Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: κουκουλα Ε36

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή κουκουλα Ε36

Μηπως γνωριζει κανεις να προτεινει καποιον καλο ταπετσερη για μια συντηρηση στην κουκουλα μου στο Ε36?
    Για θεμα στεγανωποιησης κτλ...

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

κανενας τιποτα?

Περιοχή
    Χαλανδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου,γράψε τηλ: 2102913088 και 6932227885 Γιώργος.Κορυφή για κουκούλες! Πήγα πέρσυ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος....

4. The Following User Says Thank You to mse36 For This Useful Post:

mpempas (09-11-11)

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραιος, ευχαριστω πολυ. Περιοχη? περιπου εσυ τι εκανες και με τι τιμες πανω κατω?

Περιοχή
    Χαλανδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

''Τραλλέων κ Αλκυόνης 15-17, Νέο Τέρμα Γαλάτσι '' γράφει η κάρτα του.Εγώ είχα ένα πρόβλημα στον μηχανισμό ανοίγματος της κουκούλας και μου το έφτιαξε επι τόπου! ( αρχικά είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπία bmw και μου είπαν ότι πρέπει να μου αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα του μηχανισμού αξίας 100 ευρώ + εργασία και να αφήσω το αμάξι εκεί για μια μέρα! ). Ο Γιώργος πήρε μια πένσα και ξαναέβαλε στη θέση του ένα εξαρτηματάκι που είχε φύγει! Τόσο απλά!(βρισκόμουν στο συνεργείο του μηχανικού μου!) Μετά βέβαια έπιασα κουβέντα μαζί του και διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά πράγματα για περιποίηση-συντήρηση-επισκευή κουκούλας κτλ.Δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα γιατί τον Γιώργο μου τον σύστησε ο μηχανικός μου.

7. The Following User Says Thank You to mse36 For This Useful Post:

mpempas (10-11-11)

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελεια ειναι και κοντα και δειχνει να ειναι γνωστης του θεματος. θα τον επισκευτω και θα αναφερω εντυπωσεις.

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο msz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ''Τραλλέων κ Αλκυόνης 15-17, Νέο Τέρμα Γαλάτσι '' γράφει η κάρτα του.Εγώ είχα ένα πρόβλημα στον μηχανισμό ανοίγματος της κουκούλας και μου το έφτιαξε επι τόπου! ( αρχικά είχα ρωτήσει σε αντιπροσωπία bmw και μου είπαν ότι πρέπει να μου αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα του μηχανισμού αξίας 100 ευρώ + εργασία και να αφήσω το αμάξι εκεί για μια μέρα! ). Ο Γιώργος πήρε μια πένσα και ξαναέβαλε στη θέση του ένα εξαρτηματάκι που είχε φύγει! Τόσο απλά!(βρισκόμουν στο συνεργείο του μηχανικού μου!) Μετά βέβαια έπιασα κουβέντα μαζί του και διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά πράγματα για περιποίηση-συντήρηση-επισκευή κουκούλας κτλ.Δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα γιατί τον Γιώργο μου τον σύστησε ο μηχανικός μου.
    μητσακο ο τυπος ειναι κορυφη, αλλα και οι τιμες του ειναι..............

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    μητσακο ο τυπος ειναι κορυφη, αλλα και οι τιμες του ειναι..............
    χμμμ καταλαβα...εχεις προσωπικη εμπειρια μιτσε? εχεις κανει κατι εκει για να μου δωσεις ενα δειγμα?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP