Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: [E36] Προβλημα με τον διζωνικο κλιματισμο

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Cool [E36] Προβλημα με τον διζωνικο κλιματισμο

Γνωστος μου και συγκεκριμενα το αυτοκινητο του θειου μου,ενα bmw E36 παρουσιαζει προβλημα με τον διζωνικο κλιματισμο!Πιο συγκεκριμενα μια του δουλευει και μια οχι.Οταν λειτουργει κανονικα ξαφνικα του νεκρωνει η οθονη και δεν μπορει να το σταματησει με αποτελεσμα το αυτοκινητο να μην πηγαινει καθολου και να καιει και το καταπετασμα!!!Μερικες φορες μου ειπε οτι οταν το κουνησει λιγο ή το βγαλει απο την θεση του ξαναλειτουργει αλλα μετα ξανα τα ιδια
    Οποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο θεμα ας μας δωσει τα φωτα του παρακαλω

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολύ πιθανόν να είναι αυτό https://www.macadamizer.com/bmwfix.html

I have a 1996 BMW 328is with about 120K miles on it (yeah, I know, a lot of miles, but hey, it's the ultimate driving machine, not the ultimate sit in the driveway machine). A month or so ago, my climate control computer began to turn off intermittently -- but it would leave the AC compressor engaged. The AC light on the AC button would remain lit, as would the air vent button (whichever one had been last selected), but the display would be dark, and hitting the buttons did nothing. So, you would have the AC compressor on, but no fan.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-07-12 στις 17:10

3. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (24-07-12), MIKE (26-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστα Βασιλη. Ο πυκνωτης πρεπει να ειναι.

5. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

MIKE (26-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο πυκνότητης είναι. Εμενα η οθόνη δούλευε κανονικά κντα κουμπιά αλλα δεν έκλεινε ακόμα κ αν ήταν κλειστή η οθόνη ούτε άλλαζε τπτ ασχέτως του τι έδειχνε. Τελικα ήταν η αντίσταση του κλιμα. Και κατι άσχετο. Το μοτερακι δίπλα στην οθόνη δουλεύει συνεχώς ακόμα και ΟΤΑν είναι σβηστο το αμάξι.. Καμια ιδέα;

Rides
    2

Προεπιλογή

αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα πριν κανα μηνα περιπου.
    ταξιδευα και ξαφνικα νεκρωσε η οθονη (χωρις φυσικα να εχω clima).
    μετα απο κανα 2ωρο (εν κινηση) ξεμπλοκαρε και ξαναδουλεψε απο μονο του!
    μετα παλι τα ιδια....με λιγα λογια μου ειχε σπασει τα μυδια ....
    ε τελικα το πηγα στον ηλεκτρολογο μου ελυσε την οθονη και κατι εφτιαξε στο κυκλωμα (κανα 20λεπτο δουλεια).μου ειπε οτι δεν ηταν ο πυκνωτης ομως γιατι και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου.....(δεν πληρωσα φραγκο-ειμαι χρονια πελατης).μεχρι στιγμης δουλευει μπομπα.....αυτα....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Rides
    1

Προεπιλογή

συνηθως προβλημα πυκνωτη είνια αλλα τι να πω, εαν εχει παρατηρησε ο ΛΕΟ κατι προσθετο θέλιε παραιτερω ψαξιμο.

Rides
    1

Προεπιλογή

αν είναι ο πυκνωτής (φακίρης) οι ενδείξεις στην οθόνη δείχνουν να λειτουργούν κανονικά αλλά δεν υπακούν στις εντολές.

το παίξιμο-σβήσιμο της οθόνης είναι θέμα του κυκλώματος όπως ανέφερε ο τρελάρας 36άκιας (Λεό).
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πυκνότητης είναι. Εμενα η οθόνη δούλευε κανονικά κντα κουμπιά αλλα δεν έκλεινε ακόμα κ αν ήταν κλειστή η οθόνη ούτε άλλαζε τπτ ασχέτως του τι έδειχνε. Τελικα ήταν η αντίσταση του κλιμα. Και κατι άσχετο. Το μοτερακι δίπλα στην οθόνη δουλεύει συνεχώς ακόμα και ΟΤΑν είναι σβηστο το αμάξι.. Καμια ιδέα;
    Αυτό μαζί με τα κλαπέτα κάνουν ένα θόρυβο περίπου για ένα 5 λεπτο μετά που βγάζεις το κλειδί, και είναι το auto check που κάνει το σύστημα.

Αν συνεχίζει μετά το πεντάλεπτο έχεις θέμα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν είναι ο πυκνωτής (φακίρης) οι ενδείξεις στην οθόνη δείχνουν να λειτουργούν κανονικά αλλά δεν υπακούν στις εντολές.

το παίξιμο-σβήσιμο της οθόνης είναι θέμα του κυκλώματος όπως ανέφερε ο τρελάρας 36άκιας (Λεό).
    Πανο άλλο θεμα ο πυκνωτης, άλλο ο φακιρης.

ο φακιρης ειναι η τερματική αντισταση.

Επίσης και ο φακιρης πιθανή αιτία κυρίως στα Ε36 τελευταίας έκδοσης ενω στα παλαιοτερα συνηθως το προβλημα είναι ο πυκνωτης.

καλο ειναι να κοιταχτούν και τα 2 παντως

12. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (26-07-12), m-power_01 (05-08-12), MIKE (26-07-12), Panos 316T (25-07-12), teo21 (25-07-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο άλλο θεμα ο πυκνωτης, άλλο ο φακιρης.

ο φακιρης ειναι η τερματική αντισταση.

Επίσης και ο φακιρης πιθανή αιτία κυρίως στα Ε36 τελευταίας έκδοσης ενω στα παλαιοτερα συνηθως το προβλημα είναι ο πυκνωτης.

καλο ειναι να κοιταχτούν και τα 2 παντως
    Το ειπα παιδια του θειου μου να το κοιταξει για τον πυκνωτη!Πηγε να παρει εναν καινουργιο αλλα εκτος απο τα μF του ζητησαν και καποια αλλα στοιχεια.Ξερει καποιος τα χαρακτηριστικα του πυκνωτη?(volt ktλπ)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP