Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Z3 πρόβλημα μηχανής

Rides
    0

Unhappy Z3 πρόβλημα μηχανής

καλησπερα!!σημερα εχωντας να κοθνησω την ζετα 6 μερες πηγα να βαλω μπρος το μεσημερι και μπηκε κανονικα αλλα σημερα το απογευμα που πηγα να ξαναβαλλω για να το μετακινησω εκανε οτι πηγε να παρει αλλα δν επαιρνε(δλδ δεν ειναι μπαταρια κ μετα απο διαπιστωση μηχανικου)τωρα ο μηχανικος μου που ετειχε να ειναι ανοιχτος και κοντα αρκετα ευχτηχως ηρθε το ειδε και πατησε εντονα το γκαζι κ πηρε,σαν να ξεμπουκωσε,εβγαλε αρκετο καπνο αλλα μετα οκ..μου ειπε οτι η εκατσαν καποια υγρα η τα λαδια που φοραω τα οποια ειχα αλλαξει μονος μου δν ειναι καλα (10-40),η ειναι τρομπα βενζινης..αν γνωριζει καποιος θα με βοηθησει πολυ αν και την δευτερα θα το παω για ελεγχο αλλα να χω τουλαχιστον μια ιδεα!!ευχαριστω προκαταβολικα!!

2. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ποτενσιομετρο πεταλουδας νο1 υποπτος για μενα..

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

a_garas (09-02-12), BILL007 (03-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποτενσιομετρο πεταλουδας νο1 υποπτος για μενα..
    αυτο δεν μου το πε..και ποσο κοστιζει περιπου??

6. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

το να χει μπουκωσει η να θελει αλλαγη λαδιων με καλυτερα δεν παιζει?

8. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

οχι..αστο να το παρατηρησεις το φαινομενο καλυτερα για καποιες μερες να δεις τι ακριβως σου κανει..
    1.αν δεν παιρνει με την πρωτη ΕΙΤΕ ειναι κρυο ΕΙΤΕ ειναι ζεστο και αυτο στο κανει οποτε το θυμαται...
    2.οταν μερικες φορες δεν παιρνει με την πρωτη ουτε με τη δευτερη (μπορει να παρει με την ν-οστη) κλπ ΑΝ ομως γκαζωσεις καθως μιζαρεις παιρνει και μετα αν αφησεις το γκαζι μπορει να σβησει η μπορει και να μη σβησει (αναλογα τα κεφια του χαχαχαχα)
    3.οταν τα κανει και τα 2 παραπανω μαζι ---------> ποτενσιομετρο πεταλουδας κατα 90%

Μολις πατησε γκαζι ο μηχανικος σου το μονο που εκανε ειναι να ανοιξει την πεταλουδα με αποτελεσμα ο αισθητηρας της (αυτο το ποτενσιομετρο) να διαβασει την τιμη που ηθελε για να εκκινησει..και δεν βγαζει σφαλμα στο διαγνωστικο..παθων και μαθων (αφου ο καθε μηχανικος ελεγε οπως παντα το μακρυ του και το κοντο του)!

10. The Following User Says Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι καταλαβα,οκ θα το αφησω λοιπον και θα δω αρα ουτε λαδια δεν χρειαζεται να αλλαξω?τα αλλαξα πριν 2000χλμ αλλα μηπως δεν ειναι καλα..να ρωτησω και κατι αλλο,πριν βαλλω μπρος απο τα 5 πρασσινα λεντ φωτακια που ειναι να αναψουν αναβει μονο το ενα αυτο σημαινει οτι πλησιαζει η ωρα καποιου σερβις?

12. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλαρακι εαν εισαι απο αθηνα και συνεχιζει να σου κανει κολπα,
    στο forum εχεις και προσφορες και τηλεφωνα να πας να στο δουν.
    Εαν αρχιζουμε με υποθεσεις θα αλλαξεις ολο το αμαξι σε ανταλακτικο
    και στο τελος ακρη μπορει και να μην βρουμε...
    Παντως λαδια δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκ/ριο να ειναι..
    και χωρης να θελω να προσβαλω αλλαξε ΜΗΧΑΝΙΚΟ μονο και μονο απο αυτο...
    Το αμαξι πρεπει να το φισωσεις σε διαγνωστικο(Στην αντιπροσωπεια) σαν πρωτη εικονα.
    Εγω καπως ετσι θα αρχιζα..Αν ειναι κατι και δεν σε συμφερει μετεπειτα να το φτιαξεις μεσα στην αντιπροσωπεια το πας καπου εξω με το αναλογο ρισκο...

14. The Following 2 Users Say Thank You to z3outofmind For This Useful Post:

a_garas (09-02-12), deepBLUE (06-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη μπορει και εγω να μην το περιεγραψα καλα..το πηγα στον μηχανικο τελικα χθες και μου ειπε αρχικα οτι δεν εχει σχεση το ποτενσιομετρο πεταλουδας γιατι το αμαξι απλα δεν ειχε δυναμη στην αρχη ενω αυτο το διαπιστωνεις αμα σου κανει κατι αλλο..οποτε οπως μου πε κ ο μηχανικος μου επειδι ειναι ολα υδραβλικα στο αυτοκινιτο αυτο και εκανε κατι μαγκωματα το μοτερ κατα πασα πιθανοτητα ηταν λαδια και αυτο που αντικρισα οταν ειδα τα λαδια μετα απο 2000ΧΛΜ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)παραλιγο να μου κανουν σοβαρη ζημια στο μοτερ εως και να το αχρηστεπσουν εντελως,οποτε αλλαξα λαδια φορουσα (10-40)και εβαλα (5-30)τωρα τα οποια ηταν σαν μελι!!για να αλλαξω λαδια λοιπον το χα δωσει στον ξαδερφο μου ο οποιος αντι να τα αλλαξει μονος του το πηγε σε ενα συνεργειο οπου πηρε απο κει τα λαδια και τα αλλαξαν εκει.αθο χτες το μαθα εντωμεταξυ αλλα τελος παντων (τα βρηκε απο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ)χωρις να θελω να υπονοησω κατι για τις προσφορες του φορουμ πραγματικα ομως θελω δημοσια να ξεφτυλισω και με συγχωρειτε για την λεξη που χρισημοποιοω αλλα πρεπει να γινει ετσι για το συνεργειο αυτο οπου θα χει και συνεχεια βεβαια το θεμα,αλλα αρχικα θα θελα να δωσω δημοσια υα στοιχεια του κυριου στο φορουμ π μου εβαλε πιθανον στο ονομα μιας δηθεν προσφορας μεταχειρισμενα κακιστης ποιοτητας λαδια.θελω βεβαια πρωτα την αδεια των αντμιν ευχαριστω για τον χρονο σας

16. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

τα λαδια υποτιθεται ηταν σφραγισμενα με προδιαγραφες bmw!

18. The Following User Says Thank You to panosz3 For This Useful Post:

a_garas (09-02-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

καταρχην αλλαξε μηχανικο..

πρωτον και επειδη σε βλεπω αγχωμενο και εχεις τρελαθει με το θεμα των λαδιων..τα λαδια ετσι βγαινουν...μαυρα! σαν μελι ειναι οταν ειναι καινουργια..μολις δουλευτουν αμεσως μαυριζουν..

δευτερον.δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση λαδια 2000 χλμ να σου αχρηστευσουν τον κινητηρα οποτε οποιος στο ειπε αυτο η σε κοροιδευει με δολο η ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος..μαλλον το πρωτο για να σου τρωει λεφτα ..

τριτον.πως καταλαβες εσυ οτι τα λαδια ηταν μεταχειρισμενα χειριστης ποιοτητας και πως ο μηχανικος αυτος καταλαβε οτι δεν ειναι υπευθυνος καποιος αισθητηρας ας πουμε για το προβλημα της εκκινησης?? (και προκαταβολικα στο λεω αν το προβλημα σου δεν ειναι μπαταρια τοτε ειναι η καποιος αισθητηρας η τρομπα βενζινης η χιλια δυο οχι ομως τα λαδια)

τεταρτον.αλλα λογια να αγαπιομαστε..την πρωτη φορα μας λες οτι το αμαξι δεν επαιρνε ευκολα μπροστα και πηρε με γκαζια τη στιγμη του μιζαρισματος και η διαγνωση του μηχανικου ηταν οτι φταινε τα λαδια..Μετα μας λες οτι το αυτοκινητο δεν τραβαγε στην αρχη οποτε παλι τα λαδια φταιγανε γιατι ακουσον ακουσον ηταν μεταχειρο-κακιστης ποιοτητας 10-40 και ηταν μαυρα μετα απο 2000 χλμ..

πεμπτον και τελευταιο.. μακαρι να λυσεις το οποιο προβλημα εχεις αλλα θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα την πρωτη μου προταση χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας εννοειται και να πας καπου που να ξερουν το αμαξι σου και να μη σε κοιτανε μονο στην τσεπη!

20. The Following 4 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

120ie87 (08-02-12), a_garas (09-02-12), gnx (08-02-12), z3outofmind (08-02-12)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP