καλησπερα ..εδω και μερικες μερες μου αναβουν 2 φωτακια (refer to attached φωτο)...! γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι ωστε να εχω μια αποψη πριν παω στο συνεργειο?
καλησπερα ..εδω και μερικες μερες μου αναβουν 2 φωτακια (refer to attached φωτο)...! γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι ωστε να εχω μια αποψη πριν παω στο συνεργειο?
Μπρίζωσέ το και δες αν έχει καταγράψει κάποιο σφάλμα σε κάποιον από τους αισθητήρες του ABS (που είναι και η φθηνότερη περίπτωση). Εγώ άλλαξα έναν αισθητήρα και μου λύθηκε το θέμα.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
BILL007 (22-09-14)
Στο δικό μου e46 316 όταν είχαν ανάψει τα συγκεκριμένα λαμπάκια είχε καταγράψει βλάβη του ενός αισθητήρα για το DSC. Αλλαγή και όλα οκ από τότε.
Μήπως προειδοποιεί ότι χωρίς πολύ βενζίνη στο ρεζερβουάρ σπινιάρει καλύτερα αλλά θέλει προσοχή?
Υ.Γ αστειεύομαι, καλό είναι να το μπριζώσεις να δεις τι σφάλμα έχει διαβάσει!
Κλασσικά 46άρια...
Απο ABS αισθητήρες, DSC μονάδα, αισθητήρα γωνίας τιμονιού, μέχρι και χαμηλή στάθμη στα υγρά του φρένου...
Όταν κάνεις διάγνωση ενημέρωσε μας για να κάνουμε update τα στατιστικά![]()
Christopherk (18-12-14), dark knight (07-10-14), EVERGET (18-12-14), Vassilis ///M (22-09-14)
Εμένα μετά από χαμηλή μπαταρία, μου το έβγαζε και έσβηνε. Όταν λέω έσβηνε, την επόμενη φορά που το έβαζα μπροστά. Μετά την αλλαγή μπαταρίας δεν επανήλθε.
BILL007 (22-09-14)
compactM3 (24-09-14)
θανασης Φιλιππου (23-09-14)