Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Ηχος απο το πισω μερος!
Καλησπερα στην παρεα! Θελω τα φωτα σας..
Ξεκιναμε απο το οχημα το οποιο ειναι E46 Coupe. Εχθες καθως ειχα βγει το βραδακι κ οδευα προς γεμιση κοιλιακης χωρας-στομαχου σταματαω σε φαναρι κ βλεπω νερακια στον δρομο μπροστα μου. Λεω ε γιατι οχι, απενεργοποιω το DSC κ αρχιζω και παιζω μια πρωτη-δευτερα μεχρι να τελειωσουν τα νερα. Σταματαω στο επομενο φαναρι, κανω ενεργοποιηση παλι κ περιμενω να ξεκινησω.
Απο εκεινη την στιγμη κ μεχρι τωρα που γυρισα σπιτι, οταν ειμαι στον δρομο κ αφηνω το γκαζι ακουγεται απο το πισω μερος ενα μικρο σαν βουητο, το οποιο οσο μικραινει η ταχυτητα τοσο μικραινει κ η ενταση του. Δοκιμασα να το αφησω να μειωσει ταχυτητα μονο του χωρις να εχω καποια ταχυτητα στο κιβωτιο, κανει τον ιδιο θορυβο παλι, εχω δν εχω ταχυτητα μεσα. Μονο οταν παταω το γκαζι εξαφανιζεται κ εμφανιζεται παλι οταν το αφηνω.
Συνηθως απο οτι εχω παρατηρησει το κανει απο τα 80 χιλιομετρα κ κατω, σε πιο μεγαλη ταχυτητα το κανει παλι αλλα δν ειναι αισθητο τοσο.
Γνωριζω οτι εχω ενα θεμα με το γνωστο σε αρκετους "clunk" απο την βαση του διαφορικου αλλα δν ειναι αυτος ο ηχος που ακουγεται..
Μηπως προερχεται απο τα ρουλεμαν των τροχων? Επαιξε ρολο το "παιχνιδι" που εκανα κ δημιουργησε το προβλημα η απλα μπορει να ετυχε η περιπτωση?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP