Μπαινω κατευθειαν στο θεμα.Εχω μια BMW E60,πριν ενα χρονο της φορεσα τα bilstein b6 sport με τα απλα ελατηρια.Θελω να προχωρησω στην αντικατασταση ελατηριων με τα eibach pro kit.Θελω γνωμες και εμπειριες απο αυτο τον συνδυασμο.Μην μου πειτε για αντικατασταση με τα Β8 γτ ειναι καινουργια ακομα.
![]()

Απάντηση με παράθεση
Όπως το λέει ο Δημήτρης είναι!

Δεν κοπανάει, δε τρίζει, ούτε τίποτα. Είχα comfort από την μαμά και άλλαξα σε M-pack μαζί με αντιστρεπτικές Μ5 επίσης και ευχαριστιέμαι κάθε χλμ διαδρομής και την φοράω με διάσταση ελαστικών Μ5 (255χ40 εμπρός και 275χ35 πίσω). Είναι πανάκριβα δυστυχώς σαν αγορά τους από την αντιπροσωπεία. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει και για τα Eibach που ανέφερες πιο πάνω με τη μόνη διαφορά που σε χαμηλώνουν ελάχιστα παραπάνω από αυτά της Μ-Pack. Κάτι επίσης που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η SACHS-BOGE βγάζει ελατήρια M-pack με part numbers από την ίδια την SACHS - BOGE (πριν τα δώσει στην BMW και πάρουν ΟΕΜ part number) τα οποία έχουν κόστος αν όχι στο 1/3 της τιμής σχεδόν τα μισά λεφτά. Οι κωδικοί είναι αναγραμμένοι στο πιο πάνω Post.