Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Κυκλοφορούμε στο Δακτύλιο;

Rides
    0

Προεπιλογή Κυκλοφορούμε στο Δακτύλιο;

Σήμερα διαπίστωσα έκπληκτος ότι κυκλοφορώ στο δακτύλιο, καθώς το όχημά μου έχει ρύπους κάτω 140gr/kg. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά αυτό το γεγονός, ούτε σε site, ούτε σε αξιολογήσεις περιοδικών, ούτε στην αντιπροσωπεία κ.ο.κ.; Μόλις έχασα ένα χρόνο κρυβόμενος σε κάθε λογής παράδρομο και στενό.... περαστικά μου!

2. The Following 2 Users Say Thank You to George bmw 114i For This Useful Post:

BILL007 (10-10-15), vagmag (10-10-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο George bmw 114i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα διαπίστωσα έκπληκτος ότι κυκλοφορώ στο δακτύλιο, καθώς το όχημά μου έχει ρύπους κάτω 140gr/kg. Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά αυτό το γεγονός, ούτε σε site, ούτε σε αξιολογήσεις περιοδικών, ούτε στην αντιπροσωπεία κ.ο.κ.; Μόλις έχασα ένα χρόνο κρυβόμενος σε κάθε λογής παράδρομο και στενό.... περαστικά μου!
    αυτό που εσύ τώρα ανακάλυψες και είναι νόμος του κράτους, καλό είναι να το έχεις και μαζί σου εγγράφως, γιατί πολλοί τροχονόμοι , εντός μάλιστα δακτυλίου ΔΕΝ το γνωρίζουν.

Για δικό σου καλό , ας είσαι ενημερωμένος και με πειστήρια, γιατί διαφορετικά δικαιώνεσαι μεν, αλλά η ταλαιπωρία είναι μεγάλη !!!!!

Καλές βόλτες και εντός δακτυλίου καθημερινά !!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστός! Και επειδή δεν είμαστε ερασιτέχνες, μέσω του παρακάτω site του υπουργείου όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει αν κυκλοφορεί το αυτοκίνητό του και να εκτυπώσει και σήμα: https://daktylios.ypeka.gr

5. The Following 2 Users Say Thank You to George bmw 114i For This Useful Post:

BILL007 (10-10-15), I_MNL (13-01-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP