χαιρετω σας,
εδω και καιρο το κουμπακι που ρυθμιζεις τα φωτα δεν δουλευει.... δηλαδη δεν πηγαινουν πανω κατω απλως το ενα κοιταει σταθερα τελειως κατω και το αλλο λιγο παραπανω...loooool
Ξερει κανενας μηπως τι μπορει να φταιει?![]()
χαιρετω σας,
εδω και καιρο το κουμπακι που ρυθμιζεις τα φωτα δεν δουλευει.... δηλαδη δεν πηγαινουν πανω κατω απλως το ενα κοιταει σταθερα τελειως κατω και το αλλο λιγο παραπανω...loooool
Ξερει κανενας μηπως τι μπορει να φταιει?![]()
χμμμ αληθωρο αμαξι δλδ
αν δεν δουλευει ουτε ο ροοστατης των φωτων μαλλον διακοπτης αλλιως τα ρεγουλατορια?
ΒΜW FANS
Μετρα πρωτα με ενα πολυμετρο τις φυσες, εχουν ταση?
Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BILL007 (28-05-14)
Υπαρχει περιπτωση να εχεις λαμπες ξενου και να ειναι γυρισμενο στα 35watt απο το διαγνωστικο?
Ναι εχει λαμπες xenon πανω τωρα για τα 35 w δεν ξερω... Θα το παω σε ενα οφθαλμιατρο (ηλεκτρολογο) καλυτερα γιατι δεν εχω τα απαραιτητα μεσα να το κοιταξω μονος μ :/
Για δες, γιατι αν ειναι γυρισμενο να αναγνωριζει τους λαμπτηρες ξενου (35watt) τοτε ετσι κ αλλιως ακυρωνει τη ρυθμιση υψους απο μεσα.
Μου κανει εντυπωση γιατι χαλασε ετσι ενω πριν δουλευε κανονικα ενω ειχε παλι xenon χωρις να γινει καποια αλλαγη..
πρεπει να σου εχουν σπασει οι ρεγουλατοροι μεσα στο φαναρι,με τον καιρο ξερενονται.
BILL007 (28-05-14)
Μπορεις να μ στειλεις ενα link απο ebay ?
Για λινκ δε ξερω πας στα ανταλακτικα bmw και το ζητας φτηνοι ειναι.Δε ξερω τι φαναρι φορας πιασε πισω απο το φαναρι και κουνα το αν παιζει ο φακος τρελα τοτε ειναι σιγουρα οι ρεγουλατοροι.
BILL007 (28-05-14)