Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: [E46] λαμπάκι χειρόφρενου και DSC μόνιμα αναμμένα!

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Exclamation [E46] λαμπάκι χειρόφρενου και DSC μόνιμα αναμμένα!

Σημερα καθως εφευγα απο την δουλεια τωρα το μεσημερι κ εχοντας φαει δυνατη βροχη το πρωι με το που ξεκιναω μου αναβουν ταυτοχρονα αυτες οι 2 ενδειξεις που φαινονται στην φωτο. Την ωρα που τραβηξα την φωτο ειχα σταματησει με χειροφρενο κ γι'αυτο το βγαζει με κοκκινο την ενδειξη του χειροφρενου αλλα οταν το κατεβαζω κ ξεκιναω αλλαζει σε κιτρινη κ παραμενει ετσι. Επειδη ειδα κ την ενδειξη του DSC αναμενη ειπα να δοκιμασω να δω αν "πλαγιαζει" κ οντως δεν με μπλοκαρει τιποτα οποτε δεν σταματαει να σβουριζει οπου βρει νερα.. Να σημειωσω επισης οτι την ωρα που ειδα την ενδειξη κατεβηκα απο το αμαξι κ παρατηρησα οτι στο πισω δισκοφρενο απο την δικια μου μερια ειχε πιασει πανω σαν σκουρια (κατι που το πρωι οταν το ξεκινησα απο το σπιτι δεν ηταν ετσι!), πως ειναι οταν αφηνουν καιρο σταματημενα τα αυτοκινητα, ενω απο την αλλη πλευρα ηταν μια χαρα.. Να ανησυχω? Τι παιζει με αυτο??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 10-10-11 στις 17:38

Περιοχή
    nea smyrni
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά τα 2 αναβουν μαζί όταν απενεργοποιείς πλήρως το DSC (kρατας πατημενο το κουμπί του για 5-6 δυτερολεπτα). Μάλλον θέμα στα ηλεκτρονικά έχεις, δες το και προσοχή με τη βροχη

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά τα 2 αναβουν μαζί όταν απενεργοποιείς πλήρως το DSC (kρατας πατημενο το κουμπί του για 5-6 δυτερολεπτα). Μάλλον θέμα στα ηλεκτρονικά έχεις, δες το και προσοχή με τη βροχη
    Και πως το καταφερα να το απενεργοποιησω ο μεγιστος? Πως το ενεργοποιω παλι? Αμα ειναι προβλημα των ηλεκτρονικων την μ@μησαμε.. Εννοειται προσοχη, την βροχη την φοβαμαι ακομα κ οταν πηγαινω με 40 κ ας εχω κ ενεργοποιημενο οτι θες..!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πως το καταφερα να το απενεργοποιησω ο μεγιστος? Πως το ενεργοποιω παλι? Αμα ειναι προβλημα των ηλεκτρονικων την μ@μησαμε.. Εννοειται προσοχη, την βροχη την φοβαμαι ακομα κ οταν πηγαινω με 40 κ ας εχω κ ενεργοποιημενο οτι θες..!!
    Πρεπει να εχει καποιο ματι ABS προβλημα η μπορει και αο την υγρασια.
    Η διαγνωση θα σου διξει τι φτεει.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβαζω σε καποια ξενα φορουμ οτι παιζει να ειναι πολλα... οποτε μαλλον μονο με ενα τσεκαρισμα μπορω να δω σιγουρα για να βρουμε το πραγματικο κωδικο σφαλματος..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο ΤΤ μου είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση ήταν αισθητήρας επιτάχυνσης του ESP (DSC). Είχε τρεις: Διαμήκους, εγκάρσιας και yaw (περιστροφής γύρω από τον άξονα). Ο ένας έκανε γύρω στο 200άρι, οι άλλοι δυο πήγαιναν πακέτο σε κοινή βάση και κόστιζαν ένα 600άρι. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.

Προεπιλογή

είναι 1.000.000 λόγοι που μπορεί να σου έβγαλε τέτοια ένδειξη. Πολύ πιθανό πέρα από κάποιον αισθητήρα (για τα 46αρια) είναι να παραδίδει πνεύμα το δυναμό

8. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (23-10-11)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ΤΤ μου είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση ήταν αισθητήρας επιτάχυνσης του ESP (DSC). Είχε τρεις: Διαμήκους, εγκάρσιας και yaw (περιστροφής γύρω από τον άξονα). Ο ένας έκανε γύρω στο 200άρι, οι άλλοι δυο πήγαιναν πακέτο σε κοινή βάση και κόστιζαν ένα 600άρι. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
    Τετοια λεγε μου να παθω κανα εγκεφαλικο βραδιατικα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    είναι 1.000.000 λόγοι που μπορεί να σου έβγαλε τέτοια ένδειξη. Πολύ πιθανό πέρα από κάποιον αισθητήρα (για τα 46αρια) είναι να παραδίδει πνεύμα το δυναμό
    Το πιο πιθανο κ συνηθισμενο απο οτι βλεπω ειναι καποιος αισθητηρας, αλλα το δυναμο..? Με ποιον τροπο παιζει να εχει ρολο ?

Προεπιλογή

Το πιο πιθανο κ συνηθισμενο απο οτι βλεπω ειναι καποιος αισθητηρας, αλλα το δυναμο..? Με ποιον τροπο παιζει να εχει ρολο ?
    Πέφτει η τάση από το δυναμό και δεν επαρκεί για την λειτουργία του. Το σύστημα αυτοδιάγνωσης το αντιλαμβάνεται και βγάζει εκτός το σύστημα ευστάθειας.

11. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (23-10-11), Civileng (26-01-12), nikos valvetronic (23-10-11), Samaro (23-10-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το εσβησες το ξανα έβαλες μπροστα και παρέμεινε αναμένο?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP