Πρόσφατα είδα αυτό
Η εταιρία έχει site https://freedomwaterless.gr/
Έχει κανείς προσωπική εμπειρία?
Πως το βλέπετε σαν ιδεα?
![]()
Πρόσφατα είδα αυτό
Η εταιρία έχει site https://freedomwaterless.gr/
Έχει κανείς προσωπική εμπειρία?
Πως το βλέπετε σαν ιδεα?
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-11-12 στις 17:37
BILL007 (24-11-12), Christos 330 (31-10-12), Eleni (24-11-12), Kostas_1 (24-11-12), sierra (24-11-12)
Χρηστάρα το μετέφερα στην κατάλληλη ενότητα![]()
Kostas_1 (24-11-12)
Νομιζω οτι με αυτο τον τροπο απο την μια θα καθαριζει το αμαξι και απο την αλλη θα γεμιζει αραχνες
Κάτι μου θυμίζει προς ONR αυτό, αλλά ας πουν οι πιο ειδικοί στο detailing
Driver M (25-11-12)
ας πουμε οτι δεν γεμιζει και αραχνες ,για να κανεις ολο το αμαξι αν εχει τοσο λασπη θελεις ενα μπουκαλι ανα 3 γεμισματα?συμφερει?
ενω με το νερακι και ενα το σαμπουαν κανεις ολο το αυτοκινητο τουλαχιστον 10 φορες(αναλογα το σαμπουαν).και μαυτην την μεθοδο θελεις και παραπανω απο 2 μικροινοπετσετες αν εχει τοσο βρωμα.
βασικα στανταρ θα χεις λασπη με μικρα πετραδακια...τα πετραδακια θα καθονται στο μικροφιμπερ και θα γρατζουνουν το αυτοκινητο....
εγω σιχαινομαι μονο που βλεπω το βιντεο, που θα ψεκαζω και θα απλωνω την βρωμα παντου!
οποιος το κανει αυτο στο αυτοκινητου του ειναι απλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!
δεν λεω τιποτα αλλο!!!!!!
Μου θυμίζει λίγο απο το "Μαγικό στυλό" που τα κάνει όλα τόσο τέλεια...
Αυτό που δείχνει μόνο με βρωμιά δεν μοιάζει και βέβαια όλα αυτά σε λευκό αυτοκίνητο.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
joseph (24-11-12)
Το προϊόν από ό,τι καταλαβαίνω,είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας με το Optimum No Rinse (ONR). Ψεκάζεις για να μαλακώσει η βρωμιά,και στη συνέχεια σκουπίζεις. Λογικά πρέπει να περιέχει κάποια λιπαντικά στοιχεία, αφενός για να μη γδέρνει το βερνίκι,αφετέρου για να δίνει μία σχετική γυαλάδα στο τέλος, γι'αυτό και θέλει πέρασμα με 2ο πανί,για να γίνει το buffing.
Θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε ελαφρά σκονισμένο αυτοκίνητο,εν είδει quick detailer με κάποιες καθαριστικές ιδιότητες, και εφόσον άλλαζα πανί σε κάθε ξεχωριστό πάνελ,για να μη μεταφέρω τη βρωμιά από το ένα κομμάτι στο άλλο.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα ανθούν σε περιοχές που,για περιβαλλοντικούς λόγους, ισχύουν αυστηρά water restrictions (αν σε δουν να πλένεις με το λάστιχο τρως πρόστιμο),παράμετρος που τονίζεται και στο τέλος του διαφημιστικού βίντεο.