καλημερα κ καλη εβδομαδα.ενω ολα κυλαγαν καλα απο τη παρασκευη το βραδυ το ραδιο-οθονη μου κανει το εξης τσιλιμπουρδισμα...πρωτον...οταν ανοιγω διακοπτη δεν ανταποκρινεται να ανοιξει αμεσως αλλα ανοιγει μετα απο ωρα...δευτερον....οταν θυμηθει να ανοιξει δουλευει για 2 λεπτα,στη συνεχεια σβηνει η οθονη ακουγοντας μονο τον ηχο απο το ραδιο για ακομα μισο λεπτο κ μετα σβηνει εντελως μονη της!κ μετα απο ωρα ξανανοιγει κ μενει στην επιλογη TV - DISPALY AUS.τις αλλες επιλογες μου τις εχει μαυρισμενες.να σημειωσω πως τηλεοραση 5 απο τις 10 φορες παιζει κανονικα χωρις να σβησει.κοινως κανει οτι θελει.!!!!σε ελεγχο απογνωσεις ανοιξα πισω τη θηκη με την σιντιερα κ το navi που εχει κ ακουγα κατι να παλευει να οπλιζει να ξεοπλιζει
δε ξερω.εχει κανεις εμπειρια πανω σε αυτα πριν παω σε μαστορα???...........
..................

...πρωτον...οταν ανοιγω διακοπτη δεν ανταποκρινεται να ανοιξει αμεσως αλλα ανοιγει μετα απο ωρα...δευτερον....οταν θυμηθει να ανοιξει δουλευει για 2 λεπτα,στη συνεχεια σβηνει η οθονη ακουγοντας μονο τον ηχο απο το ραδιο για ακομα μισο λεπτο κ μετα σβηνει εντελως μονη της!κ μετα απο ωρα ξανανοιγει κ μενει στην επιλογη TV - DISPALY AUS.τις αλλες επιλογες μου τις εχει μαυρισμενες.να σημειωσω πως τηλεοραση 5 απο τις 10 φορες παιζει κανονικα χωρις να σβησει.κοινως κανει οτι θελει.!!!!σε ελεγχο απογνωσεις ανοιξα πισω τη θηκη με την σιντιερα κ το navi που εχει κ ακουγα κατι να παλευει να οπλιζει να ξεοπλιζει
δε ξερω.εχει κανεις εμπειρια πανω σε αυτα πριν παω σε μαστορα???...........
Απάντηση με παράθεση