Ωραια κ καλα τα φωτα xenon ειδικα οταν εχεις προτζεκτορες κ δεν στραβωνεις τους αλλους.....!
Η απορια που μου δημιουργειται ειναι το αν θα μπορουσα να βαλω xenon κ στην μεγαλη σκαλα (που δεν εγκειται λογος στραβωματος μιας κ τα μεγαλα ουτως ή αλλως στραβωνουν)....αλλα το αν θα λειτουργουν στο σινιαλο μιας κ θελουν δεκατα δευτερολεπτου για να αποδωσουν.....
Στο προσφατο ταξιδι μου εδω στην Λευκαδα...βλεπω τις νυχτες οτι ''πεταω'' τα μεγαλα φωτα σε σκοτεινα-ερημα σημεια , αλλα δεν με καλυπτουν μιας κ το ματι εχει συνηθησει ισως στην ασπριλα κ την διαυγεια των xenon κ μακρια δεν μπορω να δω οπως θα θελα...(μην μου πειτε πως θελω γυαλια 10/10 εχω)
ειμαι ετοιμος λοιπον να προβω στην αγορα κιτ για τα μεγαλα φωτα...αλλα φοβαμαι οτι στο σινιαλο θα χω προβλημα....
ειχα ακουσει παλιοτερα οτι βγηκαν καποια κιτ τα οποια δεν ειχαν αυτο το προβλημα.....αν θυμαμαι καλα μιλουσαν για digital κιτ...αλλα κ αυτο που εχω απο δαυτα ειναι ...ομως θελει τον χρονο του για να αποδωσει τα μεγιστα....
αν ξερετε σε ποια πρεπει να αποτανθω...ή εχετε ηδη βαλει θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας......
![]()