Η ιστορια εχει ως εξης:
Απο τοτε που αγορασα το αυτοκινητο, ο καθρεπτης του συνοδηγου λειτουργουσε μερικως, δηλαδης, μπορουσα να τον ρυθμισω πανω και αριστερα, οχι ομως κατω και δεξια. Αποφασισα χθες βραδυ να λυσω τον καθρεπτη για να δω τι συμβαινει μεσα στον μηχανισμο του! Αφου εφαγα καμποση ωρα τα καταφερα να ανοιξω το μηχανισμο, για να διαπιστωσω οτι ηταν ολα ενταξει...ας κοιταξω για καμια καμμενη ασφαλεια, σκεφτηκα, ενω ταυτοχρονα αρχισα να απελπιζομαι, το ασφαλειοκουτι δεν ειχε ιχνος καμμενης ασφαλειας, προφανως.
Αποφασισα να ανοιξω τον κεντρικο διακοπτη της πορτας του οδηγου, ενω ταυτοχρονα με διακατειχε εκεινο το αισθημα οτι κατι θα βρω εκει....και βρηκα!
Λυνοντας τον διακοπτη, ανακαλυψα πως στην πλακετα του, υπηρχαν δυο κομμενες πιστες. Δε χαρηκα ιδιαιτερα, γιατι για να κοπουν οι πιστες, κατι αλλο μεσολαβησε, αλλα ειπα να το κανω το βημα και να τις διορθωσω... Πηρα το κολλητηρι μου, καλαϊ και μερικες τριχες απο καλωδιο, βαζω τον διακοπτη στο αυτοκινητο και παρατηρω οτι ενω δουλευε οπως πρωτα, οταν γυριζα το διακοπτακι για να ρυθμισω τον καθρεπτη του συνοδηγου, στις κατευθυνσεις που δε δουλευε ο καθρεπτης, προστεθηκε μια αλλη "λειτουργια" η ελαφρια πτωση του φωτισμου της καμπινας, μεχρι να συνειδητοποιησω τι γινοταν ο διακοπτης εβγαζε καπνους! Το κερατο του, επιβεβαιωθηκε αυτο που ειπα στην αρχη που επισκευασα τις πιστες, οτι κατι αλλο συμβαινει. Ο διακοπτης συνεχιζει να δουλευει οπως δουλευε απλα τωρα δε κανει ουτε του οδηγου δεξια και κατω, μιας και καταστραφηκαν τα εν λογω πληκτρα.
Κατι που με απασχολει ιδιαιτερα, ειναι το γεγονος οτι ασφαλεια δε καηκε, καθως επισης κανενα προειδοποιητικο στην οθονη του αυτοκινητου. Αυτο που σκεφτομαι, ειναι μηπως ο διακοπτης ειχε παρει νερα οσο ηταν στα χερια καποιου προηγουμενου ιδιοκτητη και καποιο κυκλωμα του ειπε "αντιο", γιατι ο διακοπτης, ηταν ξανα ανοιγμενος και φαινοταν ολοκαθαρα απο δυο σπασμενα κλιψακια στο σημειο που ανοιγει, οποτε καποιος εκανε αποπειρα επισκευης ή ισως καθαρισμου...