Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: [E46] υπερθερμανση κινητηρα (Μ43 με μετρατροπη) σε ταχυτητες ανω των 160

Rides
    0

Προεπιλογή [E46] υπερθερμανση κινητηρα (Μ43 με μετρατροπη) σε ταχυτητες ανω των 160

έχω ένα ε46 coupe του 2001 με κινητηρα m43 m43bu19 και έχει το κίτ βελτιωσης που αποτελειται απο τουρμπο ιντερκουλερ προγραμμα, αλλαγμενα μπεκ και σφυρηλατα πιστονια, το αυτοκινητο το αγορασα ετσι πριν 6 χρονια και την βελτιωση ανέλαβε να κανει ο δεληγιαννης στοπεριστερι αλλα μετεπειτα καιμετα απο ερευνα που εκανα είναι δουλεια μαλλον του αλεκου καρρα απο το αργος, υπαρχει και σχετικο θεμα στο φορουμ,
    το προβλημα μου είναι το έξής, στην εθνική οδό πάνω απο τα 160 χλμ με 5η πατημένη αρχίζει να ανεβαίνει ο δείκτης της θερμοκρασίας κατακόρυφα, τα μαστόρια εδώ μου λένε οτι μπορεί να είναι ρήγμα, μεχρισ στιγμής, έχω αλλάξει θερμοστάτη και ψυγείο και έχω ελέγξει και την τρόμπα που συνήθως πατινάρει ο άξονας της φτερωτής, βοήθεια γιατι είναι θέμα αξιοπιστίας και φοβάμαι να βγαίνω εθνική. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ίσως από το υπερπλούσιο μίγμα σου-λόγω μπεκ-υπερθερμαίνεται ο κύλινδρος και ζεσταίνει τα νερά σου.Το είχε πάθει φίλος αλλά από λάθος αβανς.Στο full throtle με 5η του ανέβαζε θερμοκρασία λόγω υπερθέρμανσης του μίγματος.

3. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

BILL007 (22-05-13), spyros80 (22-05-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως από το υπερπλούσιο μίγμα σου-λόγω μπεκ-υπερθερμαίνεται ο κύλινδρος και ζεσταίνει τα νερά σου.Το είχε πάθει φίλος αλλά από λάθος αβανς.Στο full throtle με 5η του ανέβαζε θερμοκρασία λόγω υπερθέρμανσης του μίγματος.
    Πολύ πιθανό!!! Φτιάξε πρώτα τα θέματα με τα μπεκ και παρατήρησε να δεις αν συνεχίζει να το κάνει

5. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

spyros80 (22-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενδιαφερουσα θεωρια, θα το κοιταξω, δεν σκεφτηκα οτι μπορει οι δυο βλαβες να σχετιζονται

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP