλλα δινει και πιο σπορ τονο.στην Μ εκδοση ειναι πιο σπορ ομορφη.
ομως και η απλη με καποια χρηματα το κολακευει.συμπερασμα ναι μου αρεσει σχεδιαστικα,αλλα,οχι δεν θα το αγοραζα στο πολυφορεμενο ασπρο.
μηχανικα βγαινει πλεον και σε εκδοση φτωχου,δλδ 116 / 122 αλογα οπως το δικο μου με αυξημενη βεβαια καταναλωση και επιταχυνση.το κιβωτιο στανταρ αυτοματο μια καινοτομια στο τομεα αυτο πρωτη η bmw.
η καλη εκδοση ειναι η επομενη με 120/170 αλογα.με καλες επιδοσεις 7.8 στα 100 και μικροτερες καταναλωσεις.
στον δρομο τωρα δοκιμαζοντας αυτην την εκδοση,ειναι αρκετα σπιρτοζικη για τα ελληνικα δεδομενα. εχει ενα 1500 τρικυλινδρο κινητηρα με ενσωματωμενο mild hybrid.εκτος του 116 ομως.
ρωτησα αφου το οδηγησα για την περιεργη αλλα καλη αισθηση που αφηνει το πλαισιο και με πληροφορησαν οτι η ανάρτηση έχει επιπλέον αντιστήριξη και νέα αμορτισέρ. Ο θόρυβος είναι ..τρικύλινδρος, βασικα δεν το καταλαβαινεις,δεν ακους τον ηχο της μηχανης για να αλλαξεις ταχυτητες..και οι γρήγορες αντιδράσεις προέρχονται από την ήπια υβριδική υποβοήθηση.Υπάρχει μικρή κύλιση του αμαξώματος στις στροφές, και το τιμόνι είναι εξαιρετικά ακριβές, δίνοντάς σου αυτοπεποίθηση να οδηγήσεις το αυτοκίνητο γρήγορα σε ορισμένες στροφές, το προσπαθησα αρκετα και ανταποκριθηκε, αρκετα καλα,οσο γινεται σε ενα τεστ ντραιβ.
το εσωτερικο ειναι πραγματι πολυ ποιοτικο και θυμιζει 3 και 5 σειρα,καμμια σχεση με το παρελθον.εξαιρετικο τιμονι και σαν σχεδιο και σαν κρατημα.η αισθηση ειναι πολυτελης.
ο νεος ασσος ειναι ο βασιλιας με διαφορα στην κατηγορια αυτη των hatch ακομα.εαν η μαμα κανει του χρονου και καποια μειωση απο τα 29.990 που ειναι η πρωτη καλη εκδοση των 170 ιππων και κατεβει στα 27 θα πουλαει σαν ζεστο ψωμι και απο την θεση 20 το βλεπω για 10καδα.για οποιον ενδιεφερεται ειναι μια πολυ καλη αγορα για νεο αυτοκινητο.ειλικρινα ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι.

) αλλα για εναν μεσο οδηγο ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο τα αλλα της κατηγοριας.
Απάντηση με παράθεση