Καλημερά σε όλους!
I m back! Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα με πολλά προβλήματα, επέστρεψα!
Εδώ και 1,5 μήνα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός e36 coupe 1.8 is! Το αμάξι έχει πολύ μεγάλη προίκα επάνω αλλά εγώ θέλω να βάλω (για άλλη μια φορά...) την δικιά μου πινελιά! Το πρότζεκτ "ψυχοφάρμακο", όπως το ονομάζω, είναι αυτή την στιγμή κατά 80% έτοιμο. Φωτογραφίες δεν θα ανεβάσω ακόμη από ολόκληρο το "εργαλειο", αλλά θα πάρετε μια γεύση από διάφορα τμήματά του, από τις φώτος που θα ανεβάζω για τα πράγματα που θέλω να αλλάξω. Sorry που θα σας κρατάω σε αγωνία, αλλά θέλω πρώτα να γίνει όπως ακριβώς το έχω φανταστεί! Οταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, θα ανεβάζω φωτος το "πριν" και το "μετά"...
Μετά από αυτό, ο κόσμος (των e36) δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιος! Χαχα
Έχω κάνει ήδη 2-3 αλλαγές και σήμερα θέλω να μιλήσουμε για την 4η.
Το αμάξι είναι μαύρο με λευκά (δυστυχώς για εμένα) φανάρια Hella με angel eyes και κιτ xenon (ΚΑΙ τα προβολάκια!).
Ερώτηση 1η (η ιδανική λύση). Υπάρχει κανείς που έχει ίδια φανάρια σε μαύρο και θέλει λευκά? Ανταλλαγή δλδ. Τα δικά μου είναι σχεδόν καινούργια.
Ερώτηση 2η (αν δεν γίνει το 1!). Επειδή τα φανάρια είναι πολύ καλά και δεν θέλω να τα αλλάξω, υπάρχει περίπτωση να ανοίγονται και να βάφονται γύρω από τα angel eyes, έτσι ώστε να γίνουν σαν τα αντίστοιχα μαύρα?
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Sorry αν σας κούρασα, αλλά έπρεπε να κάνω έναν πρόλογο για να καταλάβετε κάποια πράγματα και γιατί έλειπα πολυ καιρό (και για να σας μπριζώσω λιγο...χαχα)