Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: ΒΟΉΘΕΙΑ με καλωδίωση

Rides
    0

Προεπιλογή ΒΟΉΘΕΙΑ με καλωδίωση

Έχω ένα Ε36 94' κουπέ που πριν κανένα μήνα το έκανα Μ50b20 με το 206s1 μοτέρ από Μ43b16. Χθες το απόγευμα είχα πάει στο συνεργείο για λάδια φίλτρα μπουζι και όταν το βάλαμε μπροστά άρχισε να μυρίζει καμμένο πλαστικό. Σβησαμε και αρχίσαμε ναψάχνουμε είδαμε ότι είχε ζεσταθεί η μόνωση από τον ΛΑΜΔΑ ξαναβάλάμε μπροστά και καπνίσε ο τόπος και όλη η καλωδίωση από τον ΛΑΜΔΑ και μέχρι σχεδόν στον εγκέφαλο είχε μείνει μόνο ο χαλκός από τΑ καλώδια το αμάξι δούλευε κανονικά λόγο του ότι έχει και βραχυκύκλωμένο ΛΑΜΔΑ λόγο βελτίωσης (εκκεντροφορους και υπέρκυβισμό) τι μπορεί να έχει γίνει τι να κάνω; Να περάσω καινούργια καλώδια δικά μου. Να βρω καλωδίωση;και που να βρω; Τι να κάνω βοήθεια.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε ποιον εβαλες το μοτερ? Τον ρωτησες?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο storki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ένα Ε36 94' κουπέ που πριν κανένα μήνα το έκανα Μ50b20 με το 206s1 μοτέρ από Μ43b16. Χθες το απόγευμα είχα πάει στο συνεργείο για λάδια φίλτρα μπουζι και όταν το βάλαμε μπροστά άρχισε να μυρίζει καμμένο πλαστικό. Σβησαμε και αρχίσαμε ναψάχνουμε είδαμε ότι είχε ζεσταθεί η μόνωση από τον ΛΑΜΔΑ ξαναβάλάμε μπροστά και καπνίσε ο τόπος και όλη η καλωδίωση από τον ΛΑΜΔΑ και μέχρι σχεδόν στον εγκέφαλο είχε μείνει μόνο ο χαλκός από τΑ καλώδια το αμάξι δούλευε κανονικά λόγο του ότι έχει και βραχυκύκλωμένο ΛΑΜΔΑ λόγο βελτίωσης (εκκεντροφορους και υπέρκυβισμό) τι μπορεί να έχει γίνει τι να κάνω; Να περάσω καινούργια καλώδια δικά μου. Να βρω καλωδίωση;και που να βρω; Τι να κάνω βοήθεια.
    εγω αυτο δεν το καταλαβα....
    για καντο λιανα....................

4. The Following 2 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (03-08-14), TSAF (29-07-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι τον ρωτησα και μου ειπε ότι μαλλον καποιο καλωδιο εχουμε μαγκωσει καπου. αλλα δεν φαινεται τιποτα πουθενα.

αυτό που εννοω είναι ότι το αμαξι εχει από τον βελτιωτή του βραχυκυκλωμενο λαμδα τον λογο ακριβως δεν τον ξερω δεν το εχω βελτιώσει κι`εγω το ειχε φτιαξει ο προηγούμενος ιδιοκτητης του.

το μοτερ είναι υπερκυβισμενο και με εκκεντροφόρους τωρα και ακριβείς λεπτομέρειες δεν ξερω.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αφου τον πληρωσες να σου βαλει το μοτερ, πες του να βρει που μαγκωσε το καλωδιο αλλιως να του το φερεις στο κεφαλι ολο το τροπετο.

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

skaros (06-08-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν με καταλαβες μαλλον αυτό εγινε περιπου μετα από δυο εβδομάδες δηλαδή χθες το βραδυ που πολύ απλα του καναμε ένα σερβις. λαδια φιλτρα και μπουζι. γι`αυτο εχω πελαγωσει και δεν ξερω τι να κανω και ψαχνω για μια λυση ακομα κι`εδω μεσα από καποιους που μπορει να ξερουν η να τους εχει τυχει κατι παρομοιο. καποιο βραχυκύκλωμα οτιδήποτε που ισως να μπορει να βοηθησει.

εχω μεινει από αυτοκινητο λιγες μερες πριν παρω αδεια και γι`αυτο ζηταω απεγνωσμενα βοηθεια. είναι οι μονες μερες που μπορω να ξεκουραστω και να χαρω το αμαξι μου από ολο τον χρονο και ξαφνικα από το τιποτα δεν εχω αυτοκινητο.

καντε ακομα και ερωτήσεις μπας και βγει καμμια ακρη γιατι θα σκασω.
    χθες παρολιγο να παθω εγκεφαλικο μετα από αυτό.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αθηνα εισαι?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο storki Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι τον ρωτησα και μου ειπε ότι μαλλον καποιο καλωδιο εχουμε μαγκωσει καπου. αλλα δεν φαινεται τιποτα πουθενα.

αυτό που εννοω είναι ότι το αμαξι εχει από τον βελτιωτή του βραχυκυκλωμενο λαμδα τον λογο ακριβως δεν τον ξερω δεν το εχω βελτιώσει κι`εγω το ειχε φτιαξει ο προηγούμενος ιδιοκτητης του.

το μοτερ είναι υπερκυβισμενο και με εκκεντροφόρους τωρα και ακριβείς λεπτομέρειες δεν ξερω.
    ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ......
    αν ετσι σου ειπαν, κατι σου κρυβουν !!!!

11. The Following User Says Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (03-08-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δοκιμασες να το πας σε κανέναν ηλεκτρολόγο?? Επειδή εχεις άδεια κρίμα είναι να χάσεις χρονο με το ψαχνεις το έχει το αυτοκίνητο σου. Καλύτερα να το πας σε κάποιον που ξέρει για να χαρείς τις διακοπές σου. Ακόμα και να μην πάρεις το αυτοκίνητο στις διακοπές και να πας με άλλο μέσο θα σκέφτεσαι συνέχεια το αυτοκίνητο σου.
    H ζωη ειναι μικρη......
    Driftare περισσοτερο!!!

13. The Following User Says Thank You to harris For This Useful Post:

BILL007 (03-08-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επρεπε να το εχεις ψαξει καλυτερα.

α. Δεν κανουμε τετοιες δουλειες λιγο πριν την αδεια, αν κατι παει στραβα αντιο αδεια.
    β. Αφου τον πληρωσες για τη μετατροπη, και αυτο συνεβη ΜΕΤΑ τη μετατροπη, πες του να το γυρισει αναποδα να βρει τι εχει. Το να παρει φωτια δεν ειναι λιγο.

Σε ποιον εβαλες το μοτερ?

15. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (03-08-14), harris (30-07-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP