Γεια σας! Θα ηθελα λιγη βοηθεια απο ατομα που ειναι γνωστες κι εχουν προσωπικη εμπειρια στο αντικειμενο καθως γνωριζω οτι τα αλογα της ατμοσφαιρας κοστιζουν πολυ!!
Το αμαξι μου ειναι ενα απλο 1ο σταδιο. Εχει φιλτρο ελευθερας, εξατμιση χειροποιητη απο καταλυτες και πισω (μαμα ε36 325 καταλυτες) με διπλη σωληνα και τελικο καζανακι χειροποιητο (κατηργησα το μεσαιο καζανακι) και προγραμμα που στροφαρει μεχρι γυρω στις 6.900 σ.α.λ. ! Γενικα το αυτοκινητο εχει σημειωσει διαφορα σε σχεση με πριν που ηταν μαμα κυριως στην αποκριση και στη ροπη (κ εννοειται στον ηχο!!!). Απο αλογα κυμαινεται γυρω στα 202 αλογα απο 192 που ηταν μαμα (δυστυχως μας βασανιζει η ατμοσφαιρα στη βελτιωση!!) και σε κοντρα παει περιπου 2 αμαξια πιο γρηγορα απο μαμα.
Χρειαζομαι λιγη βοθεια απο ατομα που εχουν εμπειρια στο ιδιο μοτερ.
Εχω βρει χταποδι supersprint σε αρκετα καλη τιμη, αξιζει?? Και μια γνωμη για πιο αγριους εκκεντροφορους...αξιζει να τους αλλαξεις η πολλα φραγκα για τ τιποτα??
να προσθεσω οτι εχω στα υποψην μου για λυσεις 6πεταλουδου, τουρμπο/ κομπρεσορα κλπ και δν ενδιαφερομαι (σπανε τ μοτερακι δυστυχως!!)
Περιμενω τις γνωμες σας..
![]()