Eχω μια περιεργια να δω ποσοι απο εσας που εχετε αυτοματο στεπτρονικ, ξερετε ολα οσα μπορει να κανει το σασμαν σας!!!
...εντελως τυχαια πριν 2,5χρονια και εχοντας στην κατοχη μου 1,5 χρονο το οχημα μου, ανακαλυψα οτι στη θεση D/S (και χωρις να επιλεξω εγω ταχυτητα απλα να το παω εκει στο D/S)γινονται αισθητα πιο εντονες οι αλλαγες των ταχυτητων και σε αρκετα υψηλοτερες στροφες του κινητηρα!!!....και μαλιστα εχω την εντυπωση οτι σε σπορ οδηγηση κανει πολυ καλυτερα και σε πιο σωστη χρονικη στιγμη τα ανεβασματα/κατεβασματα απ'οτι θα τα εκανα εγω χειροκινητα!!!!
και μετα απο αυτο το βιντεο και συγκεκριμενα στο 3:56...
καταλαβα οτι χωρις να πατας το Press Button οταν εισαι στην οπισθεν τραβας απλως προς το D το λεβιε και εισαι ετοιμος!!!.....ενταξη δεν ανακλυψα και τον τροχο,αλλα στο παρκαρισμα βολευει αφου χρειαζονται αρκετες εναλλαγες .....
επισης χωρις να πατας το Press Button οταν εισαι στο D σπρωχνοντας μπροστα μπαινεις στην νεκρα Ν .....
για καποιον που ειναι νεος στο "κλαμπ" των Αυτοματων Σασμαν και δη των steptronic, ελπιζω να βοηθησε καπως το θρεντ.![]()