Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: Service στην πατρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή Service στην πατρα

Υπαρχει κάποιο συνεργείο εκτός απο την αντιπροσωπεία στην πατρα που να διαθέτει gt1 διαγνωστικο και να ξέρει απο BMW? θέλω να πάω να μαζεψω μερικά ψιλό προβλήματα? κανω διακοπες στην πατρα και γιαυτο ρωτάω επειδη δεν έχω κάποιο υπόψιν.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις πμ.

3. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

andreas-d (01-08-13)

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αύριο θα τον πάρω τηλ.

Και κάτι ακόμα απο τρομπα βενζινης γίνεται να ανάψει η ενδειξη βλάβης της μηχανής?? η όχι?

Περιοχή
    Brussels, Belgium
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κωνσταντινε μπορεις να μου στειλεις κ εμενα τις πληροφοριες μ ένα πμ? Σ ευχαριστω!

Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει κάποιο συνεργείο εκτός απο την αντιπροσωπεία στην πατρα που να διαθέτει gt1 διαγνωστικο και να ξέρει απο BMW? θέλω να πάω να μαζεψω μερικά ψιλό προβλήματα? κανω διακοπες στην πατρα και γιαυτο ρωτάω επειδη δεν έχω κάποιο υπόψιν.
    Eιναι ενα συνεργειο στην Οβρυα Πατρων, κοντα στα Βραχνέικα.
    Γκολιας-Κυριαζης αν δεν κανω λαθος.
    Εξοπλισμενοι με gt1 και γνωστες του αντικειμενου.

Δεν ειμαι πελατης, αλλα εχω παει μια δυο φορες, εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος και απο ανθρωπους που ξερω και πανε εκει, καλα ακουω.
    Πιθανον να υπαρχει κ αλλο με gt1.
    Δεν το γνωριζω.

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον είναι ανάλογα τον πελάτη. Αν και δεν μου αρέσει να κρίνω από μόνο μία εμπειρία, στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν ξαναπάτησα και ο λόγος απλός:
    Πήγα για μία αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Το πιο απλό πράγμα συντήρησης αυτοκινήτου ίσως.

Κατάφεραν και έσφιξαν τόσο πολύ την βίδα/τάπα μετά την αλλαγή, που την επόμενη φορά που πήγα για service σε συνεργείο δεν ξεβίδωνε με τίποτα. Ο μηχανικός αναγκάστηκε να λύσει από κάτω το σύστημα, να πετάξει την βίδα και να φτιάξει νέες βόλτες για νέα βίδα-τάπα. Μία μέρα δουλειά και ευτυχώς που ήταν συγγενής και μπήκε σε όλον αυτόν τον κόπο γιατί σε εξουσιοδοτημένο μου είπαν κατευθείαν για αλλαγή κάρτερ και τιμή που σε έπιανε ίλιγγος.

Μετά από αυτό είπα να μην ξαναπεράσω ούτε απ' έξω από το συγκεκριμένο συνεργείο, γιατί θα τα άκουγαν και πολύ άσχημα.

Από τότε ποτέ ξανά service στην Πάτρα, μόνο τις 2 φορές που με έπιασε πολλαπλασιαστής και το πήγα "τσουλώντας" μέχρι την επίσημη (τότε) Achaia Motors. Αν χρειαζόταν, εκεί θα πήγαινα για service κι ας πλήρωνα λίγο παραπάνω. Έχει 2-3 μηχανικούς που το ξέρουν το αντικείμενο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχεις π.μ.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ φοβάμαι ότι όπου και να πάω θα μου πιάσουν το κωλο γιατι το αμάξι είναι με γερμανικές πινακίδες και σίγουρα θα νομίζουν ότι το χρήμα τρέχει απο τα μπατζακια μας,
    Βασικά για αντιπροσωπεία πήγαινα αλλα με κουβέντα που είχα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι φώτακι μηχανής δεν ανάβει απο τρομπα βενζινης και μου φάνηκε κάπως??. Ίσως κανω λάθος θα δω.
    Απλα θέλω ότι φτιάξω να έχει επίσημη εγγύηση ώστε να υσχει και στην Γερμανία όταν γυρίσω.

10. The Following User Says Thank You to andreas-d For This Useful Post:

Ptboul (01-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ φοβάμαι ότι όπου και να πάω θα μου πιάσουν το κωλο γιατι το αμάξι είναι με γερμανικές πινακίδες και σίγουρα θα νομίζουν ότι το χρήμα τρέχει απο τα μπατζακια μας,
    Βασικά για αντιπροσωπεία πήγαινα αλλα με κουβέντα που είχα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι φώτακι μηχανής δεν ανάβει απο τρομπα βενζινης και μου φάνηκε κάπως??. Ίσως κανω λάθος θα δω.
    Απλα θέλω ότι φτιάξω να έχει επίσημη εγγύηση ώστε να υσχει και στην Γερμανία όταν γυρίσω.
    Μήπως τότε η αντιπροσωπία είναι μονόδρομος...
    Θα πας στην Αutonet υποχρεωτικά...

Περιοχή
    Brussels, Belgium
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρχει κ στο κτιριο της Vast στο υπογειο service για bmw και mini στην νεα εθνικη οδο 165 με κατευθυνση προς Πατρα αλλα περα από μια αλλαγη ιμαντα δεν εχω εμπειρια. Τακης Παπαχρονοπουλος ο μαστορας 2610450300

Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP