Καλησπέρα, θέλω την βοηθειά σας στο εξής θέμα:
Η πίσω ανάρτηση παρέδωσε το πνεύμα της (Bilstein κίτρινα), θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν αλλάξω μόνο τις πίσω με άλλη μάρκα????
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα, θέλω την βοηθειά σας στο εξής θέμα:
Η πίσω ανάρτηση παρέδωσε το πνεύμα της (Bilstein κίτρινα), θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν αλλάξω μόνο τις πίσω με άλλη μάρκα????
![]()
![]()
![]()
Γιατι να'χεις προβλημα?Απλως δεν θα'χεις ομοιογενεια στη συμπεριφορα του αυτοκινητου σου.Και καινουρια bilstein να'βαζες πισω,παλι χαλια θα'ταν τ'αμαξι αφου μπροστα εχουν κανει ηδη πολλα χλμ(για να παραδωσουν πνευμα τα πισω,λογικα και τα μπροστα δεν ειναι ολοκαινουρια)....Και τωρα που τα πισω ειναι σπασμενα και τα μπροστα λιγο καλυτερα,παλι χαλια ειναι.....Εσυ το οδηγεις,αν δεν σε χαλαει ετσι,καντο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
bill_m3 (11-12-11), Panos 316T (11-12-11), xaris_318is (11-12-11)
Αυτά του λέω και εγώ, να πάρουμε μια ρυθμιζόμενη receland να την δούμε κιόλας!!!!
Αλλά δεν με ακούει!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
για τα hotbits dt2 coilovers τι λες?
Παίδες καλησπέρα!!
Βρήκα αυτήν την ανάρτηση
https://www.ebay.de/itm/4-GASDRUCK-S...item56474a79a0
Αξίζει???
Τι θέλει να πει αερίου ?? Δεν είναι με λάδια????
μακρυα...
bill_m3 (17-12-11)
bill_m3 (17-12-11)
δεν νομιζω οτι μια αναρτηση που εχει 85 ευρω καινουρια θα μπορουσε να αξιζει..![]()
bill_m3 (17-12-11)
παρε raceland
Ε36 mpack
bill_m3 (17-12-11)
Πάρει ένα σετακι επώνυμα αμορτισέρ , μέχρι όπου φτάνει η τσέπη σου και άσε τα ρυθμιζόμενα... Μήπως θα βγαίνεις βόλτα και μετά θα κάθεσαι να ρυθμίσεις για να το βελτιώσεις; Επίσης το πιο σκληρό δεν είναι πάντα πιο καλο.
bill_m3 (17-12-11), Panos 316T (17-12-11)