θα ηθελα γνωσεις των ειδικων και μη σχετικα με το ζητημα της κατασκευης ιστοσελιδας σε μια αναζητηση που εκανα επεσα εδω https://www.noupe.com/showcases/stat...in-greece.html που εχει αρκετα περι του αντικειμενου.τις αποψεις σας παρακαλω
θα ηθελα γνωσεις των ειδικων και μη σχετικα με το ζητημα της κατασκευης ιστοσελιδας σε μια αναζητηση που εκανα επεσα εδω https://www.noupe.com/showcases/stat...in-greece.html που εχει αρκετα περι του αντικειμενου.τις αποψεις σας παρακαλω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 05-09-13 στις 19:20
αντε γεια...
Αρη αν θες σελίδα πάρε με τηλ εχω 2 ανθρώπους!
If I may put in my two cents worth.
Προσωπική μου άποψη μην πέσεις στην λούμπα του φτηνού ή των πολλών site που μπορεί να έχει μια εταιρεία, δες πρώτα τις δουλειές τους μπες και ψάξτα πριν επιλέξεις (ακόμα και στο google).
Επίσης προσωπικά δεν θα προτιμούσα να έχει proprietary cms για πόλους και διάφορους λόγους.
Τέλος πιστεύω πως η καλύτερη λύση, είναι πρώτα να μιλήσεις με κάποιον γραφίστα για το εικαστικό κομμάτι και έπειτα με κάποιον τεχνικό για την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί και μετέπειτα το seo.
Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.
Sent from my M9 pro using Tapatalk 4
bill_m3 (05-09-13), Eleni (06-09-13), hades7 (05-09-13), jkourkoulis (05-09-13), Ptboul (06-09-13)
Ηλία επαγγελματική σελίδα θέλω μια αρχή δοκιμαστικά και μετά δεύτερη. Θα με ενδιέφερε να έχει flash animation αν το λέω καλά και να λειτουργεί και σαν e shop . Αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβα γιατί είναι ορολογία κομπιουτεραδων τεσπα θα ήθελα για να το πω μπακαλιστικα ποια είναι η καλύτερη εταιρία ανεξάρτητου κόστους και ποια είναι η καλύτερη σαν value for money
αντε γεια...
hades7 (05-09-13)
Θα σου στείλω αύριο (μετά το μάθημα που δίνω) ενα pm με πρόταση μιας μικρής εταιρίας όπως επίσης και ενός site που γράφεις τι ζητάς και σου κάνουν προσφορές. Να ξέρεις ότι αρκετοί που το παίζουν εταιρίες με βάθος και γνώσεις κλπ απλά δίνουν το έργο σε ξένους πχ Ινδία και πληρώνεις αέρα. Βέβαια ίσως να ήταν καλό να έβρισκες ένα πακέτο που να έχει μέσα και social media marketing ή ακόμα και δημιουργία eshop στο facebook.