Η χειροτερη εκθεση ολων των εποχων! Τα μονα ΝΕΑ ηταν Clio, Rapid , Golf ,500 L και το Α3 . Kριμα τα 6 ευρω η εισοδος![]()
Η χειροτερη εκθεση ολων των εποχων! Τα μονα ΝΕΑ ηταν Clio, Rapid , Golf ,500 L και το Α3 . Kριμα τα 6 ευρω η εισοδος![]()
Bazil Van Sinner (22-10-12), Bitz (23-10-12), chrisgiapz3 (22-10-12), doctore (22-10-12), Panos 316T (22-10-12)
και πάλι καλά που έγινε έκθεση να λες Μάρκο...
Κλασικά, Μercedes και Audi εκεί αλλά η BMW απούσα....
Για όσους θέλουν να πάνε, από το cheapis.gr μπορούν να αγοράσουν εισητήρια με 3 ευρώ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 22-10-12 στις 18:37
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Panos 316T (22-10-12)
Οντως πολύ φτωχη....Κι από αξεσουαρ το απόλυτο τίποτα...
Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.
α)Το πόσο μικρη και χαμηλή ειναι η εισοδος στο πίσω κάθισμα της καινούριας Α-Class- πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις,-
και β) η μυρωδια στο εσωτερικο του νεου Honda Accord...ειχα να την μυρισω περιπου τριαντα πέντε χρόνια...ηταν ΙΔΙΑ μα ΙΔΙΑ με την μυρωδια στο εσωτερικο του DATSUN 120Y , που ειχε πάρει ενας φιλος του πατερα μου οταν ημουν 7-8 χρονων. Μα πως το κανουν αυτό οι Γιαπωνεζοι??
mark e92 (22-10-12)
το νεο clio ειναι πανεμορφο! περιμενω να δω το RS! 1600cc 200ps Turbo
Εντελως μαπα οντως ολη η εκθεση..........για 3 ευρω, φοιτητης αφου, καλα ηταν.......οντως η νεα Α πισω ειναι για συγκεκριμενων διαστασεων ατομα!
Αλλα το αποκορυφομα ηταν το καμπριο 208 της peugeot οπου εχουν 2 πισω - αχρηστα- καθισματα αφου ουτε 5 χρονο δεν χωραει πισω......προσπαθησα να καθισω με το μπρστινο καθισμα τερμα μπρος και το αποτελεσμα ηταν και εγω αλλα και ο φιλος μου μπροστα να μαστε σα βδελες και μιλαμε και οι 2 περιπου στο 1,75-1,80!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
χαλια μαυρα απορω γιατι την κανανε την εκθεση. πολλες και τρανταχτες απουσιες οπως toyota, opel, ford ,bmw, suzuki, hyundai, kia, mazda κτλ. ουτε μιση ωρα να τη γυρισεις απο ακρη σε ακρη. το μονο ενδιαφερον τα test drive με αξιοσημειωτη την aydi που ειχε ολη την γκαμα της διαθεσιμη ακομα και το Α8!!! απο νεα μοντελα το νεο golf η νεα merc A class καθως και το νεο audi A3 το οποιο ηταν η πρωτη φορα που μου αρεσε ισως γιατι επιτελους ξεφυγε απο τα συνεχομενα <facelift>εδω και 15 χρονια
Dermatis (22-10-12)
Απογοήτευση - τα πίσω καθίσματα του crz τα είδατε?
Μόνο η a class άξιζε...