Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Πρόβλημα VANOS!

Rides
    0

Προεπιλογή Πρόβλημα VANOS!

καλησπέρα σε όλους
    Θα ήθελα μερικές γνώμες σχετικά με ενα προβλημα που εχει βγάλει το αυτοκινητο εδω και ένα χρόνο (Ε81 116) και δεν λεει να λυθει με τιποτα.

Ανάβει συνεχώς με συχνοτητα 10 ημερών κατα μεσο όρο κιτρινο λαμπάκι μηχανης.
    Το αμαξι δεν ρεταρει απλα χανει σε ισχυ (μαλλον μπαίνει σε λειτουργια safe mode ) . Αν το αφησω ενα βραδυ σβηνει καμια φορα μονη της η βλαβη και επανερχεται μετα απο λιγες μέρες παλι.

αρχικα το διαγνωστικο εδειξε προβλημα σε vanos εξαγωγης (μαγκώνει μηχανικά εγραφε επι λέξη) το οποιο και αλλαξα
    ομως το θεμα δεν λυθηκε και το λαμπακι συνεχισε να αναβει και καθε φορα το διαγνωστικο δειχνει αλλες βλαβες.
    ετσι αλλαχτηκαν με τη σειρα vanos εξαγωγής , βαλβιδα εισαγωγης , βαλβιδα εξαγωγης , αισθητηρας εκκεντροφόρων και κατι δακτυλιδια μεσα στο vanos.

οπως καταλαβαινετε όλα αυτα επειτα από απιστευτα νεύρα , Κοστος , και ταλαιπωρια στο συνεργειο (το πηγα και σε επισημο και σε μη).
    οι τυποι προφανως είναι ασχετοι.

το θεμα ακομα παραμενει και το διαγνωστικο αρχιζει και ξαναβγάζει κατι από τα παραπάνω. πλεον μου προτεινουν να μου αλλαζουν τα αλλαγμενα μηπως εχουν θεμα κ αυτα. Εχω μαλωσει απειρες φορες - δεν μπορω να παω ταξιδι και ουτε επισης να είμαι καθε εβδομάδα στα συνεργεία.

Εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταιει ? η καποια λύση να προτείνει?
    ευχαριστώ.

2. The Following User Says Thank You to mosby For This Useful Post:

Ptboul (01-10-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μοτερ Vanos εχεις αλλαξει?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μοτερ Vanos εχεις αλλαξει?
    οχι , δεν ξερω και καλα τα parts toυ vanos αλλα μοτερ vanos δεν εχει δειξει ο ελεγχος οποτε δεν μου το αλλαξαν.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mosby Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους
    Θα ήθελα μερικές γνώμες σχετικά με ενα προβλημα που εχει βγάλει το αυτοκινητο εδω και ένα χρόνο (Ε81 116) και δεν λεει να λυθει με τιποτα.

Ανάβει συνεχώς με συχνοτητα 10 ημερών κατα μεσο όρο κιτρινο λαμπάκι μηχανης.
    Το αμαξι δεν ρεταρει απλα χανει σε ισχυ (μαλλον μπαίνει σε λειτουργια safe mode ) . Αν το αφησω ενα βραδυ σβηνει καμια φορα μονη της η βλαβη και επανερχεται μετα απο λιγες μέρες παλι.

αρχικα το διαγνωστικο εδειξε προβλημα σε vanos εξαγωγης (μαγκώνει μηχανικά εγραφε επι λέξη) το οποιο και αλλαξα
    ομως το θεμα δεν λυθηκε και το λαμπακι συνεχισε να αναβει και καθε φορα το διαγνωστικο δειχνει αλλες βλαβες.
    ετσι αλλαχτηκαν με τη σειρα vanos εξαγωγής , βαλβιδα εισαγωγης , βαλβιδα εξαγωγης , αισθητηρας εκκεντροφόρων και κατι δακτυλιδια μεσα στο vanos.

οπως καταλαβαινετε όλα αυτα επειτα από απιστευτα νεύρα , Κοστος , και ταλαιπωρια στο συνεργειο (το πηγα και σε επισημο και σε μη).
    οι τυποι προφανως είναι ασχετοι.

το θεμα ακομα παραμενει και το διαγνωστικο αρχιζει και ξαναβγάζει κατι από τα παραπάνω. πλεον μου προτεινουν να μου αλλαζουν τα αλλαγμενα μηπως εχουν θεμα κ αυτα. Εχω μαλωσει απειρες φορες - δεν μπορω να παω ταξιδι και ουτε επισης να είμαι καθε εβδομάδα στα συνεργεία.

Εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταιει ? η καποια λύση να προτείνει?
    ευχαριστώ.
    Αυτο σε 2 αμαξια που ξερω και το εβγαλε σαν βλάβη ηταν το μοτερ.

Αλλαξε συνεργειο απο που εισαι?

Rides
    0

Προεπιλογή

αθηνα
    εχεις να προτεινεις καποιο?
    μεχρι τωρα το εχω παει σπανο και στη θεοκαρ

το θεμα ειναι οτι τους εχω σκασει ενα σωρο λεφτα και δεν προκειται να το αφησω ετσι αν μου αλλαζουν τοσο καιρο αλλα ντι αλλων. Αν παω σε αλλο συνεργειο δν θα ξερουν το ιστορικο.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστηχως απο Αθηνα δεν γνωριζω, κανε λιγο υπομονη να δουν το θεμα σου τα παιδια απο Αθηνα για να σου δωσουν απαντησεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Μια διευκρίνιση άλλαξες τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες των vanos και αισθητήρα εκκεντροφόρου εισαγωγής και εξαγωγής σωστά?Το πρωί παίρνει με την μία μπρος???

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο enatos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια διευκρίνιση άλλαξες τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες των vanos και αισθητήρα εκκεντροφόρου εισαγωγής και εξαγωγής σωστά?Το πρωί παίρνει με την μία μπρος???
    Σωστα. ναι αμεσως

Rides
    1

Προεπιλογή

Τότε πρέπει να κοιταχτείς με τις τροχαλίες των vanos όπως λέει και ο Leonidas e39, το ψιλο-αποκλείω για αισθητήρα στροφάλου μιας και παίρνει αμέσως...

Rides
    0

Προεπιλογή

παντως ο χρονισμος ελεγθηκε επισης και βγηκε σωστος. αν εφταιγαν οι τροχαλιες δεν θα είχε προβλημα ο χρονισμός?

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP