παιδια μου εχει αναψει στο ταμπλο η ενδειξη μπαταριας.απο οτι ειδα στο βιβλιο δεν φορτιζει το δυναμο.Ξερει κανεις κατι?τιμη?
ευχαριστω
παιδια μου εχει αναψει στο ταμπλο η ενδειξη μπαταριας.απο οτι ειδα στο βιβλιο δεν φορτιζει το δυναμο.Ξερει κανεις κατι?τιμη?
ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-03-10 στις 12:13
μπορει να μην ειναι απαραίτητα αλλαγη δυναμου.. η μπαταρια ειναι καλη?
μπορει να ειναι καρβουνακια η καμια επισκευη...εγω θα ελεγα να πας να στο δουνε αυριο και να μας πεις κιολας.!! ποσα χιλ. εχεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-03-10 στις 12:11
60 Χιλιαδες .Αλαγη ολοκληρη της μιζας ?
Η ένδειξη τρεμοπαίζει ή παραμένει αναμένη απο την στιγμή που θα βάλεις μπροστά? Ή μερικές φορές σβήνει και μετά απο λίγο ανάβει πάλι?
αμα τα χιλ.. ειναι γνησια δεν πρεπει να ειναι δυναμος.. τωρα δεν ξερω κιολας
θα ελεγα να πας να το δουνε καλύτερα!!![]()
Η ενδειξη αναβει μετα απο λιγο που βαζω μπροστα και σταδιακα αναβοσβήνει ,
το πιθανοτερο ειναι να ειναι το αυτοματακι του δυναμο το οποιο θα τα παιξει οπου ναναι εντελος και θα αναβει μονιμα η ενδειξη!!πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να το αλλαξει να ξεμπερδευεις!!!!δεν χρειαζεται αλλαγη ολο το δυναμο!!
BILL007 (15-03-10)
Όπως τα είπε ο gyiama. Για αυτό ρώτησα αν ανάβει συνεχόμενα. Αμα τρεμοπαίζει δεν είναι χαλασμένο το δυναμό
παιδια πηγα τωρα σε συνεργειο της bmw για να ρωτήσω και μου ειπαν πρεπει να το αφησεις εδω για να το δουμε .Μου ειπαν μπορει να ειναι ο δυναμος 1 καρβουνακια 2 αυτοματακι .κοστος για το αυτοματακι μου ειπαν 130 ευρα +80 περαστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-03-10 στις 12:12