Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Bmw e36 4cyl sedan vogtland junior kit

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Bmw e36 4cyl sedan vogtland junior kit

Εχει δοκιμασει κανεις το junior kit της Vogtland . Σετακι αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος 40-20mm? για e36 sedan

https://shop.vogtland.com/index.php/...is-318tds.html

Eχει ακουσει κανεις τιποτα ?
    Στο εξωτερικο εχω ακουσει αρκετα καλες κριτικες καλο σχετικο κρατημα χωρις να ειναι πολυ σκληρο .

Επισης θελω να ρωτησω χαμηλωμα 40-20 ειναι πολυ για sedan ?
    Σε φωτο που εχω δει e36 sedan με τετοια Vogtland αλλου το χαμηλωμα φαινεται καλο ... σε καποιο αλλο e36 ομως οι τροχοι χωνονται μεσα στα φτερα... μιλωντας παντα για 205/60 15 .
    Γνωριζει κανεις μπορει να βοηθησει ?

Rides
    2

Προεπιλογή

με 15 αρες που φορας μην το βαλεις...θα κατσει πολυ κατω...
    βαλε της eibach το σετακι (pro-system) απο ebay de μικρη διαφορα σε τιμη απο της vogtland.(προς τα πανω).
    εγω με 17αρες και εχει λιγο κενο το λαστιχο απο το θολο.(πισω ειναι στην ευθεια σχεδον).
    οποτε εσενα με 15αρες μπροστα θα πεσει οκ της eibach ενω με της vogtland πιθανο ειναι να κρυφτει το λαστιχο...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

3. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

diosak (06-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το συγκεκριμενο σετακι vogtland ειναι ελατηρια & αμορτισερ .Το eibach pro system δινει μονο ελατηρια . Με τι αμορτισερ πρεπει να σεταριστει για να δουλεψει οπως το αντιστοιχο της vogtland που εχει βελτιωση στο κρατημα χωρις να χτυπαει στο δρομο ?

Αυτη τη στιγμη εχω μετρησει " αερα " μεταξυ τροχου & τελειωματος φτερου 6,2 εκ μπρος και 3,2 πισω.

Παραθετω φωτο απο 2 ε36 που βρηκα σε forum οπου φαινονται διαφορετικα αποτελεσματα

1η φωτο
    https://www.bimmerforums.com/forum/s...st-impressions

2η φωτο

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grbimmer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμενο σετακι vogtland ειναι ελατηρια & αμορτισερ .Το eibach pro system δινει μονο ελατηρια . Με τι αμορτισερ πρεπει να σεταριστει για να δουλεψει οπως το αντιστοιχο της vogtland που εχει βελτιωση στο κρατημα χωρις να χτυπαει στο δρομο ?

Αυτη τη στιγμη εχω μετρησει " αερα " μεταξυ τροχου & τελειωματος φτερου 6,2 εκ μπρος και 3,2 πισω.

Παραθετω φωτο απο 2 ε36 που βρηκα σε forum οπου φαινονται διαφορετικα αποτελεσματα

1η φωτο
    https://www.bimmerforums.com/forum/s...st-impressions

2η φωτο
    κανεις λαθος...
    το eibach pro system ειναι σετ αμορτισερ-ελατηρια.
    το pro-kit ειναι μονο ελατηρια που λες...
    παρε σετ αναρτησης και μην παντρεψεις αλλα αμορτισερ με αλλα ελατηρια...
    της eibach ειναι πιο νορμαλ χαμηλωμα απο το vogtland με αποτελεσμα να ειναι πιο ηπιο κοντα στο μαμα m-pack...
    και αυτο το λεω γιατι το φοραω στο δικο μου ε36 οποτε εχω στη πραξη αποψη και οχι οτι τι ακουσα κλπ.
    ψαξε στο ebay de αμα ψωνιζεις απο ιντερνετ το χουν κανα 400αρι με τα μεταφορικα κομπλε..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

6. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

grbimmer (07-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχεις καποιο link δεν μπορω να βρω στο ebay.de

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grbimmer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις καποιο link δεν μπορω να βρω στο ebay.de
    Επειδή λείπω επαρχία και γράφω από κινητό της κακιάς ώρας,στην αναζήτηση του ebay de γράψε BMW e36 316 eibach sportfahrwerk limousine 30mm.
    Θα στο βγαλει ααμέσως.
    Το χει 392ε + μεταφορά.
    Ρώτησε τον για τα μεταφορικά.
    Νομίζω 25ε είχα πληρώσει.
    Τότε τα είχε προσφορά 250..
    Είναι μαύρο χρώμα και οι μπουκάλας και τΑ ελατήρια...θα μείνεις ικανοποιημένος..

e36 till death!

9. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

grbimmer (08-05-15)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

φοραω σετακι vogtland 3,5εκ στο δικο μου. sedan e46 4cyl με 17αρες style 32. δε κοπαναει και κραταει καλα σε σχεση με τα μαμα. δεν εχω δοκιμασει αλλα για να κανω συγκρισεις...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    φοραω σετακι vogtland 3,5εκ στο δικο μου. sedan e46 4cyl με 17αρες style 32. δε κοπαναει και κραταει καλα σε σχεση με τα μαμα. δεν εχω δοκιμασει αλλα για να κανω συγκρισεις...
    βαλτου μια φωτο του φιλου απο το πλαι σαν την δικια μου τοτε να δει πως καθεται με τις 17αρες...

e36 till death!

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο κινητο εχω μονο αυτη. Πιστευω φαινεται καλα. Και το μερσεντες ειναι λιγο χαμηλωμενο με το amg pack
    Attached Images Attached Images
    Μη τα συζητας αδερφε...

13. The Following 4 Users Say Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

BILL007 (11-05-15), grbimmer (11-05-15), Leonidas_E39 (11-05-15), Vassilis ///M (11-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω την εντυπωση οτι με διαστασεις 205/60/15 εχω αρχικα πιο πολυ αερα στο φτερο οποτε αν χρησιμοποιησω ιδια ελατηρια χαμηλωματος με εσενα δεν θα χωνεται πιο πολυ ο τροχος μεσα αλλα λιγοτερο .

Με 225/45/17 μπροστα εχεις συνολικη διαμετρο 63,43εκ (225 χ45% =10,125 χ 2 +43,18 διαμ ζαντας)
    Εγω με 205/60/15 συνολικη διαμ 62,7 εκ κατι παραπανω απο μισο ποντο μικροτερη διαμ αρα 0,7 περισσοτερο αερα οποτε χρησιμοποιωντας το ιδιο χαμηλωματος ελατηριο... ο δικος μου τροχος θα μπαινει λιγοτερο μεσα στο θολο απο το δικο σου .
    Βεβαια στη περιπτωση που εσυ τωρα χρησιμοποιεις -30mm και εγω βαλω -40mm vogtland ελατηριο μπρος η διαφορα δεν 1 χιλ αλλα 1-0,7 δηλ 0,3 λογω αλλου ελατηριου ομως .
    Πισω εσυ εχεις διαμετρο 62,78 εκ και εγω 62,7 εκ οποτε η 15 με 205/60 αρα ειναι μικροτερη αρα μεγαλυτερη αποσταση απο το φτερο .
    Εκτος και αν δεν τα εχω υπολογισει καλα & κανω λαθος .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grbimmer : 11-05-15 στις 20:25

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP