katrin_bmw (30-10-12)
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
katrin_bmw (30-10-12)
katsaraios (30-10-12)
γελάς εεεεεεεεε??![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
με αυτα που λεω.........
Once you go black there is no turning back
BILL007 (01-11-12), katrin_bmw (30-10-12)
ε μου τα ξεκινησες λαθος με τις γαλοτσες με τις κοντρες με τα ντριφτια , τετοια εκανε και η σασα και δεν τσιμπησε ουτε ενα ερωτικο p.m, λοιπον αστο πανω μου αναλαμβανω χρεη ιματζ μακερ θα σε πλασαρω αλλιως στο φορουμ
αντε γεια...
στηριζομαι πανω σου.....αλλα η κοντριτσα ισχυει!!!!!!!!
αντε παλι με τις κοντρες με καταλαβαινεις τι σου λεω? θα ανοιγεις θεματα D.I.Y μου σπασαν τα τακουνια απο τα λουμπουτιν θα βαζεις φωτο χαι χιλς πριν και μετα και βιντεο με λυκνισμα περπατητο σε πλακοστρωτο της ανδρου να πηγαινουν οι γοφοι σαν καραβι καταχειμωνο στο καβο ντορο.θα βλεπεις θρεντ περιεργα χρωματα θα γραφεις εσυ σε αυτο το βελβετ μπλου ειχα βαψει τα μακρια μουνυχια εχθες αλλα την ωρα που καυτεβαινα απο την μπαρα που χορεβα ενα τσιφτετελι μαγκωσαν στην φοδρα απο το μινι και εσπασαν.δεν θα γραφεις μαγειρευω κοτοπουλο με ρυζι θα λες φτιαχνω μυδια αχνιστα και ας φτιαχνεις φασολαδα ω ρε εισαι δυσκολη περιπτωση ναζι θελει ναζι ο κοσμος πως το λενε
αντε γεια...