Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: [E46] Καλωδίωση τηλεφώνου Motorola!!!! -SOS-

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Exclamation [E46] Καλωδίωση τηλεφώνου Motorola!!!! -SOS-

Το πρόβλημα είναι το παρακάτω...:S

Έχω όλα τα parts για το τηλέφωνο της BMW.
    Το μοντέλο είναι το Apollo ή αλλιώς Motorola Phase V+.To πιο κλασσικό ever!(υπήρχε και σε Ε36,38,39,53)

Ψάχνω να βρω τα σχέδια για την καλωδίωση που πάει απο το module στο μπροστά μέρος για Ε46!!!!!!

Ψάχνοντας έχω βρει τα άπαντα,αλλά όχι για το κλασσικό!Για το siemens,για τα φορητά motorola,για τις εγκαταστάσεις που αφορούν τα snap-ins κανονικά κινήτα,για τα πάντα έχω βρει εκτός απο το πιο απλό!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ!!!!Έφαγα το wds και το google...

Αν κάποιος μπορεί να μου το βρει πχ απο κανα Bentley Repair Manual -παίζει να το έχει- ή απο κάπου αλλού, ή αν υπάρχει κάπου καλωδίωση τηλεφώνου (για Ε46 μιλάμε πάντα!) για να την δανειστώ μερικές μέρες και να βγάλω το διάγραμμα που θέλω, θα ήμουν ευγνώμων!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 05-01-12 στις 23:40

Προεπιλογή

Βασίλη η καλωδίωση του τηλεφώνου είναι μαζί με την πλεξούδα του navi, tv, harman kardon και απλώς αφήνει μία φύσα για το τηλ στο τουνελ.

3. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (06-01-12), Eleni (06-01-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη η καλωδίωση του τηλεφώνου είναι μαζί με την πλεξούδα του navi, tv, harman kardon και απλώς αφήνει μία φύσα για το τηλ στο τουνελ.
    Ακριβώς έτσι είναι και στο Ε60. Δεν μπηκε τελικά η συσκευή τηλεφωνου γιατί δεν είχα την καλωδίωση της tv - hifi prof. με την αναμονή στο υποβραχιόνιο που λέει ο Σπύρος.

5. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

m-power_01 (06-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες Σπύρο.Η καλωδίωση δίνεται και σαν ξεχωριστό part. Μόνο για τηλέφωνο

61 12 0 027 470
    For vehicles with:Preparation f tel.installation universal (S640A) = No
    Αυτή η γ@μ#νη 18pin φύσα μου έχει φάει τη ζωή(στην ουσία είναι και άλλα καλώδια που πάνε απο τo module πίσω σε άλλα σημεία)
    Βέβαια μου έδωσες μια καλή ιδέα.Να ψάξω και την καλωδίωση του Navi μπας και εκει μέσα έχει καταχωρημένο και του τηλεφώνου,οπότε με λίγο κόπο να την απομονώσω διαγραμματικά

Θα το κοιτάξω!

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!!!!!! AKOMA KAI ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΝΑVI με τηλέφωνο για να το απομονώσω διαγραμματικά!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-01-12 στις 11:12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP