Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Ρύθμισμα ηλεκτρονικών μονάδων E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Ρύθμισμα ηλεκτρονικών μονάδων E46

Μετα απο χρόνια ταλαιπωρίας με το αριστερό παράθυρο της μπεμπας μου (δεν λειτουργουσε αυτοματα στο ανεβασμα) βρηκα επιτέλους τη λυση και ειπα να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί πιστέυω θα την βρέιτε χρήσιμη.

Λοιπον, για να σας τα παρω απο την αρχή:
    Οταν το είχα πρωτοπάρει το αμαξι, ειχε καποια θεματακια με τα ηλεκτρονικά του. Ο εργοστασιακος συναγερμός δεν ηχούσε, μονο αναβοσβηναν τα φλας, το παραθυρο του συνοδηγού δεν ανεβαινε αυτόματα και το ενα απο τα δυο κλειδία ηταν νεκρο.

Πηγα λοιπον τοτε στην bmw να μου κοιταξει τον συναγερμό, να φτίαξει το κλειδι και να δεί και το παραθυρο. Οι τεχνογνώστες εκει μέσα ταίριαξαν το κλειδί με το αυτοκίνητο, ενεργοποίησαν τον συναγερμό να ηχεί, αλλα για το παραθυρο μου είπαν πως επειδή το αυτοκινητο ειναι πριν το 2004 δεν εχει αυτοματο ανεβασμα του παραθυρου του συνοδηγου. Εγω τους αμφισβητησα λογω του οτι ειχα δει αλλο να λειτουργεί κανονικά και συν τοις αλλοις εσεις απο εδω μεσα μου ειχατε πει πως έχει αυτοματο ανεβασμα. Ωστόσο λυση δεν μου εδωσαν. Πληρωσα την λυπητερή μου και δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα γιατι εκει παει επισκεψη και 30αρι.

Προσφατα βρήκα εναν τυπο στο car.gr που εχει διαγνωστικο και κανει παπαδες, πηγα σε αυτον και προγραμματισα ολο το αυτοκινητο οπως ακριβως ηθελα!
    Ενεργοποιησα το αυτοματο στο παραθυρο του συνοδηγου που η bmw δεν μπορούσε να κανει, έβαλα ηχητικές προειδοποιήσεις στο κλείδωμα και στο ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, έμαθα οτι το αυτοκινητό μου εχει ελεγχο πιεσης ελαστικών αλλα ηταν απενεργοποιημένος λόγω του ότι είχαν αλλαχτεί οι ζάντες, εφτιαξα την μαγκια να κατεβαινουν τα παραθυρα με το παρατεταμενο πατημα του ξεκλειδωματος και να ανεβαινουν με το περατετεμμενο πατημα του κλειδωματος, εσβησα κατι μικροβλάβες που είχαν εμφανιστει οταν εβαζα-εβγαζα το ραδιοcd και αλλα που δεν ανακαλω τωρα... Είχαμε μια ώρα και ασχολούμασταν. Το παλικάρι φάνηκε εχει "τρέλα" και να ξέρει πολλα για τα bmw και τα ηλεκτρονικά τους. Πλήρωσα σχεδόν τα ίδια αλλα τώρα αμάξι ειναι κομπλέ. Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνει ρυθμιση και να μην το έχω ταιριάξει στις ανάγκες μου! Μέχρι και το ποια πίσω φώτα θα ανάβουν για φλάς ή φρένο μπορούσε να μου πειράξει, αλλα δεν ηθελα! Α! Κλεισαμε και το canbus στα ψειρακια μπροστα που είχα βαλει ledakia και αναβαν φωτακια στο καντραν για καμμενη λαμπα. Και μου εξηγησε πως μπρορεί να κάνει και αλλα "πονηρά" που οι αντιπροσωπίες δεν κάνει γιατί δεν τους επιτρεπεται, τους το απαγορευει η μαμα!

Για να μην μακρυγορω...να απολυθουν οι ασχετοι απο τις αντιπροσωπείες!

Rides
    1

Προεπιλογή

Αδερφε που ειναι αυτος ο ηλεκτρολογος να περασω και γω μια βολτα.
    quattro ist fur sissies

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδερφε που ειναι αυτος ο ηλεκτρολογος να περασω και γω μια βολτα.

Είναι στον Γέρακα, να η αγγελία απο την οποία τον βρήκα:

...........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-05-13 στις 19:08

Rides
    2

Προεπιλογή

Μπραβο φιλε, πολυ χρησιμη η πληροφορια αυτη.
    Ξερεις αν ο ηλεκτρολογος αυτος ασχολειται και με αλλα μοντελα?
    Εσυ εμεινες ευχαριστημενος?
    Εχεις διευθυνση?

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πολυ καλός ακούγεται όντως.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν γραφεις εδω 2 λογια για σενα να γνωριστουμε
    https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Rides
    1

Προεπιλογή

get_topless , εγινε παρεμβαση στις αγγελιες σου και στο λινκ που εβαλες διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).

8. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (05-05-13), BILL007 (05-05-13), Loukas (05-05-13), nikos1400 (07-05-13), Stathis (05-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    get_topless , εγινε παρεμβαση στις αγγελιες σου και στο λινκ που εβαλες διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).
    E, και τι να κανω, αφου απαγορευετε τη διαφημηση, λες και είναι κακό να βοηθάς με ενα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα. Αλλού θα στο κάνουν καλύτερα νομίζεις; Η εμπειρία που περιγράφω με την αντιπροσωπεία είναι αληθινή, πρίν πάρω διαγνωστικό. Τελος παντων, όσοι ενδιαφέρονται p.m. Ηλεκτρολογος αυτοκινητων είμαι, ευχαρίστως να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα και θέλουν τις εργασίες που αναφέρω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).
    Α ρε γατόνια, για τη διωξη ηλεκτρονικού είστε!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο get_topless Εμφάνιση μηνυμάτων
    E, και τι να κανω, αφου απαγορευετε τη διαφημηση, λες και είναι κακό να βοηθάς με ενα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα. Αλλού θα στο κάνουν καλύτερα νομίζεις; Η εμπειρία που περιγράφω με την αντιπροσωπεία είναι αληθινή, πρίν πάρω διαγνωστικό. Τελος παντων, όσοι ενδιαφέρονται p.m. Ηλεκτρολογος αυτοκινητων είμαι, ευχαρίστως να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα και θέλουν τις εργασίες που αναφέρω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο get_topless Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α ρε γατόνια, για τη διωξη ηλεκτρονικού είστε!
    Αν ειχες ριξει μια ματια στην ενοτητα των επαγγελματιων θα ειχες δει οτι η διαφημιση επιτρεπεται εφοσον γινεται ανοικτα και τιμια.
    Αβανταδορικες και ψευτοσυμπεριφορες οπως αυτη που προσπαθησες με το θεμα αυτο λαμβανονται ως απατη.
    Διοτι απατη ειναι και τιποτα περισσοτερο.
    Δυστυχως επειδη υπαρχουν αρκετοι σαν εσενα εχουμε γινει και διωξη ηλεκτρονικου, τι να κανουμε, τα προβληματα οπως εσυ αναζητουν λυσεις.

Η ενοτητα αυτη ειναι moderated δηλαδη οτι θεμα ανοιγει θα περναει απο ελεγχο πρωτα.

Ο καθε εμπορος ειναι απολυτως υπευθυνος το τι θα δημοσιευσει και τα τυχον αρνητικα σχολια που θα προκυπτουν απο ανακριβειες ή υπαναχωρησεις ή οτιδηποτε αλλο θα βαρυνουν αυτον και μονον.

Επισης δεν επιτρεπονται οι "αβανταδορικες" συμπεριφορες. ουτε η αυτοδιαφημιση μεσω δημιουργιας αλλου λογαριασμου με αλλο νικ. αυτο θα λογιζεται ως απατη.
    Οποιος θελει, μπαινει και γραφει και ενημερωνει για τη δουλεια του, προσφερει τις εκπτωσεις του στα μελη (ωστε να υπαρχει καποιο νοημα απο τη χρηση του χωρου) απ' ευθειας και καθαρα.

12. The Following 13 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (05-05-13), Andri (07-05-13), aristent (05-05-13), Bazil Van Sinner (05-05-13), BILL007 (05-05-13), bill_m3 (05-05-13), chief (05-05-13), dbehrakis (06-05-13), Kostas_1 (05-05-13), Loukas (05-05-13), nikos1400 (07-05-13), PANOS-E60 (05-05-13), Vassilis ///M (06-05-13)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP