Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: [E36] προβλημα με τα οργανα στο καντραν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή [E36] προβλημα με τα οργανα στο καντραν

καλησπερα σε ολους!εδω και κανα χρονο περιπου ειχε αρχισει ενα προβλημα με τα οργανα στο καντραν καθως πηγαινα πορεια στο δρομο κτλ ...ξαφνικα πεφτανε ολες οι βελωνες...σαν να ειναι σβηστο το αμαξι..και μετα απο λιγο επανερχοντουσαν,αλλες φορες συντομα αλλες φορες πιο καθυστερημενα..για ενα διαστημα περιπου 2 μηνων ειχε σταματησει...να το κανει...προχτες ομως ξανακυλησε...δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη φαση που το κανει ομως...μηπως ξερει κανεις κατι η ειναι παθων και εχει βρει τη λυση;;ευχαριστω προκαταβολικα!

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εμενα το ειχε αυτο το προβλημα πριν πολλα χρονοα το αμαξι..το ειχα παρατηρησει οταν ειχα το κινητο κοντα οτι το εκανε..κατι με παρεμβολες εχει θεμα..τοτε ειχα ρωτησει στη bmw και θελανε να αλλαξουν καντραν αλλα ουτε κατα διανοια.. παντος μην ανησυχεις οπως εμφανιστηκε ετσι θα σταματησει.

Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

3. The Following 2 Users Say Thank You to m_sak For This Useful Post:

grigoris_vari (25-02-13), Panos 316T (01-03-13)

Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_sak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εμενα το ειχε αυτο το προβλημα πριν πολλα χρονοα το αμαξι..το ειχα παρατηρησει οταν ειχα το κινητο κοντα οτι το εκανε..κατι με παρεμβολες εχει θεμα..τοτε ειχα ρωτησει στη bmw και θελανε να αλλαξουν καντραν αλλα ουτε κατα διανοια.. παντος μην ανησυχεις οπως εμφανιστηκε ετσι θα σταματησει.

Το ιδιο ακριβως εκανε και το δικο μου οταν αφηνα εκει πανω το κινητο μου... Καθε φορα που χτυπαγε, οι βελονες τρελαινοντουσαν... Τελικα το προβλημα λυθηκε ....αλλαζοντας θεση που αφηνω το κινητο!!!!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grigoris_vari Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε ολους!εδω και κανα χρονο περιπου ειχε αρχισει ενα προβλημα με τα οργανα στο καντραν καθως πηγαινα πορεια στο δρομο κτλ ...ξαφνικα πεφτανε ολες οι βελωνες...σαν να ειναι σβηστο το αμαξι..και μετα απο λιγο επανερχοντουσαν,αλλες φορες συντομα αλλες φορες πιο καθυστερημενα..για ενα διαστημα περιπου 2 μηνων ειχε σταματησει...να το κανει...προχτες ομως ξανακυλησε...δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη φαση που το κανει ομως...μηπως ξερει κανεις κατι η ειναι παθων και εχει βρει τη λυση;;ευχαριστω προκαταβολικα!
    αμα σε χαλαει ενα μεταχειρο κατραν οπως εκανα και γω και τελος...και μενα αυτα εκανε...αμα δεν σε πειραζει αστο μεχρι να τα παιξει τελειως...που θα τα παιξει καποια στιγμη...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

6. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

grigoris_vari (25-02-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι η πλακετα απο τα οργανα σου φιλε σιγα σιγα θα πει το ποιημα.Μακαρι να αργησει!!

8. The Following 2 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

grigoris_vari (25-02-13), leo328 (01-03-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμα σε χαλαει ενα μεταχειρο κατραν οπως εκανα και γω και τελος...και μενα αυτα εκανε...αμα δεν σε πειραζει αστο μεχρι να τα παιξει τελειως...που θα τα παιξει καποια στιγμη...
    Leo εμενα δεν τα ειχε παιξει αρκετα χρονια που το ειχα πριν το αλλαξω με ενα άλλο λογο μεταροπης.. αλλα δεν το αποκλειω να τα φτυσει αν συνεχισει να το κανει συνεχεια..

Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

10. The Following 2 Users Say Thank You to m_sak For This Useful Post:

grigoris_vari (25-02-13), leo328 (01-03-13)

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

και γω το χω σκεφτει για μεταχειρισμενο τουλαχιστον να δω αν ειναι θεμα καντραν η οχι...νομιζω καπου με ανταλακτικα για μτχ μου ειχαν πει στο 100ρικο...

Rides
    2

Προεπιλογή

και γω το χω σκεφτει για μεταχειρισμενο τουλαχιστον να δω αν ειναι θεμα καντραν η οχι...νομιζω καπου με ανταλακτικα για μτχ μου ειχαν πει στο 100ρικο...
    τσιμπημενη η τιμη....τοσα ειχα δωσει πριν 3 χρονια....πιστευω ενα 70αρι για απλο κατραν παντα οχι μ3 ειναι καλα τωρα....(πριν το βαλεις βαψε βελονες κοκκινες με μανο και βαλε και το σηματακι το μ το γνησιο για τις ζαντες στην μαμα θεση και θα ναι το ιδιο πραμα περιπου...εναλλακτικα βαζεις και δακτυλιδια και γινεται μ.....αρα....).χαχαχαχαχα
    απο δω το φερα απο κει το φερα παλι για μπαξιματα μιλαω...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

13. The Following 3 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

grigoris_vari (04-03-13), Panos 316T (01-03-13), Skyline_IS (01-03-13)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

100 ειναι παρα πολλα.

Απο 50 μεχρι 70 μαξ που ειπε και ο λεο.Παραπανω ειναι κοροιδια

Λεο τα γνησια Μ κοντερ στο ebay.de πανε απο 200 και πανω
    -------------------

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

εμενα το αυτοκινητο ειχε κανει αλλαγη απο αυτοματο σε χειροκινητο και γενικα ειχε πολλα λαθη το αμαξι που τα βρηκα στην πορεια...λετε να ναι κι αυτο ενα;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grigoris_vari : 25-02-13 στις 21:31

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP