Πριν απο 2 μερες και μερα μεσημερι ειχα βγει για εναν καφε στην περιοχη που μενω και ειχα σταθμευσει την Ζετουλα μου σε κοντινη αποσταση απο την καφετερια που καθομουν.
Οταν γυρισα βρηκα τον πισω προφυλακτηρα του αυτοκινητου μου χτυπημενοΡωτησα και εμαθα για το συμβαν και μου ειπαν πως ο κυριος που διανεμει ετοιμο παγο στις τοπικες επιχειρησεις ηταν ο δραστης του γεγονοτος,μιας και οταν ηρθε για να παραδωσει παγο στην καφετερια που ημουν και εγω δεν υπολογισε τα φρενα του και την αποσταση απο το αυτοκινητο μου και ηρθε και του εδωσε ενα ωραιο "χαδακι" με το δικο του!Οι μαρτυρες λενε πως οταν με ακουμπησε δεν φιλοτιμηθηκε καν να το τραβηξει λιγο πισω για να δει την ζημια που εκανε,αλλα παρεμεινε ετσι μεχρι να ξεφορτωσει και να ξεπαρκαρει να φυγει.Ρωτησα και εμαθα για το τι "κουμασι" ειναι και δυστυχως δεν πηρα τις καλυτερες κριτικες...Δεν θελω μπλεξιματα και παρατραγουδα,ειδικα αυτη την περιοδο και ετσι το περναω στο "ντουκου"...Ετσι κατοπιν προτροπης της οικογενειας μου αποφασισα να μην ζητησω τα ρεστα και εξηγησεις και να επωμιστω τα εξοδα της ζημιας μονος μου.
Στις φωτογραφιες που παραθετω φαινεται καθαρα η ζημια!Σε αλλα σημεια εχει μεινει μαυριλα απο τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου που με ακουμπησε και σε αλλα διακρινονται μια γερη γρατζουνια που συνοδευεται απο μαυριλα,καθως και ενα μικρο "βυζακι" που εχει πεταχτει,ισως απο τοπικη πιεση στο σημειο κατα την προσκρουση.
Οποιαδηποτε βοηθεια για το τι λυσεις υπαρχουν για να επανερθει στην πρωτερη κατασταση ο προφυλακτηρας ειναι ευπροσδεκτη.Οι καιροι ειναι δυσκολοι για να πεταμε χρηματα,ποσο μαλλον οταν δεν φταιμε...Ακουω γνωμες!
Υ.Γ 1 : Δεν με πειραξε τοσο το γεγονος σαν ατυχη στιγμη,αλλα η αδιαφορια του συγκεκριμενου ανθρωπου ως προς το λαθος που εκανε.Δεν σεβαστηκε οτι υπαρχουν ανθρωποι που "πονανε" και νοιαζονται παραπανω τις ροδες που καβαλανε!Αλλα οπως ειπα εφοσον ειναι επιθυμια της οικογενειας μου,δεν προκειται να δωσω συνεχεια στο θεμα!Και οπως μαθαμε ο "κυριος" δεν εχει καν ασφαλεια στο συγκεκριμενο αυτοκινητο!Οπως και να εχει μου εκανε ενα δωρο για την γιορτη μου που δεν θα το ξεχασω ευκολα
Υ.Γ 2: Περιμενω την γνωμη καποιων ειδικων εδω μεσα πως και πως!!!(Monsta για σενα χτυπαει η καμπανα!!!![]()