Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: [E36] πρόβλημα με φως πορτμπαγκάζ

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή [E36] πρόβλημα με φως πορτμπαγκάζ

καλησπέρα παιδιά έχω ένα προβληματάκι εδώ και καιρό δεν μου άναβε το φως στο πορτμπαγκάζ, έχω ένα ε36 εχθές που πήγα μια βόλτα και χρειάστηκε να ανοίξω το πορτμπαγκάζ είδα ότι άναβε. μόλις κούνησα την πλεξούδα που είναι στο μπράτσο μια άναβε και μια δεν άναβε και λέω κάτι παίζει με την πλεξούδα, σήμερα άνοιξα την πλεξούδα πράγματι είχε κοπεί ένα καλωδιάκι είδα ότι ήταν ξανά κομμένο και του είχαν βάλει ταινία , το ξαναένιωσα εγώ και του έβαλα πάλη ταινία αλά πάλη δεν άναβε και λέω μήπως επειδή είχε κοπεί είχε κάνει βραχυκύκλωμα και έχει κάψει κάποια ασφάλεια, έτσι κοίταξα στην ασφαλιοθηκη δεν είδα κάποια καμένη οπότε για να είμαι σίγουρος πήγα και πείρα ασφάλειες και της αντικατέστησα αλά πάλη τίποτα δεν ανάβει το φωτάκι ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν έχει τύχει σ κανέναν που να έχει ε36 ρε παιδιά? μήπως και το φτιάξω?/

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

το λαμπακι?

Προεπιλογή

κοίτα το λαμπάκι αλλά και τα καλώδια.Μπορεί να έχει κοπεί και κάποιο άλλο

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τα έχω κοιτάξει όλα παίζει να είναι κάτι άλλο? ήταν ενα κομμένο το ένωσα και του ξαναέβαλα ταινία αλά τίποτα

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

και το λαμπάκι καλό είναι έβαλα 2 καινούρια μπας και αυτό που αγόρασα στην αρχή ήταν προβληματικό πήγα πείρα κιαλο και πάλη τα ίδια
    δεν ξέρω αν μπορώ να το φτιάξω να ανάβει με αλό τρόπο κάποια διακλάδωση η μήπως υπάρχει κάνα αξεσουάρ σαν φακός που να μπεν ει στο πορτμπαγκάζ και να έχω φωτισμό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    και το λαμπάκι καλό είναι έβαλα 2 καινούρια μπας και αυτό που αγόρασα στην αρχή ήταν προβληματικό πήγα πείρα κιαλο και πάλη τα ίδια
    δεν ξέρω αν μπορώ να το φτιάξω να ανάβει με αλό τρόπο κάποια διακλάδωση η μήπως υπάρχει κάνα αξεσουάρ σαν φακός που να μπεν ει στο πορτμπαγκάζ και να έχω φωτισμό
    τράβα τα καλωδιάκια λίγο...ελαφρά ,γιατί μπορεί να έχει κοπεί σε μή εμφανές σημείο.Μπορεί να είναι λίγο μέσα στην φυσούνα

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

θα παω να το ελενξω αλα αν ειναι μεσα απο την λαμαρηρα τα καλωδια καπου κομενο τι κανω τοτε? εναλακτικος τροπος να εχω φως δεν ειπαρχει?/

Περιοχή
    μεγαρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

θα πάω να το ελέγξω να δω μήπως πρέπει να να ξανανοίξω την πλεξούδα όλη πάλη και να δεν είναι κανένα καλώδιο σε εμφανή μέρος κομμένο και είναι ποιο μέσα πχ μέσα από την λαμαρηνα?? τι κάνω τότε?/ κανένας εναλλακτικός τρόπος να έχω φωτισμό στο χώρο το αποσκευών δεν υπάρχει?/

Rides
    0

Προεπιλογή

Και το προηγούμενο και αυτο το 36αρι που έχω είχαν ενα παρόμοιο πρόβλημα.
    Δεν μου έχει τύχει να σβήσει το φως αλλα τρεμοπαίζει κι η αλήθεια είναι οτι έμαθα να ζω με αυτό το πρόβλημα.
    Το αν δεν θα ανάψει κάποια στιγμή δεν το σκέφτηκα αλλα με έβαλες σε σκέψεις με το πρόβλημα σου για μια άλλη λύση να έχω φως στον χώρο αποσκευών.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP