Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Αεροτομη Ε36 coupe

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή Αεροτομη Ε36 coupe

Καλησπερα.
    Αγορασα πριν απο κανα μηνα μεταχειρισμενη απο το ιντερνετ,μια αεροτομη (το νυχακι που λεμε).Την πηρα πολυ φθηνα,15 ευρω.Αλλα μετα δυστυχως καταλαβα γιατι την εδινε τοσο φθηνα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι δεν κανει αυτην την μικρη κουρμπα που θα επρεπε να κανει και σηκωνεται στις ακρες.Δυο φορες την κολλησα οπως επρεπε, αλλα τιποτα.
    Ετσι αποφασισα να παρω μια αλλη η οποια ειναι και απο τις αγαπημενες μου αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα.Θα παραθεσω μια φωτογραφια και οποιος γνωριζει απο που μπορω να την παρω,θα το εκτιμουσα παρα πολυ.(Αν την εχει καποιος απο τα μελη μας και την πουλαει,θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο ).
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου η αεροτομή που ψάχνεις είναι απο το Μ3 E36 GT. Γνήσια υπολόγιζε άνετα κανα 500άρικο. Σε ιμιτατιόν βρήκα αυτή εδώ στο ebay https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-3...ht_2033wt_1170

Λογικά υπάρχουν φθηνότερες αν ψάξεις.

3. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

JimE36 (11-09-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα.
    Αγορασα πριν απο κανα μηνα μεταχειρισμενη απο το ιντερνετ,μια αεροτομη (το νυχακι που λεμε).Την πηρα πολυ φθηνα,15 ευρω.Αλλα μετα δυστυχως καταλαβα γιατι την εδινε τοσο φθηνα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι δεν κανει αυτην την μικρη κουρμπα που θα επρεπε να κανει και σηκωνεται στις ακρες.Δυο φορες την κολλησα οπως επρεπε, αλλα τιποτα.
    Ετσι αποφασισα να παρω μια αλλη η οποια ειναι και απο τις αγαπημενες μου αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα.Θα παραθεσω μια φωτογραφια και οποιος γνωριζει απο που μπορω να την παρω,θα το εκτιμουσα παρα πολυ.(Αν την εχει καποιος απο τα μελη μας και την πουλαει,θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο ).
    πολυ ομορφη αεροτομη !!! της bmw ειναι αυτη η αφτερμαρκετ ??? κριμα δεν ειναι να τρυπησεις το πορτ μπαγκαζ σου για μια αεροτομη που καποτε μπορει και να βαρεθεις, η απλα να μην θες πια ???
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

5. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

JimE36 (11-09-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασε ειδα τι επαθε το χρωμα μου και απο τις κολλες.Και εγω αυτο ελεγα στην αρχη αλλα τωρα που εγινε χαλια, δεν με νοιαζει.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε ειδα τι επαθε το χρωμα μου και απο τις κολλες.Και εγω αυτο ελεγα στην αρχη αλλα τωρα που εγινε χαλια, δεν με νοιαζει.
    παντως ψαξε κανενα αλλο τροπο μηπως και μπαινει χωρις τρυπες... οπως και να'χει με εβαλες σε σκεψεις βραδυατικα!!!!

8. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

JimE36 (11-09-13)

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δες και στο car μήπως υπάρχει κάτι
    Powered by

10. The Following User Says Thank You to soc12r For This Useful Post:

JimE36 (11-09-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια μην τρελενεστε...
    Οποια ωρα θελει να τη βγαλει στοκαρει τις τρυπες,ξαναβαφει το καπο και τελος.
    (2 φορες το κανα μεχρι να καταληξω στην υπαρχον).
    Η πρωτη ηταν μια ημιτασιον look gt σαν της φωτο που εβαλε το παιδι που θελει να βαλει.ωραια αεροτομη αλλα αν δεν ειναι γνησια πολυ βαρος βρε αδερφε και χαιρετησε...
    Η δευτερη ηταν ενα γνησιο νυχακι απο e39 m5 (μπαινει κουτι στα 4θυρα.αντιστοιχα στα κουπε μπαινει γαντι απο e46 m3 κουπε γνησιο παντα λογω καλυτερης ποιοτητας και εφαρμογης.
    Τελικα αφησα το νυχι του e39 και απο πανω (μου φαινονταν αδειο το καπο ασε που πεταγεται οπτικα πισω πολυ ο m-pack προφυλακτηρας στα 36 και με χαλαει οπτικα χωρις αεροτομη πρωσοπικα) και απο πανω καρφωσα μια γνησια σνιτζερ κανονικη οχι ψηλη (ειπαμε να ειναι και απλωστρα) και με αυτον τον συνδιασμο πετυχα μια παραλαγη της gt χωρις πολυ βαρος..
    Γνωμη μου βαλε ενα γνησιο νυχακι για αρχη και αμα δεν σου αρεσει προσθετεις μια κανονικη γνησια η σνιτζερ (ξερω και που βρεις χαμηλη σνιτζερ) αργοτερα απο πανω.αν θελεις gt βαλε μια ημητασιον με το μειονεκτημα του βαρους ομως να το ξερεις..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

12. The Following 4 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

BILL007 (11-09-13), JimE36 (11-09-13), Panos 316T (12-09-13), Vassilis ///M (12-09-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδη ποσο βαρος εχει περιπου?

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μην τρελενεστε...
    Οποια ωρα θελει να τη βγαλει στοκαρει τις τρυπες,ξαναβαφει το καπο και τελος.
    (2 φορες το κανα μεχρι να καταληξω στην υπαρχον).
    Η πρωτη ηταν μια ημιτασιον look gt σαν της φωτο που εβαλε το παιδι που θελει να βαλει.ωραια αεροτομη αλλα αν δεν ειναι γνησια πολυ βαρος βρε αδερφε και χαιρετησε...
    Η δευτερη ηταν ενα γνησιο νυχακι απο e39 m5 (μπαινει κουτι στα 4θυρα.αντιστοιχα στα κουπε μπαινει γαντι απο e46 m3 κουπε γνησιο παντα λογω καλυτερης ποιοτητας και εφαρμογης.
    Τελικα αφησα το νυχι του e39 και απο πανω (μου φαινονταν αδειο το καπο ασε που πεταγεται οπτικα πισω πολυ ο m-pack προφυλακτηρας στα 36 και με χαλαει οπτικα χωρις αεροτομη πρωσοπικα) και απο πανω καρφωσα μια γνησια σνιτζερ κανονικη οχι ψηλη (ειπαμε να ειναι και απλωστρα) και με αυτον τον συνδιασμο πετυχα μια παραλαγη της gt χωρις πολυ βαρος..
    Γνωμη μου βαλε ενα γνησιο νυχακι για αρχη και αμα δεν σου αρεσει προσθετεις μια κανονικη γνησια η σνιτζερ (ξερω και που βρεις χαμηλη σνιτζερ) αργοτερα απο πανω.αν θελεις gt βαλε μια ημητασιον με το μειονεκτημα του βαρους ομως να το ξερεις..
    καταλαβα... δεν ειμαι και για αλλες περιπετειες, θα παραμεινει ως εχει ....

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ ανταλάσσω τη δικιά μου αεροτομή mpack γνήσια με στοπ για άλλη εφάμιλλης ποιότητας ΧΩΡΙΣ στοπ... Είναι σα της Μ3 Εvo χωρίς το νυχάκι.
    BMW 320ci AC Schnitzer

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP