Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: BMW E81 Multimedia

Rides
    0

Προεπιλογή BMW E81 Multimedia

Καλημέρα στην παρέα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα 116i e81 2011 μοντέλο.
    Το αυτοκίνητο φοράει από την μάνα του μια απλή πηγή, business cd player radio. Θα μπορούσα να το αλλάξω με το professional mp3 ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω και την λειτουργία του τηλεφώνου από τα χειριστήρια του τιμονιού μιας και είναι και blue tooth;

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορείς από business να πας σε professional ,δες στο eBay ή σε μάντρες ανταλλακτικών… ,όμως καλύτερα εξέτασε το ενδεχόμενο μήπως βάλεις μια android οθόνη με CarPlay .
    Gadence ίσως αν θες από Ελλάδα για να είσαι καλύτερος με το θέμα εγγύησης και support.
    Και εδώ
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι τα έχω δει τα συγκεκριμένα. Σχετικά με το professional, χρειαζεται και το εγκεφαλακι;

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί σε ένα φόρουμ διαβάζω ότι θέλει και προγραμματισμό για να δουλέψει το Bluetooth.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σορρυ, εάν κατάλαβα καλά λένε ότι όταν πας από businesses σε professional σε περίπτωση που πας για κάποια αναβάθμιση τότε πρέπει να τοποθετήσεις πάλι την παλιά. Vehicle order VO. Τώρα τι είναι αυτό; θα σας γελάσω.
    Απλα σκεφτόμουν να έβαζα την pro που δίνει καλύτερο ήχο και έχει και Bluetooth.

Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως ελέχθει ήδη, γίνεται αλλά αν θες να το κάνεις σωστά, θα πρέπει να επαναπρογραμματίσεις το αυτοκίνητο, ώστε να φαίνεται η αλλαγή του εξαρτήματος. Επίσης αν θες να είσαι σωστός (και να δουλεύουν οι αναβαθμίσεις που ρωτάς) θα πρέπει να περαστεί ο αλλαγμένος ή επιπρόσθετος εξοπλισμός με το VIN (στο VO) του αυτοκινήτου, που μόνο σε αντιπροσωπεία γίνεται (δεν ξέρω αν όσοι έχουν λογισμικό και λογαριασμό συνεργάτη BMW μπορούν να το κάνουν επίσης)

Ο επαναπρογραμματισμός του VO επάνω στο αυτοκίνητο (που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με ISTA, ESYS κλπ) χρειάζεται για να δουλεύουν όλα σωστά τα εξαρτήματα και οι λειτουργίες που δεν υπήρχαν πριν (όπως το ΒΤ). Αυτό το έχω κάνει εγώ στο Χ3 μου καθώς προσέθεσα εξοπλισμό που δεν υπήρχε κατά την αγορά, δεν είναι τρομερά δύσκολο αλλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατάλαβα, πέρα από το κόστος αγοράς, πιο είναι το κόστος για τον επαναπρογραμματισμό;

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα πρέπει να ρωτήσεις, αν δεν μπορείς μόνος σου, υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν online (στήνεις ένα laptop όπως πρέπει και μπαίνουν remotely) ή μπορείς να πας σε κάποιον εξειδικευμένο σε BMW και να ρωτήσεις αν αναλαμβάνει. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις αντιπροσωπεία, αν μπορούν και θέλουν, αλλά θα φρικάρεις με το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαχαχαχαχα, κοιτά πιστεύω ότι εάν ασχοληθώ θα τα καταφέρω. Έχω μια επαφή με τέτοια. Εγώ σκεφτόμουν, επειδή έχω ένα raspberry να ασχολιόμουν και να έφτιαχνα ένα μικρό project με θερμοκρασία που δεν έχει ένδειξη, Bluetooth κλπ κλπ. Πιστεύω πιο φθηνά θα μου βγει σίγουρα.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP