καθώς ήμουν κάπου στην πετρούπολη, συνοδηγός σε ένα φτωχό πλην τίμιο yaris βλέπω ένα polo από πίσω αλλά με το σήμα της bmw παρκαρισμένο σε ένα σημείο όπου μπορούσες να το δεις απο μακριά καθώς δεν υπήρχαν άλλα παρκαρισμένα πίσω ή μπροστά του.
Από πίσω λέω εντάξει, δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε πρωτοποριακό design καθώς το polo βγήκε πιο πριν στην παραγωγή. Αν έφτιαχναν το πόλο σαν να είχε παραφάει, τότε θα έβγαινε το bmw.....
Καθώς περνούσα από το πλάι δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κάτι εκτός από το ελαφρά λιγότερο μυώδες σχήμα καθώς το νεύρο που διέτρεχε την προηγούμενη σειρά είναι τώρα λιγότερο τονισμένο.... όλα καλά λοιπόν....
Το θεματάκι μου το είχα μόνο στην μπροστά πλευρά.... το αυτοκίνητο που είδα ήταν το mpack σε λευκό και ίσως αυτό να το αδικεί ()
Από εμπρός λοιπόν το αμάξι έχει κάτι μεγάλα κενά δεξιά και αριστερά από τα λεγόμενα "νεφρά της bmw" και τα φώτα του ήταν στριμωγμένα το ένα πάνω στο άλλο με τα ακριανά φώτα να είναι σαφώς μεγαλύτερα.... και εκεί που είχα ελπίδες ότι δεν θα αλληθωρίσω όπως συνέβαινε στις φωτογραφίες....... guess what!
Δυστυχώς τελικά οι φωτογραφίες που έχουμε δει είναι πολύ καλές.... τόσο καλές που το αμάξι στο δρόμο live να δείχνει σχεδιαστικά (ακόμα) χειρότερο...
Αλήθεια... πως το κατάφεραν και έβγαλαν αυτό το πράγμα το οποίο από μπροστά απλά δεν βλέπεται??