Παιδιά θελω να αντικαταστήσω τα μπροστινα φρενα σε ένα 330 ci E46. Χρειάζομαι δυνατό δάγκωμα στα πολλά και πρίν προχωρίσω σε οποιαδήποτε αγορά θελω να το συζητήσω μαζί σας.
Παιδιά θελω να αντικαταστήσω τα μπροστινα φρενα σε ένα 330 ci E46. Χρειάζομαι δυνατό δάγκωμα στα πολλά και πρίν προχωρίσω σε οποιαδήποτε αγορά θελω να το συζητήσω μαζί σας.
βαλε μπρεμπο αν αντεχει η τσεπη σου, ή γκαλφερ αν δεν αντεχει...
Δυνατο φρενο που εχω δοκιμασει σε ΤΤ ηταν τα D12 και οικονομικα σε σχεση με τα brembo-galfer.Αν και νομιζω πως εχεις τα ιδια φρενα με τα z4 3.0 που πιστευω πως ειναι αρκετα καλα.Ετσι δεν ειναι?Ας με διορθωσει καποιος αν γνωριζει
gianstef (09-03-10)
αν θελεις για ποιο οικονομικα
μπορεις να κανεις μονος σου τα φρενα! παρε ενα σετ δαγκανες απο ebay
δισκους απο εδω brembo και πας σε ενα μηχανουργιο να σου κανει βασεις και καμπανα
δλδ με κανα 1000-1300 εισαι πρωτος του χωριου!!
D2 Racing 8 Pot BIG BRAKES KIT,356 DISCS
These would be: £1100 delivered to Greece
These come in purple.
αυτα τα φράνα τα φοράει κανεις παιδιά...πως σας φαίνονται?
Αν δε θες να πληρωσεις πολλα η προταση μου ειναι να βαλεις δισκους και δαγκανες απο Μ3 και καλυτερα οι δαγκανες να ειναι απο csl και μιλαω για μεταχειρισμενα.
Αυτο εχω κανει το Ζ3 που εχει αρκετη παραπανισια δυναμη απο το 330 μαμα.
Απο κει και μετα αν θες να δωσεις κοντα στα 2000 θα σου προτεινα Galfer.
Αν σε ενδιαφερει η πρωτη λυση μπορω να σου πω που τα εβαλα και αν εισαι Αθηνα πας και ρωτας.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Η γκαλφερ κανει και μια προσφορα αν θυμαμαι καλα.
Επισης εχε το νου σου και τι χωραει αναλογα με τη ζαντα σου!!!
19αρες φοράω παιδιά πιστεύω να χωράνε και απο csl και κιτακια μεχρι 360 μμ
παιδιά τα φρένα απο Μ3 Ε46 και Μ3 Ε46Csl μπαίνουν η χρειάζονται καποια ειδική πατέντα?
Για να εισαι σιγουρος δες στο bmwfans.info και συγκρινε τα part numbers των τμηματων των φρενων απο τα δικα σου με αυτα των Μ3.
gianstef (09-03-10)