Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Έμεινα απο μπαταρία.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή Έμεινα απο μπαταρία.

Ότι λέει ο τίτλος το ξέχασε η γυναίκα μου στην δουλειά με αναμένα τα φώτα, και τέλος, βάζω καινούργια η δοκιμάζω να φόρτισω την παλιά? αν πάρω την adac μου φέρνουν αυτοί μπαταρία καινούργια μετα χρειάζεται προγραμματισμό η την βάζω και τέλος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ότι λέει ο τίτλος το ξέχασε η γυναίκα μου στην δουλειά με αναμένα τα φώτα, και τέλος, βάζω καινούργια η δοκιμάζω να φόρτισω την παλιά? αν πάρω την adac μου φέρνουν αυτοί μπαταρία καινούργια μετα χρειάζεται προγραμματισμό η την βάζω και τέλος.
    δεν χαλασε...την ξαναφορτιζεις και εισαι οκ

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν το σπρωξω και πάρει μπρος θα φορτίσει με μια καλή βόλτα ?

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βαλτο με καλώδια.

Rides
    1

Προεπιλογή

εξαρταται απο την ηλικια της μπαταριας σου. Αν ειναι 5 ετων και ανω, καλυτερα παρε καινουργια.

Οταν θα γινεται η αντικατασταση να πεις να σου βαλουν ενα συστηματακι που κραταει τις μνημες μεχρι να μπει η νεα, ωστε να μην χρειαζεται προγραμματισμό παραθυρα κλπ

6. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

compactM3 (19-08-14)

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όπα? δηλαδή άμα την αλλάξω μόνος μου μετα θελει προγραμματισμό και σε τι??????

Πάντως επειδή το ξεχνάει πολύ συχνά μετα φώτα, πολλές φορές με τα μικρά, ακόμη και τη μέρα, δεν γίνεται ο ήχος που κανει για τα φώτα να μη σταματάει μετα απο 5-6 χτυπήματα?.

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο δικο μου Χ3 που την αλλαξα μονος μουου ενγαλε πολλα σφαλματα , (αναμμενα λαμπακια) τα οποια εσβησαν ολα οταν εκανα μερικα χιλιομετρα.

Rides
    1

Προεπιλογή

αν την αλλάξεις με αναμμένο το αυτοκίνητο δεν χάνεται τίποτα... αλλά αν δεν είναι παλιά η μπαταρία βαλ'το μπρος με καλώδια και κάνε μια βόλτα θα είναι οκ μετά. εγώ μιας βδομάδας μπαταρία ξεφόρτισε λόγω βλάβης του δυναμό. το άλλαξα δυναμό, το έβαλα μπρος έκανα μια βόλτα και όλα οκ...

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω που εμεινα ΤΕΛΕΙΩΣ από μπαταρια (ηταν παλια) την περασμενη εβδομαδα το εβαλα μπροστα καλη κακως κ το αμαξι ειχε αναψει τσεκ κ ρεταριζε....με την τοποθετηση της καινούργιας χρειαστηκε να σβησω μονο τα σφαλματα του τσεκ κ όλα τα αλλα δουλευαν καλα.καποιες φορες που ειχα βγαλει το πολο για μερες τις ειχε κρατησει ολες του τις μνημες.

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποτέ με αναμενο κινητηρα αλλαγη μπαταριας...ΠΟΤΕ !
    Η διαφορα δυναμικου που δημιουργείται είναι ικανη για πολλους μπελαδες, για τα συγχρονα μοντελα ενοειται.

Καλωδια και μετα φορτιση, ενναλακτικα σπρώξιμο όταν και μονο όταν αναβει όλα τα λαμπάκια και με το σπρώξιμο παρει αμεσως χωρις να περιστρέφεται ο κινητήρας και να κατουρανε μπεκ ακαφτη, που σημαινει στο πρωτο αφημα του αμπραγιάζ με δευτερα πρεπει να κλωτσησει και να παρει, αν δεν παρει σταματάμε κάθε ενεργεια και περνουμε αυτους που ξερουν (BMW Mobile Service π.χ.)

12. The Following 5 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

Alex_ (20-08-14), dreamer (20-08-14), mitsos_chania (20-08-14), Nino (21-08-14), trueno (24-08-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP